bugün
- sözlükte herkesin avcı olması12
- sözlükteki şer çetesi8
- sözlükteki zorbalar10
- sözlükte içki fotoğrafı paylaşan tip6
- sinoplular nasıl insanlardır6
- kılıçlar çekildi bu bir düello6
- bıçak kemiğe dayandı5
- deccalin sözlükte olma ihtimali5
- izmirbeyefendisi10
- gocu50
- sinoplu diyojen4
- online listesi nereye gitti3
- alkolün beyin hücreleri üzerindeki etkileri3
- isa mesih'in ikinci kez geleceği gerçeği3
- sivaslılar3
- 1 kötünü 40 iyiye zararı3
- ısparta5
- aga zaten senin bir tarafın çok kalkmıştı3
- çıplak gösteren gözlük5
- bazı yazarlar3
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
- zorbamatik3
- iyilik vs fedakarlık5
- sözlüğe yaptığı yemeğin fotoğrafını atan tip3
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü9
- bırakın kavgayı maç başlıyor2
- kara lahana dolması2
- kıyamet alametleri2
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- evagreen9
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı16
- antipanik6
- cem yılmaz'ın sigarayı bırakması7
- erkekler neden kızların aşırı ilgisinden soğur6
- tarihteki ilk ırkçının şeytan olduğu ger3
- erzincanlılar2
- sıla'nın en güzel 3 şarkısı4
- yazdan kalma bir gun3
- zorbaları zorbalayan zorba2
- sözlüğe yemek fotoğrafı atan kız2
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı30
- bakın ben içki içiyorum insanı2
- saldıran olmadıkça kavga çıkarmayan insan3
- masum erkek4
- melih cevdet anday2
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı5
- uludağ ın altındaki gizli uludağ sözlük merkezi6
- sözlük yazarlarına hayvan muamelesi yapmak9
- insanlığa nasıl faydalı olunur4
- tai lung45
ibanezin paul gilbert için ürettiği gitardır. en başta gerçekten manyetikleri çok güçlüdür ve normalde bridge tonunu daha çok sevenler için bile neck manyetiğini beğenmedim demek imkansızdır, gerçekten de harika yapmışlar.. gitar çok hafif ben case'i ilk elime aldığımda gitar kesin yok bunun içinde kazıklandım dedim. hafifliği sayesinde konserlerde insanı hiç yormuyor. tone düğmesi yok ama volume ile tonu da ayarlayabiliyorsun. baya değiştiriyor o volüm düğmesi tonu. ayrıca sustain i gerçekten çok güzel.. ve jumbo fret olduğu için baya bir rahatlık sağlıyor çalımda. ayrıca klavyesi de ince ve ele güzel oturuyor gerçekten. bridge le çok koyu rock tonları. neck ile de orta ve yumuşak sertlikte çok güzel tonlar elde edebiliyorsun. single manyetiği pek bana göre değil açıkcası pek kullanmıyorum o yüzden ama bu gitarda da çok ihtiyaç duyalacağını sanmıyorum.. ama diğer birçok hum-bucker dan farklı olarak clean tonu da gerçekten ve gerçekten çok güzel.. fixed bridge pgm301 modeli ama eksikliği pek yaşanmıyor. marshall amfileriyle harika tonlar alınabiliyor (tabiki all tube ve hybrid serilerle). *
ibanez'in paul gilbert için çıkardığı signature serisininden bir gitardır. beyazdır, maple saplıdır, ters kafalıdır floyd rose'u filan yoktur, beyazın üzerinde siyahla f deliği deseni vardır. ayrıca gitarın volume knob'u aşağılara koyulmuştur ki çalarken ses ayarıyla oynanmasın. H-S-H diziliminde manyetikleri vardır 2 dimarzio paf pro 1 tane de dimarzio jem single coil vardır. bu humbucker dizilimi gitarın ton aralığını çok yükseltir. ayrıca bir tanesine de sahibim, gerçekten ibanez'in yaptığı en iyi gitarlardan biridir. Çok basit ama aynı zamanda çok çok çok iyi bir gitar olması nedeniyle tercih sebebidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar