bugün

istanbul anadolu yakası kadıköy ilçesi yeni sahra semtinde e5 üzerinde bulunan avrupa nın en iyi alışveriş merkezi ödülünü almış istanbul a yakışan bir alışveriş merkezi.
izmir'de de inşaatına başlanmış olan alışveriş merkezi.
kadıköye giderken bir yer belirten alışveriş merkezidir.

-kanka nerdesin 1 saat oldu ya
+optimumun ordayım kardeşim az kaldı
-tamam hacı haldun tanerin önünde bekliyorum
+tamam kardeşim geliyorum
lanet yapı. belki de anadolu yakası'nın en yoğun trafiğinin yaşandığı noktada bir set gibi engel oluyor araçlara. alış-veriş merkezine dönen araçların uygunsuz pozisyonları trafiği sıkıştırıyor, zaten işine gücüne geç kalan adamın canına okuyor! buna bir çözüm üretilmeli artık!
ankara'da da sanırsam 6 yıldır aktif olan ayaş yolu üzerindeki alışveriş merkezi.
adana'da açılmış tacizci, tecavüzcü, cono ne varsa doluşmuştur efendim.
istanbul kadıköy dekine arkadaşlarım ısrar etmeseydi 5 yıl daha gitmezdim. gitmez olaydım!

sırf para harcamış olmak için para harcayan, sırf vakit öldürmek ve facebook a fotoğraf koymak için almayacakları elbiseleri üzerilerine giyip fotoğraf çekilen, sırf alışveriş merkezine gitmiş olmak için saatlerce o salak merdivenlerden inip çıkan insanlar gördüm ben. kendimden utandım yemin ediyorum.

edit: imla.
ankarada da var olan alışveriş merkezidir...kızılaya 45 dakika uzaklıktadır...yol bitmek bilmez...bowling ucuzdur haftaiçi... 5d sineması vardır... * *
outlet olması sebebiyle pahalı markaları ucuza almak isteyenler için ideal alışveriş merkezi.
optimum outlet temperature, pressure, concentration vb. sorular şeklinde sınavlarda karşımıza çıkabilir kendisi özellikle ingilizce bölümde okuyorsanız tabii.
yılbaşı çekilişinde suziki vitara kazanmayı umduğum alışveriş merkezi.
adana'da abaza ve apaçi gibi insan çeşitlerinin bolca olduğu bir yerde açılan avm.
8 nisan'da açılacak diye reklam yapan. Arkasından yetiştirme telaşı yüzünden içindeki dükkanların boya kokusu gitmemiş halde halka açan alış veriş merkezi.
adana'nın güney tarafına, yüreğir otogarı civarına kurulan alışveriş merkezi. mağazalarını bilmem de fastfood kısmı real'in eline su dökemez.
Sadece Adidas ve mudo için kullandığım avm.
Bütün saçma anılarım burada geçmiştir. Hiç tekin değil.
eskiden çokta iyi değildi ama en azından buz pateni vardı onun yerine starbucks koymuşlar.

artık eskisi gibi güzel olmayan avm.
Eskisi gibi güzel olmadığı doğru zira oradan ayrıldım. *
© copyright 2005 - 2026