bugün
- sözlük kızlarının kekleri24
- kürdistan9
- baba oğul bisiklet5
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- dantelli sütyen takan erkek12
- peynir helvası5
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek6
- ölümsüzlük var4
- güzel olduğunuzu nasıl anlarsınız6
- ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması3
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- hintlilerin savaşırken inek inek diye bağırması3
- sözlükte ki gay başlıkları5
- sen dost ararsan koş mevlana ya5
- etli biber dolması3
- türk açılımı5
- bugünün cumartesi günü olması2
- neme lazım diyen erkek6
- nil karaibrahimgil dinleyen erkek5
- erkekle kadının arkadaş olması5
- yesene beni diyen kız9
- dindarların çoğunun fakir olması7
- uludağ sözlük ün bugları3
- ayı dövmenin aslında zor olmaması12
- zengin göbekli vs kaslı fakir adam3
- kekini yerim senin diyen erkek3
- mehdi'nin türkiye'yi en ileri götüreceği gerçeği3
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı8
- allah ım verdiğini kimse engelleyemez2
- soğan çuvalını sırtlarken sevgiliye yakalanmak2
- ölümden korkuyor musunuz17
- sütyen kelimesindeki süt3
- betray me masklavi frank lucas kerhaneci yagmurcu4
- festivalde iskender kapışan sözlük erkeği2
- filenin sultanları'nın siklenmemesi4
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak8
- kitap kurdu erkeklerin hiç osurmaması3
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- renault toros4
- klip çekmesinler diye boş fabrikaya köpek bağlamak3
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek9
- sosyal hizmet2
- bir lahmacuncunun yapabileceği en kırıcı hareket3
- sözlük yazarlarının ödediği kira bedeli2
- bara giden erkeğin asıl amacı12
- 19 eylül 20263
- müstehcenlik soruşturmaları3
- yıkadığın perdeleri takmak istiyorum2
- intihar düşüncesi7
amacın nedir diye sorulmak istenendir. patlamayacaksan niye varsın?
Çok kötüdür ergenlikte olur.
daha önce defalarca karşılaştım hepsine bir çözüm buldum hepsini bir şekilde patlattım , lakin dudağın 3-4 cm çaprazında , bıyıklara paralel bir yerde çıktı vakti zamanında , tam da o zaman sınav haftası amk sınıftan da acayip bi hatundan hoşlanıyorum , bi gecede çıktı oynaya oynaya çıban gibi ettim ecdadını siktiğimi , dedim ben bununla okula gitmem permatikten bi jilet buldum yardım kitapsızı , içinde koyu iltihap yok amk bildiğin su toplamış sanki gavat öyle bıngıl bıngıl oynuyordu zaten
hala yüzümde izi duruyor namussuzun , yalnız 3 4 gündür aynı yerde aynı şekilde bir sivilce var , üstündeki deriyi defalarca yoldum trilyon kere sıktım utanmasam pense ile sıkacaktım amk o derece sıktım ama yok yok yok patlamıyor , çıldıracağım lan.
hala yüzümde izi duruyor namussuzun , yalnız 3 4 gündür aynı yerde aynı şekilde bir sivilce var , üstündeki deriyi defalarca yoldum trilyon kere sıktım utanmasam pense ile sıkacaktım amk o derece sıktım ama yok yok yok patlamıyor , çıldıracağım lan.
(bkz: kaybolmayan sakız)
sanırım bu bir çok insanda içgüdüsel bir dürtü. o sivilce illa ki patlayacak.
benim yüzümde de çıktı bu siktiğim sivilcesinden bir tane, gerçi çok çıktı da bu bambaşkaydı. kocaman bir şey, böyle içten geliyor. dedim bunu patlatmam lazım, dayanamıyorum. sık sık çıkmadı, tahriş oldu, içinde mi ne patladı, oldu mu yüzümde kocaman şişkinlik. hiç bir şekilde çıkmadı, çok uzun zamanda iyileşti ama hala yüzümde izi duruyor bu lanet olası şeyin. bu aralar şu dermaroller tedavisini uyguluyorum, sanki kayboluyor gibi, bakalım.
benim yüzümde de çıktı bu siktiğim sivilcesinden bir tane, gerçi çok çıktı da bu bambaşkaydı. kocaman bir şey, böyle içten geliyor. dedim bunu patlatmam lazım, dayanamıyorum. sık sık çıkmadı, tahriş oldu, içinde mi ne patladı, oldu mu yüzümde kocaman şişkinlik. hiç bir şekilde çıkmadı, çok uzun zamanda iyileşti ama hala yüzümde izi duruyor bu lanet olası şeyin. bu aralar şu dermaroller tedavisini uyguluyorum, sanki kayboluyor gibi, bakalım.
Olgunlaşmamıştır. Zorlamayın daha çok acır ve yine patlatamazsınız. 1 gün bekleyin öyle patlatın.
Size bir tepki olarak dünyaya gelmiş sivilcedir.
insanın sürekli eli gider o şerefsiz sivilceye, patlamadığı gibi canınızı da yakar.
insanın sürekli eli gider o şerefsiz sivilceye, patlamadığı gibi canınızı da yakar.
Merheme müracaat ettirebilir. Dermatolog tavsiyesiyle merhemle halletmeye çalışıyorum bu aralar.
limon sürmeyi deneyin.
ilginç bir taktik ama işe yarayabilir
ilginç bir taktik ama işe yarayabilir
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar