bugün

resmen esarettir. herkes eşini manitasını gezmelere götürürken biz bir yere ayrılamıyoruz. bu adalet mi şimdi?

neyse ki işler güzeldi de teselli oldu.
işkencedir ya bildiğin işkencedir. Hayır herkes yatarken sen çalışacaksın ya Aman yarabbim!
arkadaşlarının gezi dönüşü yanına uğrayıp çalışıyonmu kanka dendiği anda işkenceye dönüşüyor bu olay. üstüne bide 24 çalışıyosa insan ayvanın en hasının tadına bakmıştır.
koşarak kaçmak istediğim durum bu ne lan. çocuğumu kesicem olsa. o derece.
bu sabah 5'te uyanan babamın gün içerisinde gerçekleştirdiği eylemdir.
bu sabah 5'te uyanan babamın gün içerisinde gerçekleştirdiği eylemdir.
ayda dört pazar var dersek üçünde benim yaptığım durumdur.
insanı derinden yaralar. insanlar sıcacık yatağında bir sağa bir sola dönerek, kıçını devirerek uyurken siz gözlerin şişmiş, halsiz bir halde uyanır, işinize gelirsiniz. ''nerde bunun adaleti!?'' diye isyan edesi geliyor insanın.

şükür ki pazar günleri hastane sakin oluyor. * (nazar değdirmeyelim de şimdi, maşallah diyelim lütfen.)
eğer ki sakin bir günse kafa dinlemek güzeldir. tabi nerede çalıştığına bağlıdır.
pazartesi sendromunu başka bir günde yaşayanların yaptığı eylem.
tecrube edenler bilir ki gercekten cok boktan bi durumdur.. maaile pazar kahvaltısı keyfi yaparken, sen gıt elalemin agız kokusunda nüfuz et..
gün ne kadar sakin olursa olsun sabah kalkıp işe gelirken ki o sokakların yolların sakinliği sesizliği bile yetiyor insanı kahretmeye.
(bkz: yalnız değilsin)
önümüzdeki cumartesi ve pazar günü yapıyor olacağım şey.
call center çalışanı için pazartesiden farkı olmayan bir çalışma günüdür. allah kurtarsın duası çalışan birey için edilebilir. gerçekten can sıkıcı durumdur.
her hafta sonu düzenli olarak yaptıgım durum. eskisi kadar mutsuz etmiyor artık. *
haftasonu dersaneye giderek geçiren bireyle aynı şeyleri hissetmektir.
çalıştığında bide gezen arkdaşarını görmek intihara sebep olcak bir eylemdir.
lanet bir olaydır, bir çok insan uyurken işe gelip çalışmaya başlarsınız. hele benim gibi bir müşteri temsilcisiyse insan durum dahada vahim,çünkü bu memlekette sabah 8de atm kartının şifresini değiştirmek isteyen insanlar var.
(bkz: ygs lys öğrencisi olmak)
pazar günü çalışmayanlar olmasa çok da sorun yaratmayacak durumdur.
hayır eğer ki pazar olduğu için işyerinde yapayalnız kalıyorsan, çalışan tek kişi sen oluyorsan o zaman durum daha vahim. neyse ki bazıları gibi bilgisayar kullanma, internette gezme keyfim var yoksa iyice tırlatırım.
insanların sabah geç kalkıp keyif çatarak kahvaltı yaptığı anda senin erken kalkıp söve söve işe gitmen demektir.
eğer kalabalık bir ortamda çalışılıyorsa ve pazar günüde az kişi çalışıyorsa insana zevk verebilir.* *
dünyanın en güzel eğlencesi, cana can katar.

bitmek bilmeyen, uç uca eklenen yeni ve bir diğerine benzeyen proaktif çalışma yeteneğini güçlendiren insana azim ve sabır kazandıran başka bir tatil günü çalışma şeysidir.

severek çalışıyor, yaptığım işlerin başarımı arttıracağını düşünüyor, patron ve yöneticilerimi seviyorum.

yukarıda yazdıklarımın pazar günü çalışıyor olmam dışında hepsi yalandır efendim.

öncelikle patronumun ve ardından yöneticilerimin hepsinin yedi sülalesini...