bugün

10.70 sürümü görülmüş browser. denemedim.
firefox un flash playerında sorun çıkıp bir türlü düzelmediği için kullandığı tarayıcı.iyidir fakat şu imlecin aşağı kaymaması biraz zorluyor.
genelde yol tarif etmek ve adres belirtmekte kolaylık sağlayan türk toplumunun bu ihtiyacına cevap veren bir yapıdır.
kesinlikle en iyi ve eğlenceli browser. dünyadaki browserların %1 i ancak operadır lakin microsoft un agresif politikalarına rağmen sorunsuz çalışır. oğlum kadar severim.
10.62 versiyonu aylar sonra linux'a çıkmış tarayıcıdır. opera bu yaptığın çok ayıp oldu.
beni sinir etsede vazgeçilmez olan, özellikle görsel açıdan muhteşem görünen bir web browser.
müzikli tiyatro yapıtı.
sözlerin tümü ya da bir kısmı, genellikle çoğu şakılı olarak söylenir. bu tür yapıtları sunan sanatçı topluluğuna da opera denir. bu topluluğun kullandığı bina da aynı ismi alır.
kullandığım internet tarayıcısı çoğu kişiye göre en hızlı olanıdır.
10.63 sürümü ile şükela internet tarayıcısı.
opera 11 sürümüyle hayal kırıklıklığı yaratmıştır amına koyyim.o ne boktan şeydir öyle habire hata veriyor sayfaları kapatmıyor lanet olsun opera sana.
vazgeçemediğim internet tarayıcısı.
cep versiyonu opera mini olan web tarayicisidir. bazi telefon modellerinde internet baglantisi devamli kopar.
cep versiyonu olani bazen internete baglanmaz.
11 versiyonunda yaşattığı çökmelerle firefox performansına erişmiştir.

bir süredir çok fazla çöktüğü şeklindeki yorumları okuyup "bende çökmüyo yaau" diye böbürlenirken bugün yeni bir windows 7'ye sıfır kurulum opera'da sözlüğü gezerken 3 kez arka arkaya çökmesiyle beni de küfür ettirmeyi başardı.

eski güzel günlerine dönene dek bir safari molası verdirendir.
https://addons.opera.com/...w-popup/2.5.1/?display=en

opera kullananlar yukarıdaki linkten , image preview popup adlı eklentiye erişebilir, google görseller yahut uzantısı .jpg - .png gibi olan linklere tıklamaya gerek kalmadan içerdiği resmi - görseli görebilirler.
11.0 olmamış. yıllardır severek kullandığım, önerdiğim ve firefoxculara karşı savunduğum tarayıcıydı. ama bu sürüm olmamış. gerçekten batırmışlar. hataları yüzünden artık terk ediyorum.
(bkz: kral öldü yaşasın chrome)
http://www.youtube.com/watch?v=NacuTiquMzE

çetin alp 'in 1983'te türkiye'yi eurovision'da temsil ederken söylediği şarkı. vesileyle kendisini de rahmetle anmış olalım...
her sürümüyle aynı siktirboktanlığa devam etmek gibi üstün bir yeteneğe sahip internet tarayıcısı.
geçen gün itibari ile ilk kez 11.0 versiyonunu indirdiğim, memnun kalmadığım, birkaç gün sonra bilgisayarımdan kaldırdığım internet tarayıcı. eski versiyonları da böylemiydi bilmem ama sürekli takılma ve kilitlenme problemleri yaşattı.
butonları çalıştırmaması, süreki çökmesi, resim galerilerinde gösterdiği sorunlarla bünyeyi fena halde sinir eden tarayıcıdır.
sözlerinin tümü şarkılı olarak söylenen müzikli sahne yapıtı.
çok geniş kapsamlı hazırlık ve performans isteyen sahne yapıtıdır.
opera mobile... kesinlikle telefondan surf yapmanın ayrı bir tadı olan tarayıcı
eğer benimki gibi katır bir bilgisayara sahipseniz şiddetle tavsiye ederim, bu tarayıcı ram'i kokluyor adeta.
fener için olanı meşhur, bağırış çağırış.