bugün
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor4
- manifest dinleyen erkek11
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- herkes yatmış görünüyor3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- eğitimde sınav sistemi2
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- sudekiray3
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- berrak tüzünataç3
- komik olmayan komedyen2
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- mohamed salah ghaly13
- türkiye7
- mesele ne senin benden ayrılman3
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- yaz yemekleri5
- gulmekicinyaratilmis11
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- spiderman mi döver batman mi5
- insan zamandan ibarettir3
- taşak sütyeni2
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- mauro icardi3
- trabzonspor7
- tofaş2
- stres yönetimi6
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- gocu4
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- birleşik krallık3
- elalem ne der4
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- almanya5
- petrol4
- ispanya7
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- gocu bay bey birader3
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
norm ender in annesine yazmış oldugu duygusal çalışma.
Anne:Sana daha iyi bir çocukluk yaşatmayı dilerdim ...
Çocuk:Seni Hayal Kırıklığına Uğrattım
NAKARAT
Dünya bir film açılır perden mutlu son da yok kaçar hep senden nefret edersin seyircilerden sahnesi gerçek tek oyun ölümdür
Yow Yow ..
Bir çığlık bulsam hiç susmayan veya bi cümlede beni anlatan gittin gideli sonsuz bir acı ölümün önüne geçemedim yok ilacı ilk ve son nefes ürkek bu beden nedensizim sana yakışmaz kefen sormaya korktum meleğim nerde tanrım hesap ver şimdi sıra sende hicran bu kesik eksik kalbim her gece sancı odamda hayalin külleri üfle ama ben yandım günlerim hezeyan sensiz kaldım sen düş ve gülüşlerime umuttun çiviler çaktılar sanki kalbe yeryüzünde bak bi hayat unuttun bu çocuk sensiz yapamadı anne..
NAKARAT(x2)
Solgun her surat yalanla boyanır rüya biter kul gerçeğe uyanır sonbaharı sevmiyor hiç bi yaprak söz geçer mi kadere bu kara toprak sövdümse beden zamanla gelişir güldümse neden sanmaki değişir derdi bilmeden sözler avutmaz gözyaşı aksın bu gönül unutmaz durgunum artık suçumu ararken bakan bi kör var seçimi yaparken hayatı oynar amacı biçimsiz sarhoştur acım sonucu geçimsiz aynı hüzündür sendeki duygu ölüme sözümdür bendeki uyku anlamı yok doğan her güne lanet bu çocuk sensiz yapamadı affet..
NAKARAT(x2)
DÜNYA BiR FiLM AÇILIR PERDEN MUTLU SON DA YOK KAÇAR HEP SENDEN NEFRET EDERSiN SEYiRCiLERDEN SAHNESi GERÇEK TEK OYUN ÖLÜMDÜR..TEK OYUN ÖLÜMDÜR..SIRAM GELDi YOW OYUN BAŞLASIN..
Anne:Sana daha iyi bir çocukluk yaşatmayı dilerdim ...
Çocuk:Seni Hayal Kırıklığına Uğrattım
NAKARAT
Dünya bir film açılır perden mutlu son da yok kaçar hep senden nefret edersin seyircilerden sahnesi gerçek tek oyun ölümdür
Yow Yow ..
Bir çığlık bulsam hiç susmayan veya bi cümlede beni anlatan gittin gideli sonsuz bir acı ölümün önüne geçemedim yok ilacı ilk ve son nefes ürkek bu beden nedensizim sana yakışmaz kefen sormaya korktum meleğim nerde tanrım hesap ver şimdi sıra sende hicran bu kesik eksik kalbim her gece sancı odamda hayalin külleri üfle ama ben yandım günlerim hezeyan sensiz kaldım sen düş ve gülüşlerime umuttun çiviler çaktılar sanki kalbe yeryüzünde bak bi hayat unuttun bu çocuk sensiz yapamadı anne..
NAKARAT(x2)
Solgun her surat yalanla boyanır rüya biter kul gerçeğe uyanır sonbaharı sevmiyor hiç bi yaprak söz geçer mi kadere bu kara toprak sövdümse beden zamanla gelişir güldümse neden sanmaki değişir derdi bilmeden sözler avutmaz gözyaşı aksın bu gönül unutmaz durgunum artık suçumu ararken bakan bi kör var seçimi yaparken hayatı oynar amacı biçimsiz sarhoştur acım sonucu geçimsiz aynı hüzündür sendeki duygu ölüme sözümdür bendeki uyku anlamı yok doğan her güne lanet bu çocuk sensiz yapamadı affet..
NAKARAT(x2)
DÜNYA BiR FiLM AÇILIR PERDEN MUTLU SON DA YOK KAÇAR HEP SENDEN NEFRET EDERSiN SEYiRCiLERDEN SAHNESi GERÇEK TEK OYUN ÖLÜMDÜR..TEK OYUN ÖLÜMDÜR..SIRAM GELDi YOW OYUN BAŞLASIN..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar