bugün
- tai lung vs gocu22
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği39
- tuvaletin evin dışında olması6
- 1 gocu'ya 4 kişi dalması7
- kadınların reddedemediği teklifler6
- habire1228
- true nickli yazar19
- analı avratlı sözlük kavgaları7
- bir erkek ile yanlışlıkla göz göze gelmek5
- kürtler asimile edilmelidir11
- varlık sebebimiz3
- ecevit döneminin kepazeliği5
- sözlüğün embesillerle dolu olması7
- anti villain2
- gocusuz bir sözlük3
- yanlışlıkla plaj şemsiyesine diklemesine oturmak6
- aksu tv2
- uludağ sözlük adalet sistemi5
- yağız kaan erdoğmuş2
- erkek kavgasının çok sıkıcı olması5
- apocalypse tank3
- seviyenin bugün yükselmesi için ne yaptın5
- bottega3
- sözlüktekiler kaç yaşında8
- et döner dürüm9
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor21
- meksika açmazı macerası5
- binbir gece2
- patso3
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum8
- lale belkıs3
- asrın soygunu2
- sevgili ile deneme kabinine girmek2
- kavga bitti hadi yatağa3
- mod gelince civciv sürüsü gibi dağılmak3
- nicki 4 harfli olanların tehlikeli olması3
- epoxis4
- gammazlık3
- miiletin annesi namus değil mi3
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- kanal avrupa2
- tinder algoritması2
- manisada okul saldırısı17
- sarı poşet kudurtması13
- kadir inanır'ın kendi ailesine miras birakmaması6
- evliliği ayakta tutan güçler13
- blendax mavisi2
- introsuyla bizi bizden alan şarkılar5
- karton bardakta kola cips2
- ikizler burcu kadını olmak7
appstore ve google play de yer alan bir mobil web tarayıcısıdır. ücretsiz ve ücretli olmak üzere 2 sürümü vardır. ücretlisi kullananlar tarafından önerilen bir browser. Az önce paralı sürümünü deneme fırsatı yakaladım. Hiç de fena değil. Kullandığı tarayıcılardan sıkılanlar için iyi bir deneyim olacağını düşünüyorum.
edit: önemli bir detay ise internet üzerinden flash oyunları direk oynama fırsatı tanıyor. bu özelliği tercih edilmesinin en büyük sebeplerinden biri.
edit: önemli bir detay ise internet üzerinden flash oyunları direk oynama fırsatı tanıyor. bu özelliği tercih edilmesinin en büyük sebeplerinden biri.
ios işletim sisteminin kulladıldığı cihazlarda ilaç gibi olan programdır. Malum iphone ipd ve ipad flash oynatmıyorum. Bu taayıcı buna çözüm niteliğinde.
Opera ile beraber kullandığım tarayıcı. Kablosuz bir ağa bağlı iken kullanmamanızı tavsiye ederim çünkü internet paketinizi yiyebilir. Flash desteği var. Beni kendisine çeken özelliği ise yandex i varsayılan arama motoru olarak kullanabilmesi. insanların benimle sonradan dalga geçmemesi için peşin yazayım kendi DNS ayarları var ve yasaklı sitelere girebiliyorsunuz sosyal ağların yasaklandığı dönemler için kullanılabilir.
vpn destekli süper tarayıcı. Ama Fazla hantal olduğu için kullanmıyorum.
Bir opera etmez. Opera zaten yeni çıkardığı Opera touch ile bir devrim daha yaptı.
Bilgisayarda ki web tarayicilarinin birebir aynini telefonda yasatir. Caistirmadigi flash,java eklentisi yoktur. Birebir deskop modunda calisir. Bunu demismiydim? Hatta mousepad ozelligi bile vardir ekranda ok mok cikiyor. Ayrica interneti az yemesi icin gorsel kalitesini de ayaryalabiliyorsunuz. Ama ne olursa olsun, WiFi ile kullanmayanin paketini saatler icerisinde sifira indirir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar