bugün
- ilk buluşmada ne getirilmeli6
- gemici çakmağı3
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
- norveç futbolu3
- ahmet sezer bey köprü üstüne tamam2
- 186 boyundaki erkek19
- sabahın 6 sında uyanmak4
- kabak yemeği vs hamburger10
- velvet hanım günaydın2
- alevi erkek8
- bursalı erkekler9
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- rest apilerde state yönetimi sorunsalı2
- 32 yaşına girmek12
- nervionun merak ettiği yazar19
- erzincanlı erkekler6
- tavuk döner ısmarlayan erkek6
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- istanbullu erkekler5
- sivaslı yiğidolar6
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- g'i l d'e d l'i l y20
- zengin olsanız ne yapardınız9
- din tartışması7
- yalnizca deli yalnizca sair21
- ahmet sezer bey9
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- antalyalı erkekler5
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- kürt erkek5
- adıyamanlı erkekler5
- norveçte bok olsam9
- habire1240
- bir meyve olsanız ne olurdunuz3
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- cezayir erkekği4
- gün içinde uyuduğu için gece uykusu gelmeyen insan3
- arkadaşlar bakar mısınız21
- katatespizartmasi17
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- nervio'ya aşık olmak5
- velvet47
- gocu27
- nervio23
- sözlük kızlarının artık yemek pişirmemesi sorunu4
- izmirli kızlar4
bu konu hakkında 1960'da geçen master of sex adında bir dizi çekilmektedir.
cinsellikte yaşanan en üst haz seviyesidir. yeterli cinsel uyarı veya cinselliğin sonunda doyuma ulaştıran vücut olayı.
Dunyadaki en guclu uyusturucudur.
rus edebiyatında ve sümer dilinde organizma da denen cinsel seks sonrası patlama şeysidir.
bazı kadınların tatmaması gereken.. doymuyor amına koyduklarım. duygusal altyapısı olmayan bir ilişkide, bir erkek kadını buralara ulaştırdıysa artık onun kölesi olmuştur. yorgunmuş, sakatmış dinlenmez. ırgat gibi çalıştırılır. işini bitiren götünü dönsün yatsın arkadaşım, cinselliğin bokunu çıkardılar ya.
dünya genelinde kadınlar bunun taklidini yapmayı çok ama çok sever.
olayı türk kadınları olarak sınırlamak saçmalık olur kanımca.
kadınlarda bile milliyetçilik yapıyoruz lan. kadın her yerde kadın olm. ben demiyorum abi uzmanlar diyor
bir de hoşlanmak, beğenmek, sevmek* gibi olayları orgazm ile, yani kendi elinle bile sağlayabildiğin anlık bir zevk ile test ediyorsan, çok yanlış yapıyorsun kanka. ayıp lan.
olayı türk kadınları olarak sınırlamak saçmalık olur kanımca.
kadınlarda bile milliyetçilik yapıyoruz lan. kadın her yerde kadın olm. ben demiyorum abi uzmanlar diyor
bir de hoşlanmak, beğenmek, sevmek* gibi olayları orgazm ile, yani kendi elinle bile sağlayabildiğin anlık bir zevk ile test ediyorsan, çok yanlış yapıyorsun kanka. ayıp lan.
Niye sadece kadın resmi var?
pek fazla araştırmayıp ve üstünde durmayıp direk kas kasılması şelinde beynime kodladığım olay.
Lise sonda biyoloji dersinde hoca hep "kas kasılması" dediğinde irkilirdim. Çaktırmamaya çalışırdım ama çok korkar ve heycanlanırdım şimdi bana soru sorsa freud sürçmesi falan olcak diye.
Lise sonda biyoloji dersinde hoca hep "kas kasılması" dediğinde irkilirdim. Çaktırmamaya çalışırdım ama çok korkar ve heycanlanırdım şimdi bana soru sorsa freud sürçmesi falan olcak diye.
orgazma inanmıyorum ama bi yara kaşımak var abi. kesin.
esnasında kastığınız her kasın aşırı zevk verdiği olay.
banyo sonrası topuk kenarlarını ovuşturma yöntemiyle ölü deri çıkarmak.
bittiğinde ingilizce tabirle "what the fuck have i done" denilecek bir olaydır. orgazmdan sonra insan, varoluşu yaratılışı falan sorgulamaya başlar. değişik bi travmanın içine girer içten içe. yaşandığı sırada bir şey düşünebilmek mümkün değildir. aşkla birleştiğinde ruhu buharlaştırır. kafa yapar.
türkiye'de kadınların büyük çoğunluğunun asla çıkamadıkları zevk doruğudur.
--spoiler--
Şimdi: Yavaşlayın. O doruk noktasına yaklaştığında durmak ve daha sonra kaldığınız yerden devam etmek orgazmın şiddetini artıracaktır. Zira beklemek ve meraklanmak zevk almanın psikolojik seviyesini artırır. Orgazma yakın olduğu zaman sizi uyarmasını isteyin. Öpüşmek ve vücudunun başka noktalarıyla ilgilenmek için birkaç dakikalık bir mola verin. Bunu sık sık tekrar edin. Anı mahvedeceğinizden sakın çekinmeyin, çünkü tahrik olma halinin geçmesi için 5-10 dakika gerekir. O orgazmı kaçırdığını düşünse bile sizin onu tekrar o seviyeye getirmeniz oldukça kolaydır.
--spoiler--
http://www.posta.com.tr/s...isti.htm?ArticleID=127339
Şimdi: Yavaşlayın. O doruk noktasına yaklaştığında durmak ve daha sonra kaldığınız yerden devam etmek orgazmın şiddetini artıracaktır. Zira beklemek ve meraklanmak zevk almanın psikolojik seviyesini artırır. Orgazma yakın olduğu zaman sizi uyarmasını isteyin. Öpüşmek ve vücudunun başka noktalarıyla ilgilenmek için birkaç dakikalık bir mola verin. Bunu sık sık tekrar edin. Anı mahvedeceğinizden sakın çekinmeyin, çünkü tahrik olma halinin geçmesi için 5-10 dakika gerekir. O orgazmı kaçırdığını düşünse bile sizin onu tekrar o seviyeye getirmeniz oldukça kolaydır.
--spoiler--
http://www.posta.com.tr/s...isti.htm?ArticleID=127339
bazı kadınlarda şiddetli şekilde hissedildiğinde uyumaya sebep olan durum. normal olan bu.
süleyman demirel'den sonra en çok taklidi yapılan. demirel'i erkekler taklit ederken bunu da kadınlar ediyor.
erkekte 4 dk da gerçekleşen kadında 22 dk da gerçekleşen ve ön sevişme yapmayan erkeklerin başının belası olan durumdur.
bedenimizin zekatı.
verelim millet bu zekatı.
verelim millet bu zekatı.
bazı müziklerin hissettirdiği, tattırdığı.
90 km/h ile giderken vitesi 5 ten 3 e atmak gibi birşey.
ÖLÜME EN YAKIN DENEYiMDiR.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar