bugün
- herzevekil19
- türkler ırkçı mıdır10
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak15
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı21
- üstteki yazarı öv6
- norveç11
- gençler iş beğenmiyor13
- geri zekalı demek hakaret mi21
- bir gün son kez entry girecek olmamız4
- seni onaracağım diyen kadın16
- türk kızlarının keko adam sevmesi20
- ta ki seni görene kadar6
- geniş omuzlu kadınlar5
- galiba sözlükte şu an kavga var5
- yakışıklı olduğunun farkında olan erkek8
- hayatında ilk defa kendini akışa teslim etmek2
- 2026 dünya kupası29
- biraderlere laf edenler5
- hayatın anlamsız olduğu gerçeği4
- alexander sörloth3
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız30
- futbol22
- sabah dörtte kalkmak5
- asla dolandırılmayan insanların sırrı15
- bir kadının ensemi okşaması10
- sigarayı azaltmak4
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi18
- penis boyu takıntısı14
- bir soru sor2
- şişman kızla sevgili olan erkek16
- sözlükte sizi kim tanıyor27
- her şeye sarımsak koyan insan11
- birleşik krallık4
- iran'ın hürmüz boğazı nı kapatması2
- geceye bi şarkı bırak5
- evlenilecek insanın önce ailesine bakmak9
- bu devirde herkes deli gibi vajina arıyor6
- hayat kalitesini düşüren şeyler12
- izlanda başbakanına türklerden takip patlaması4
- herkes ronaldinho'nun yarrağını yesin6
- sözlüğün mal dolması3
- eski sevgiliyi başkasıyla görmek2
- evlenmek için para biriktirmek9
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler14
- ingiltere8
- israil basınından türkiye itirafı5
- marmaris datça yolu10
- muslettin amca7
- muslettin amca ile revani yemek3
- birader beylerin birader yazarlar olmaları4
yıldızlı oteller çıkınca pabuçları ama atılan, sıcak, mütevazi, fazla lüks olmayan konaklama yeri, otel yavrusu.
(bkz: yarim pansiyon)
(bkz: tam pansiyon)
(bkz: yarim pansiyon)
(bkz: tam pansiyon)
kimi zaman pansumanı geç yapılmış bir yaranın kabuk b'ağlattığı denize nazır tendürd'iyot kokusu.. hani kendinden önce tabelasındaki isminde konaklanılan..
okuduğum devlet parasız yatılı okulunda yatılı kaldığımız yere verilen ad. 4 yıl evimden çok kaldığım, siyah panonun üstüne beyaz harflerle "Pansiyon" yazan, erken yaşlarda yurdun dört yanından insanlar tanımamı sağlayan yurdum.
çok şey öğretti çok. eğitim sisteminin rezaletini, çürümüş zihniyetli öğretmenleri, sana senin kadar yakın öğretmenleri, seninle yaşıt tam 127 öğrencinin acı hayatını, geceleri ağlayan genç yaşta adamları, parasızlığı, zenginliği, dayağı, hüznü ve sevinci kollektif yaşamayı, etüdleri, disiplini, yasağı ve anarşiyi, kaçmayı başarabilmeyi, protestoyu, karşı koymayı ve boyun eğmeyi, susmayı ve susmamayı, asla yalvarmamayı, dik durmayı farkında olmadan büyümeyi ve aslında çocukluğun son evresini yaşamadan direk olgun olmayı öğretti pansiyon yılları.
tam 5 yıl bulgur pilavı, 4 yıl kuru fasulye ve nohut yiyemedim pansiyon yüzünden. lise 3. sınıfta hayatımda başka hiç bir şeyden alamadığım tadı aldım soba üzerinde ısınan ekmek ile yenen margarini.
ilk o yıllar öğrendim başkaldırıyı haksızlığa zulme karşı.
ilk o yıllar sahip olduğum hakkı sonuna kadar savunma bilinci edindim.
ilk o yıllar öğrendim yaşamı yaşamın ihtimalleri ile sevmeyi.
öğrendim yaşamayı daha o yıllarda şimdi değil.
çok şey öğretti çok. eğitim sisteminin rezaletini, çürümüş zihniyetli öğretmenleri, sana senin kadar yakın öğretmenleri, seninle yaşıt tam 127 öğrencinin acı hayatını, geceleri ağlayan genç yaşta adamları, parasızlığı, zenginliği, dayağı, hüznü ve sevinci kollektif yaşamayı, etüdleri, disiplini, yasağı ve anarşiyi, kaçmayı başarabilmeyi, protestoyu, karşı koymayı ve boyun eğmeyi, susmayı ve susmamayı, asla yalvarmamayı, dik durmayı farkında olmadan büyümeyi ve aslında çocukluğun son evresini yaşamadan direk olgun olmayı öğretti pansiyon yılları.
tam 5 yıl bulgur pilavı, 4 yıl kuru fasulye ve nohut yiyemedim pansiyon yüzünden. lise 3. sınıfta hayatımda başka hiç bir şeyden alamadığım tadı aldım soba üzerinde ısınan ekmek ile yenen margarini.
ilk o yıllar öğrendim başkaldırıyı haksızlığa zulme karşı.
ilk o yıllar sahip olduğum hakkı sonuna kadar savunma bilinci edindim.
ilk o yıllar öğrendim yaşamı yaşamın ihtimalleri ile sevmeyi.
öğrendim yaşamayı daha o yıllarda şimdi değil.
otellerin boğucu havasından sıkılanlar için kendine özgü sıradanlıktan uzak mekanlar.tatil merkezlerinde gönül rahatlığıyla tercih edilebilir fakat şehirlerde bu söz konusu değildir.
sabah karga bokunu yemeden çocuk,bebek ve kapı çarpması sesiyle hergün güne başladığınız ucuz tatil konaklama yerleridir.
Bütünü veya bir bölümü sürekli veya belli bir zaman için kiraya verilen, isteğe göre yemek de veren ev anlamındadır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar