bugün
- beyazsemsiyeliyabanci43
- yorgun mermi26
- sözlükte erkekleri istemiyoruz7
- gammazlama yapmamak13
- kabalcı3
- kızının düğününde oynayan baba5
- aziz yıldırım11
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- ölüm4
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- rte tanrı değildir2
- sözlükteki deliler2
- satranç haram yasaklansın7
- haysenin1212
- hallelujah2
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır3
- azınlık için çoğunluğu görmezden gelmek2
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- çağrı isimli yazar5
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim3
- bu köyden olsam ne olacak8
- çengel bulmaca çözer gibi entry giren yazar2
- sözlükteki vatan hainleri4
- beyazpenisliyabancı2
- gina carano13
- galatasaray sözlük2
- yapay zeka moderatörü15
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- evlenilecek kadında aranan özellikler2
- yaz geceleri4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- aylık 336 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- en gey özelliğiniz15
- kemal kılıçdaroğlu ülkemizin sigortasıdır2
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- toplu taşıma3
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- avukata vermek2
- anın görüntüsü21
- sydney sweeney'in memeleri3
- kirasız faturasız asgari ücret yeter mi sorunsalı3
- 14 inç monitörden 17 inç monitöre geçmek3
- katatespizartmasi15
5 dolara satın aldığım android müzik çaları. her kuruşu hak ediyor.
şu anda 2.49 dolara satın alınabilir.
iyi bir kulaklıkla kombine edilirse Android müzik deneyimine level atlattırır, rakibi yoktur. Açık ve net.
10 band (evet, 10) ekolayzırı vardır. bass, treble, sterio x ayarları modifiye edilebilir. internet üzerinden dinlediğiniz parçanın albüm kapağını alır, çalarken ekrana koyar. id tag editlemeye izin verir. kurulan bir eklentiyle çalan parçanın şarkı sözlerini de indirir.
bir yemek yapmaz.
candır.
10 band (evet, 10) ekolayzırı vardır. bass, treble, sterio x ayarları modifiye edilebilir. internet üzerinden dinlediğiniz parçanın albüm kapağını alır, çalarken ekrana koyar. id tag editlemeye izin verir. kurulan bir eklentiyle çalan parçanın şarkı sözlerini de indirir.
bir yemek yapmaz.
candır.
ful versiyonu paralı olan android müzik oynatıcı. blackmart'ten bedavaya indirilebilir.
https://play.google.com/s...maxmpz.audioplayer.unlock
https://play.google.com/s...maxmpz.audioplayer.unlock
android'deki rakipsiz müzik çalardır. para verilip, gönül rahatlığı ile satın alınabilecek uygulamalardan biridir.
Müzik dinlediğini hissettiren uygulama. Gerçekten çok başarılı. Parasını hak eden uygulamalardan.
android sistemindeki en iyi müzik çalar uygulaması bu program sayesinde müziğin kalitesini anlıyabiliyorsunuz üstelik 60 kuruşa düşmüş.
Paraya kıyıp satın alınması gereken Androidin açık ara en iyi müzik oynatıcısıdır.
Özellikle bass sistemi efsane.
Özellikle bass sistemi efsane.
Guzel app. Ama Apk sini bulamiyorum.
Yeni indirip, azıcık ekolayzerı ile oynayınca keyifden dört köşe olduğum uygulamadır.
görsel
dünyanın gelmiş geçmiş en kaliteli müzik oynatıcısıdır. ios'a var mı bilmiyorum ama, android'de şuan bana kalırsa zirveyi oynuyor. üstün görselliğini bir kenara bırakırsak, desteklemediği ses formatı yok. birçok formatta dinleme fırsatı buldum. mp3, aac, wav, flac, alac, aiff. kayıplı, kayıpsız ne ararsanız. hepsini destekliyor, ve sorunsuz oynatıyor.
yerleşik bir equalizer'ı bulunmaktadır, ki o da taktir-e şayandır. bana kalırsa viper'dan sonra en kaliteli eq benim için. viper'da sadece rootla çalıştığını varsayarsak, poweramp yine bu konuda da zirveyi oynuyor diyebiliriz. tarif edemiyorum, ama s*kik google play eq'ların çok ötesinde. yerleşik gelmesi de ayrı bir güzel zaten.
görselliği zaten gözlerimi kamaştırmakta. sizin de görebileceğiniz üzere, çok tatlı, çok soft, aynı zamanda sade, ve bir o kadar da tarz sahibi bir tasarımı var. tüm saydıklarımı tek bir bünyede toplayan, olağanüstü bir oynatıcı poweramp.
tabi bunlara ek olarak diğer tüm temel özellikler de bulunuyor. arama butonu, replay butonu, karıştır butonu, şarkının etiketlerini ayarlamak gibi birçok özellik de bulunuyor.
program şuan play store'da 30tl civarı bir parada satılıyor. play store'da nova launcher ile birlikte, satın aldığım tek program poweramp. verdiğim parayı da sonuna kadar hak ediyor, helali hoş olsun.
spotify gibi bir platform kurmasını diliyorumdur, ama bu ne yazık ki mümkün olmayacaktır ah ah!
dünyanın gelmiş geçmiş en kaliteli müzik oynatıcısıdır. ios'a var mı bilmiyorum ama, android'de şuan bana kalırsa zirveyi oynuyor. üstün görselliğini bir kenara bırakırsak, desteklemediği ses formatı yok. birçok formatta dinleme fırsatı buldum. mp3, aac, wav, flac, alac, aiff. kayıplı, kayıpsız ne ararsanız. hepsini destekliyor, ve sorunsuz oynatıyor.
yerleşik bir equalizer'ı bulunmaktadır, ki o da taktir-e şayandır. bana kalırsa viper'dan sonra en kaliteli eq benim için. viper'da sadece rootla çalıştığını varsayarsak, poweramp yine bu konuda da zirveyi oynuyor diyebiliriz. tarif edemiyorum, ama s*kik google play eq'ların çok ötesinde. yerleşik gelmesi de ayrı bir güzel zaten.
görselliği zaten gözlerimi kamaştırmakta. sizin de görebileceğiniz üzere, çok tatlı, çok soft, aynı zamanda sade, ve bir o kadar da tarz sahibi bir tasarımı var. tüm saydıklarımı tek bir bünyede toplayan, olağanüstü bir oynatıcı poweramp.
tabi bunlara ek olarak diğer tüm temel özellikler de bulunuyor. arama butonu, replay butonu, karıştır butonu, şarkının etiketlerini ayarlamak gibi birçok özellik de bulunuyor.
program şuan play store'da 30tl civarı bir parada satılıyor. play store'da nova launcher ile birlikte, satın aldığım tek program poweramp. verdiğim parayı da sonuna kadar hak ediyor, helali hoş olsun.
spotify gibi bir platform kurmasını diliyorumdur, ama bu ne yazık ki mümkün olmayacaktır ah ah!
güncel Önemli Başlıklar