bugün
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- yüz yaşından büyük binada yaşamak4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- stres3
- elalem ne der4
- scooter'a 6 kişi binmek3
- spiderman mi döver batman mi3
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- aylık 449 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- stres yönetimi6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı2
- yeni parti tüzüğü2
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- 26000 entry2
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi3
- mekke ortak savunma anlaşması2
- taksici muhabbeti2
- gulmekicinyaratilmis11
- kuran ı kerim meali7
- sözlüğü 3 kelime ile anlatın2
- petrol3
- josh hartnett2
- kadın kıyafeti giydirilip şantaj yapılan adam2
- 1 50 boyundaki kızın benden kork demesi4
- ekşi mayalı tam buğday ekmeği4
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı2
- rüşvet5
- askerlik2
- insan olmaya ceyrek kala insan olabildi mi sorusu3
- karton toplayan çocuğun kartonları ne yaptığı3
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- sokak hayvanları düzenlemesinin ikinci yılı4
- kimseyi muhatap edemeyeceğin dertler3
- kylie minogue5
- okulda itaat2
- free ceuta2
- true koş4
- erotik şarkılar2
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- gocu6
- hepinizin agzina biber surcem5
- sözlükte kimsenin kalmaması5
- 1 55lik türk kızının 1 85lik erkek hayal etmesi3
- din3
bağımlılık yapan bir şey.
hani "vericem eline ben bişey" derler ya,onun gibi.
hani "vericem eline ben bişey" derler ya,onun gibi.
hırs yapıp 10000 geçmeyi deneyince insanın kolunu bir süre kullanamaz hale getirebiliyor bu yüzden birden abanmamak en iyisi..
anıldığı gibi 250'lilik powerball'ların iyi olarak çıkabildikleri (yani denendikleri) maksimum rpm seviyesi 15000'dür. akis 16000'i geçiyor.
300hz'lik powerball'lar da var. ülkemizde yok şimdilik.
bu arada acayip bir alet. 6000'i geçmeye çok çalışmadım fakat biraz ergonomi sorunları çekiyorum. serçe parmağım biraz eğik olduğundan olacak.
300hz'lik powerball'lar da var. ülkemizde yok şimdilik.
bu arada acayip bir alet. 6000'i geçmeye çok çalışmadım fakat biraz ergonomi sorunları çekiyorum. serçe parmağım biraz eğik olduğundan olacak.
fiziksel olarak devir sayısını 25000,ancak dünya rekortmeninin amcak 16000(küsür)e çıkarabildiği oyuncaktır.iyi bir bireysel spor aracıdır ancak kasları zannettiğiniz kadar çalıştırmamakla beraber,ilk aldığınızda fazla çevirirseniz birkaç gün ellerinizle yazı yazamayacak hale gelebilirsiniz.zevkli bir uğraştır
aile saadetimizi bozan oyuncak...
ilk alındığında kullanım kılavuzundaki "powerballa tam alışmadan, ani-yüksek hız denemeleri yapmayın" uyarısının kesinlikle dikkate alınması gereken, alınmadığı takdirde 2-3 gün kol ağrıları çekmenize neden olacak hede.
(bkz: paintball)
kısa bir süre kullanımdan sonra, iç yataklarında oluşan aşınma ile birlikte, hızlanırken takır tukur sesler çıkartan, bağlı olarak dönüş sesindeki artış yüzünden iş yerinde kullanılamayan sportif oyuncak.
sokakta arkadasınıza "dur nasıl çaliştiğinı sana gösterim" dememeniz gereken oyuncak. zira millet "lan koş çocuğu elektrik çarpıyo heralde" diyerek kafanıza kazma kürekle dalabilirler. gerçektenden kas gelişimini saglayan eglenceli bir zımbırtı.
hakkında baya bir bilgi topladıktan ve video izledikten sonra en sonunda dun sipariş ettigim ve sabırsızlıkla bekledigim, quidditch maclarındaki snitche benzettigim egzersiz aleti. kdv dahil:51 ytl+kargo
http://www.powerball.gen.tr
http://www.powerball.gen.tr
bir nevi çılgınlık!... en azından çalıştığım şirkette herkesin elinde görünce ve çıkardığı sesi duyunca çıldırmamak elde değil... bilekten omuza kadar tüm kol kaslarını deli gibi geliştirmekte ayrıca...
içindeki döner mekanizmaya belli bir ivme verdikten sonra merkez kaç ile bileğinizi dairesel hareket ettirerek çalıştıran ve dinlendiren spor aleti icadı. içinde ki mekanizma 16000 devire kadar ulaşabilmektedir.
bu zamazingoyu ilk defa bugün duydum ve gördüm , ama bunca zaman nasıl da haberimin olmadığına şaşırdım.çok eğlenceli bi alete benziyo, nemenem bi halt olduğunu görmek içinse videoyu izleyebilirsiniz. herif dünya rekortmeniymiş.ne işe yaradığına gelirsek, pc başında çokca zaman geçiren moronların bilimum kaslarını oynatıyomuş, tabii tek taraflı çalışmamak gerek çünkü erkek bünyelere karşı bir takım önyargılı yaklaşımlara neden olabilir.*
https://www.youtube.com/watch?v=iXbax3wh99M
https://www.youtube.com/watch?v=iXbax3wh99M
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar