bugün
- bana onu sormayin tatlışlığı10
- bana onu sormayin14
- iltica27
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları8
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- game of thrones taki kerhaneci12
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak5
- cevheri güven3
- fon vurgunu akpli seçmene nasıl anlatılıyor3
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi11
- sizi sözlükten soğutan yazar gerçek dostunuzdur6
- sarapci koala hatayi4
- sözlük yazarlarının engellediği yazar sayısı3
- yasin kol8
- doğum yapmanın hücreleri 11 yıl yaşlandırması3
- fal bakabilen dünyalar tatlısı yazarlar11
- ingiliz valisi ile gizlice buluşan cb adayı ekrem5
- ruh hastalarını donuzlamak2
- kemalistler iktidar olursa yapacakları ilk icraat10
- efsane olmuş replikler2
- rachel teller2
- yobaz kudurtan kıyafetler6
- ak parti'nin halk düşmanı uygulamaları top 54
- chp'li cb adayının çin de fuhuş'tan yakalanması5
- sözlükte sevmediğiniz yazar6
- 6 ekim 20262
- sizi kiskandiğini tespit ettiğiniz yazarlar4
- silvermist15
- fatma betül sayan kaya50
- türk dizileri bizim için yapılmıyor5
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- gammaz sözlük kızları3
- ak partililerin apoya villa yaptırması11
- 60 yaşında diskoya giden adam7
- sözlük kızları göreve7
- keşke benim olsa denilen şeyler8
- cemil tugay akp'ye katılırsa olacaklar3
- omzunda teyple gezen efsane nesil4
- göksel arsoy4
- trafik4
- trafik lambası4
- usual emmi gel bakalım buraya7
- yogartiksen11
- sözlüğü boklayanlar2
- geceleri gizli gizli manifest dinlemek4
- özgür irade yanılsaması2
- ama kent uzlaşısı ve yeni parti tüzüğü8
- sabahları nefret edilen şeyler16
- dincilerin apoyu atatürk ten çok sevmesi9
- sarman kedi beslemek7
gorilla ve giant gibi lakapları olan iri yapılı davudi sesli type o negative vokalidir.gençlik yıllarını akıl hastanesinde geçirmiş ve grubu kurduğu sırada sevgilisini bir akıl hastanesi görevlisine kaptırmıştır.bir süre sonra bir ameliyatta bağırsağında sindirilmemiş insan eti ve dişi insan kemiği bulununca hapse atılmıştır*.çıkışta tüm gazıyla gruba yüklenen peter type o negative in bugünkü haline gelmesinde çok büyük bir rol oynamıştır.
Uzun aradan sonra geçen yine dinledim ve aramızdan ayrılalı 1 yılı geçti ah Peter baba erken gittin erken o sesini özledim ben ayrıca My Girlfriend's Girlfriend klibinin hastasıyız.
eski carnivore solist ve basscısı.
edit: aslında burda bir resim koymuştum zat-ı muhteremle ilgili ancak fazla haşin kaçmasından ötürü değiştirme kararı aldım lakin adını googleda aratınca "ahan da aletim budur" tadında bir resmi çıkmaktadır. ayrıca malum resimde elemanın kolundaki saat de kafada soru işaretleri yaratıyor. deli cevat mısın yoksa dakik misin nesin be mübarek ?
(bkz: 24 cm skim var casio saat takarım)* *
fakat meraklı bünyeler için 24 cm peter'ın şöyle bir resmi örnek verilebilir:
http://typeonegative.home...files/playgirlsteele.jpeg
edit: aslında burda bir resim koymuştum zat-ı muhteremle ilgili ancak fazla haşin kaçmasından ötürü değiştirme kararı aldım lakin adını googleda aratınca "ahan da aletim budur" tadında bir resmi çıkmaktadır. ayrıca malum resimde elemanın kolundaki saat de kafada soru işaretleri yaratıyor. deli cevat mısın yoksa dakik misin nesin be mübarek ?
(bkz: 24 cm skim var casio saat takarım)* *
fakat meraklı bünyeler için 24 cm peter'ın şöyle bir resmi örnek verilebilir:
http://typeonegative.home...files/playgirlsteele.jpeg
geçirdiği kalp krizi sonucu 48 yaşında yıldızlara karışmış olandır... notan da fosforlu yeşilin de bol olsun. Love you to death...http://www.youtube.com/watch?v=5L5ifaytvEo&feature=related
peter baba finaller fln derken doğum gününü kutlamayı unutmuşum affet beni umarım keyifler yerindedir.
Yine ben peter baba unutmadım seni 3.yıla girdik demek umarım keyfin yerindedir.
Öleli 2 yıl oldu bu güzel adamın erken gitti arkadaş, kendisininde dediği gibi http://www.youtube.com/watch?v=NJ3aiM8K6D0
Peter baba iyi ki doğdun erken gittin aramızdan içimiz hala buruk.
öncelikle yaptığı müzik tarzım değil, bana göre çok soft kalıyor ama bu adamın sesinde bir brutal vokalden alamayacağın, his var.
sesini ilk duyunca şaşırmıştım. kesinlikle duyduğum en extrem seslerden biri ve bana kendisini tanıtan insan sanırım hayatımda çok önemli bir yere sahip olacak.
(bkz: christian woman)
sesini ilk duyunca şaşırmıştım. kesinlikle duyduğum en extrem seslerden biri ve bana kendisini tanıtan insan sanırım hayatımda çok önemli bir yere sahip olacak.
(bkz: christian woman)
yine ben peter baba 6 yıl oldu demek he, ah ah özlüyoruz umarım keyifler yerindedir.
48 yaşında kalp krizinden hayatını kaybeden type o negative vokalisti.
metal camiası bu ölümlerden illallah demeye başlamıştır. lan en sevdiğim grubun en sevdiğim bateristini daha yeni kaybettim (bak bak) bu da nerden çıktı!
metal camiası bu ölümlerden illallah demeye başlamıştır. lan en sevdiğim grubun en sevdiğim bateristini daha yeni kaybettim (bak bak) bu da nerden çıktı!
Yine ben geldim peter baba dün benim doğum günümdü bu gün senin ölüm günün* 4 yıl olmuş be seni canlı kanlı dinleyemeden göçüp gittin ya umarım keyifler yerindedir.
Yine ben Peter baba doğum günün kutlu olsun yaşasaydın 53 yaşına girecektin şimdi daha yazamadığın ne şarkılar söyleyemediğin ne sözler vardı kim bilir umarım keyifler yerindedir oralarda özlüyoruz.
Peter baba yine ben geldim doğum günün kutlu olsun buralarda her şey aynı umarım senin keyifler yerindedir oralarda özlüyoruz..
aylardır yaşadığını zannedip, şarkılarını dinlediğim adam. ölmüş lan bu! youtube yorumlarının birinde kazara gördüğüm ''peter steele rip'' yazısını görünce noluyo lan dememle, vikipedi'den gerçeği öğrenmem bir oldu.
tanım: iyi bir vokalistti.
tanım: iyi bir vokalistti.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar