bugün
- nickten isim tahmini yapmak25
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası18
- burç zehrinin erkeklere de sıçramış olması2
- kim bu gizli artıcı4
- hakkımda bilmeniz gerekenler32
- kavgacı bir insan olmak2
- müslüman cinler5
- on layn listesi3
- haluk levent yarın konser verse kaç kişi gider3
- taze ekmek3
- on layn listesü isterük2
- akrep burcu5
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri10
- yazarların imrendiği kişi4
- kalkın be3
- geceye bir şarkı bırak11
- kıl erkeğin süsüdür14
- nick vermeden bir yazara seslen14
- ioçk14
- bugün 2026 temmuz ayının son pazar günü3
- travesti sesi çekiciliği6
- yazarların şu an yapmak istedikleri şey10
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- grup seksin mantığı10
- 55 kilo üstündeki sözlük kızları8
- sabah sabah katil olma sebebi2
- dünyaya çocuk getirmek10
- bu saatte içen sözlük yazarları6
- yeni parti46
- nervio burak demirbilek evliliği13
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- bilgi içeren entry girelim hadi6
- yorgun mermi vs nervio12
- görükle'ye gelen erkek yüklü kamyonet6
- nasıl yani hala kavga başlamadı mı6
- nohut yaptım nası olmuş10
- gece denize girmek5
- dünyanın en samimi cümlesi6
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- her şey senin istediğin gibi olsaydı5
- arabayı yavaş süren tipler16
- uyumadan kayda değer bir şey bırak4
- şarap içemeyen erkek6
- merfulu gitmesin kampanyası15
- arkadaşlar bir şey dicem5
- 20 lik kızlara yazmaya utanmak4
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım8
- gecenin köründe5
- tai lung18
kesinlikle devlet destekli hiçbir kulübün olmaması gereken liglerdir.
sen devlet imkanlarını kullanarak insanları spora özendiriyorum bahanesine sığınamazsın. profesyonel kariyer eşittir paradır. devlet imkanlarını amatör, geliri olmayan kulüplere sağlamalı. bilmem kaç milyon dolara stat yapıp alın kullanın denilmemeli. bu para sonuç olarak vergilerden geliyor. vergiyi bu şovmenlere akıtmak izan işi değil.
kendimce önerilerim:
1- profesyonel liglerde milyon dolar kazanan sporcular/teknik adamlar/kenar yönetim/hakemler vs. den maraton bilet ücreti alınmalı.
2- devletin kurumları bu takımlara sponsor olmamalı. devletin/belediyelerin taşınmazları düşük bedelle kiralanmamalı rayiç fiyat üzerinden kiralanmalı eğer alacaklarsa.
3- bu kulüplere/sporculara/teknik adamlara/hakemlere vs. vergi indirimi kesinlikle yapılmamalı. aksine daha yüksek vergi ödemeliler.
4- stadyumun harcadığı enerji ya bilet paralarına yansıtılmalı ya da ev sahibi takım ödemeli.
5- ekstara güvenlik için gelen polislerin mesai ücretlerini kulüpler ödemeli.
falan falan.
Not: spordan nefret eden birisi değilim. özellikle futbolu izlemeyi ve oynamayı severim. ama kantarın topuz kaçmış durumda. bir kulübümüz bir türk futbolcusuna 1.5 yıllık için 45 trilyon tl vermekte beis görmemekte. ya hava alanına bu futbolcuyu karşılamaya gidenleri anlamıyorum. ya sen oraya akbil ile gidiyorsun ve ferrarisi olan adamı omuzuna alıyorsun birader. normalde gelir adaletsizliği yüzünden sırtını dönmen gerekirken bu olaya. bunları tv de gördüysen sinirli bir şekilde zapping yapmalısın ne bileyim. bu trilyonluk şovmenlerin türkiye'nin hangi gelişmesine katkıları olmuş. gayri safi milli hasılaya olumlu katkıları mı var ki biz bunları kral yerine koyuyoruz?!
edit:imla.
sen devlet imkanlarını kullanarak insanları spora özendiriyorum bahanesine sığınamazsın. profesyonel kariyer eşittir paradır. devlet imkanlarını amatör, geliri olmayan kulüplere sağlamalı. bilmem kaç milyon dolara stat yapıp alın kullanın denilmemeli. bu para sonuç olarak vergilerden geliyor. vergiyi bu şovmenlere akıtmak izan işi değil.
kendimce önerilerim:
1- profesyonel liglerde milyon dolar kazanan sporcular/teknik adamlar/kenar yönetim/hakemler vs. den maraton bilet ücreti alınmalı.
2- devletin kurumları bu takımlara sponsor olmamalı. devletin/belediyelerin taşınmazları düşük bedelle kiralanmamalı rayiç fiyat üzerinden kiralanmalı eğer alacaklarsa.
3- bu kulüplere/sporculara/teknik adamlara/hakemlere vs. vergi indirimi kesinlikle yapılmamalı. aksine daha yüksek vergi ödemeliler.
4- stadyumun harcadığı enerji ya bilet paralarına yansıtılmalı ya da ev sahibi takım ödemeli.
5- ekstara güvenlik için gelen polislerin mesai ücretlerini kulüpler ödemeli.
falan falan.
Not: spordan nefret eden birisi değilim. özellikle futbolu izlemeyi ve oynamayı severim. ama kantarın topuz kaçmış durumda. bir kulübümüz bir türk futbolcusuna 1.5 yıllık için 45 trilyon tl vermekte beis görmemekte. ya hava alanına bu futbolcuyu karşılamaya gidenleri anlamıyorum. ya sen oraya akbil ile gidiyorsun ve ferrarisi olan adamı omuzuna alıyorsun birader. normalde gelir adaletsizliği yüzünden sırtını dönmen gerekirken bu olaya. bunları tv de gördüysen sinirli bir şekilde zapping yapmalısın ne bileyim. bu trilyonluk şovmenlerin türkiye'nin hangi gelişmesine katkıları olmuş. gayri safi milli hasılaya olumlu katkıları mı var ki biz bunları kral yerine koyuyoruz?!
edit:imla.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar