bugün
- hikayeyi devam ettir57
- arkadaşlar bakar mısınız28
- sözlük yazarlarının saatleri9
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak7
- köy evinde sex yapmak4
- pilot bir erkekle sevgili olmak9
- mezoterapi9
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- kürk giyen erkek4
- unutulmayan sadakat örnekleri3
- karadağ'dan türk vatandaşlarına vize5
- kara kına yollamış yar benim ellerime2
- türklerin islama göre yaşamaması4
- gocu götünü koruyan tayfa2
- sokakta kavga teknikleri13
- kemal kılıçdaroğlu11
- bak yine başa döndü bu dünya2
- göte göt dediği için çaylak edilen yazar2
- muhibbi3
- gerilla anaları4
- at4
- en iyi james bond canlandıran oyuncu3
- casio f91w3
- 25 yaşındaki ergenin sözlükte akıl vermesi3
- gammaz nedir nasıl olunur4
- karma düşürme teknikleri3
- omega 32
- soundtrack2
- askerdeki otomat4
- ismet gurbuz 20245
- cemil mont2
- soğan tadı2
- benkimki7
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- normal hat yerine whatsappdan arama yapan insan3
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- nickten isim tahmini yapmak72
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak10
- yazarların okuduğu bölümler6
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
- tekne turu11
- mehdi kim sorunsalı3
- 28 temmuz 20262
- cbd yağı2
- uysaljakoben15
(bkz: papa)
8. nesil sözlüğe sil baştan yapmış, sevilen, sayılan insan.
tekrardan hoşgeldin süpersonik kardeşim.
tekrardan hoşgeldin süpersonik kardeşim.
Bana biseyin kaldigi yok.
Aman O kadar da korkmasin yazarı .
Aman O kadar da korkmasin yazarı .
italyanca cocuk dilinde yemek, yiyecek anlamindaki sozcuk.
kendisine tüm samimiyetimle açıklamak istediğim yazar.
evet lan, seni çok kıskanıyorum. ortamın, paran, malın mülkün, ırkın gözüme batıyor. geceleri rahat uyuyamıyorum.
--geyik off--
bir klavye sürçmesi ile yazdığı yenge faşizmi -elbette ki yenge fetişizmi yazmak istiyordu- tamlaması hoşuma gidip başlık yaptığım, ve durumu esprili bir şekilde dile getirdiğim yazar.
akabinde kendisinden nickime dair kürtçü, hewal vb tanımlarını duyunca da azıcık damarına bastığım yazar. baktım bastıkça geliyor, daha çok bastım. bir noktadan sonra da durum oldukça eğlenceli hale geldi. ki bu süreç boyunca da entrylerine tek oy vermişliğim bulunmamaktadır.
bir sürü "keps" mevcut fakat yüklemeye üşendim, zira kendisinin de kötü niyetli olmadığını biliyorum.
selamlarımı iletirim.
--geyik on--
hele yakışıklılığı falan off süper.
evet lan, seni çok kıskanıyorum. ortamın, paran, malın mülkün, ırkın gözüme batıyor. geceleri rahat uyuyamıyorum.
--geyik off--
bir klavye sürçmesi ile yazdığı yenge faşizmi -elbette ki yenge fetişizmi yazmak istiyordu- tamlaması hoşuma gidip başlık yaptığım, ve durumu esprili bir şekilde dile getirdiğim yazar.
akabinde kendisinden nickime dair kürtçü, hewal vb tanımlarını duyunca da azıcık damarına bastığım yazar. baktım bastıkça geliyor, daha çok bastım. bir noktadan sonra da durum oldukça eğlenceli hale geldi. ki bu süreç boyunca da entrylerine tek oy vermişliğim bulunmamaktadır.
bir sürü "keps" mevcut fakat yüklemeye üşendim, zira kendisinin de kötü niyetli olmadığını biliyorum.
selamlarımı iletirim.
--geyik on--
hele yakışıklılığı falan off süper.
Görebildiğim kadarıyla eğlenceli entryler giren bir yazar. Gam tasa yok gibi, ne güzel.swh
papadan hallice yazar. bir p fazla.
Nickini okuduğumda kappayi çağrıştıran uludağ sözlük yazar kişisi.
(ses:#1205)
https://m.uludagsozluk.com/e/31566568/
https://m.uludagsozluk.com/e/31566568/
Asabi bir yazar çok güzel sövüyor.
Severek okuduğum, okurken düşündüğüm, düşünürken bi anda düşünmekten vazgeçip eğlendiğim, eglenirken de, arada kaçamak yapıp düşündüğüm bi yazar oluyor.. olmuş evet ..
https://m.uludagsozluk.com/e/32504061/
Bağlantıdaki entrysi ile tepkisini en doğal şekilde ortaya koymuş ve duygularıma tercüman olmuştur.
samimi yazarlar listeme dahil ettiğim yazar.
Bağlantıdaki entrysi ile tepkisini en doğal şekilde ortaya koymuş ve duygularıma tercüman olmuştur.
samimi yazarlar listeme dahil ettiğim yazar.
(bkz: sakin ol şampiyon)
beni de kurt cobain sanmis bir yazar.
Haciablasi o öldü. idare edeceksin artik.
Haciablasi o öldü. idare edeceksin artik.
Kim la bu yazar.
Nikaltıma fantastik dünyasını atmış.
Özelden de saydırıp duruyo.
Sanırım zamanın birinde fena çarpmışım. Halbuki ilk kez görüyorum nikini. Neyse la mesaj donuzuna aldım. Haberin olsun.
Çau.
Nikaltıma fantastik dünyasını atmış.
Özelden de saydırıp duruyo.
Sanırım zamanın birinde fena çarpmışım. Halbuki ilk kez görüyorum nikini. Neyse la mesaj donuzuna aldım. Haberin olsun.
Çau.
(#35838248)
evet cool kardeşim, bu yaralıyıcı entryden sonra iki satır yazma gereği duydum. sözlükteki başlıklardan sıkılıp, açacağınız başlıkları sikeyim demek ayrı bi şey, gelip burda senin tipini sağdan soldan sikerim amk embesili demek ayrı bir şey mesela değil mi? seni hedef alan küfürlü bir entry yazmadığıma göre senin de bana bunu yapmaya hakkın olduğunu düşünmüyorum. yanlışsam düzelt lütfen. gerek yok böyle kırıcı hadiselere bence. di mi?
evet cool kardeşim, bu yaralıyıcı entryden sonra iki satır yazma gereği duydum. sözlükteki başlıklardan sıkılıp, açacağınız başlıkları sikeyim demek ayrı bi şey, gelip burda senin tipini sağdan soldan sikerim amk embesili demek ayrı bir şey mesela değil mi? seni hedef alan küfürlü bir entry yazmadığıma göre senin de bana bunu yapmaya hakkın olduğunu düşünmüyorum. yanlışsam düzelt lütfen. gerek yok böyle kırıcı hadiselere bence. di mi?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar