bugün
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı14
- mikrodalgaya sucuk koymak4
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması4
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru5
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- sözlükte sürekli güzel kızların çaylak olması4
- brad pitt5
- gecenin şiiri4
- çaylak olunca hissedilenler4
- kader2
- mason greenwood5
- bu saatte yenebilecek şeyler2
- yastığa sarılarak uyumak3
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi23
- yazarların bildiği en kötü küfür4
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı7
- klimayı icat eden adam2
- tarhana içen kıroyla işim olmaz yürüü diyen kız4
- artı oy alma yolları3
- fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi hasreti3
- kezoların burada kibirlenmesi2
- tavsiye2
- memduh bashgan14
- yazın yorganla yatan insan2
- fenerlilerin yine gaza gelmesi2
- moderatörlere sesleniş5
- nihoşun ölümü16
- anderson talisca3
- renault 9 broadway4
- ilginç rüyalar3
- aylık 440 bin lira iyi para mıdır sorunsalı4
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
- tuba büyüküstün7
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- gammaz çetesi çökertildi11
- güne bir türkü barcı bırak2
- simko39
- sevmediğiniz iki yazarın kavga etmesi3
- rambo ariel ortega8
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- linux3
- ergenlik dönemi2
- g'i l d'e d l'i l y3
- asteğmen6
- mohamed salah ghaly8
- ev temizleyen erkek5
- emret komutanım ahmet başçavuş3
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek11
- insanlar2
dokunmatik olmayan ve bu nedenle kanımın kaynamış olduğu telefondur. ayrıca bi gazla sipariş ettiğim ve daha sonra atılan bokları ve hakkında yapılan yorumları duyup lan yoksa kötü mü ettik demeye başladığım, merakla beklediğim telefon. kullanan varsa bi deyiversin lan.
görübüşü de şöyle bişey :
görsel
görübüşü de şöyle bişey :
görsel
elime ulaştı. tüm korkularım yersizmiş. geyet güzel telefon. şimdi burada incelemesini yapardım da hiç havamda değilim amk. sonra yaparım. ama dokunmatik ekran telefon sevmeyip, klavyeli mlavyeli telefona soğuk bakıp, klasik telefon görünümünden vazgeçemeyip, özellik olarak dokunmatik telefonlar düzeyi bişey almak isteyenler sakın tereddüt etmeyin alın.
ayrıca 5 megapiksel kamera yardırıyo. kutu içeriğinde 2 gb micro sd hafıza kartı ve usb kablosu mevcut. 2 gb kartı beklemiyodum. daha ayrıntılı açıklama da yapıcam kafam bozuk şuan.
edit: biriniz gelin de içek lan. çok efkarlıyım.
ayrıca 5 megapiksel kamera yardırıyo. kutu içeriğinde 2 gb micro sd hafıza kartı ve usb kablosu mevcut. 2 gb kartı beklemiyodum. daha ayrıntılı açıklama da yapıcam kafam bozuk şuan.
edit: biriniz gelin de içek lan. çok efkarlıyım.
evet yanaşın incelemsini yapıcam. alırken çok tereddüt ettim lan nasıldır acaba o kadar da para vericez diye. ve bi tane de adam gibi fikir verici bi açıklamaya rastlamadım nette. kimisi yerden yere vurmuş kimisi göklere çıkarmış.
ilk önce gördüğüm kullanıcı yorumlarını copy-paste yapıcam. ben çok güldüm.
--spoiler--
***nokıa yetkililerine sesleniyorum verdiğiniz c5 telefunun içine sıçıyım başka bir işe yaramaz
***arkadaşlar bu telefon gibisi yok yav
***süper güzel al msn *sansürledim*[email protected] ben konuş evet var cep tel süper 6000 aldın cep tel (yemin ederim hiç bi bok anlamadım. ayrıca msn adresini sansürlemesem de olurmuş hotmalive ne lan)
***bende almak için bayağı heveslenmiştim ama almayayım en iyisi..
***en aldım eve getirdim çalışmadı geri götürdüm şimdi serviste duyduma göre bu modeller sorunluymuş
***c5 satılıktır..garantılı.beyaz hıc bır arıza vs.yok.ısteyenler 0545 535 *****
***bende telefon aldim ama telefonun yazilari ni ekranda büyültemiyorum neden acaba..
--spoiler--
neyse gelelim incelemeye. teknik özelliklerini yazmıcam üşendim. ayrıca ulaşabilirsiniz nette.
telefon güzel ben beğendim. dokunmatik ekran sevmeyip onların ayarında telefon istiyorsanız düşünmeden alın. ama tabi ki bir iphone değil.
ilginçtir ama kronometre yok. gerçi şimdiye kadar kronometre pek kullanmadım. ama isterseniz internette uygulama olarak bulup indirebilirsiniz.
lan oğlum amına koyim yapamadım lan inceleme. içinden çıkamadım resmen beynim çorba oldu. ne zormuş lan bi ürün incelemesi yapmak. güzel telefon alın kullanın gerçi benim gibi 7 sene boyunca nokia 6020 kullanan ondan önceki telefonu da nokia 3410 olan (ondan önce siemens c45) biri için bu telefon uzay mekiği gibi geldi.
sikerim yapamıyom lan ben inceleme falan. dağılın şimdi.
ilk önce gördüğüm kullanıcı yorumlarını copy-paste yapıcam. ben çok güldüm.
--spoiler--
***nokıa yetkililerine sesleniyorum verdiğiniz c5 telefunun içine sıçıyım başka bir işe yaramaz
***arkadaşlar bu telefon gibisi yok yav
***süper güzel al msn *sansürledim*[email protected] ben konuş evet var cep tel süper 6000 aldın cep tel (yemin ederim hiç bi bok anlamadım. ayrıca msn adresini sansürlemesem de olurmuş hotmalive ne lan)
***bende almak için bayağı heveslenmiştim ama almayayım en iyisi..
***en aldım eve getirdim çalışmadı geri götürdüm şimdi serviste duyduma göre bu modeller sorunluymuş
***c5 satılıktır..garantılı.beyaz hıc bır arıza vs.yok.ısteyenler 0545 535 *****
***bende telefon aldim ama telefonun yazilari ni ekranda büyültemiyorum neden acaba..
--spoiler--
neyse gelelim incelemeye. teknik özelliklerini yazmıcam üşendim. ayrıca ulaşabilirsiniz nette.
telefon güzel ben beğendim. dokunmatik ekran sevmeyip onların ayarında telefon istiyorsanız düşünmeden alın. ama tabi ki bir iphone değil.
ilginçtir ama kronometre yok. gerçi şimdiye kadar kronometre pek kullanmadım. ama isterseniz internette uygulama olarak bulup indirebilirsiniz.
lan oğlum amına koyim yapamadım lan inceleme. içinden çıkamadım resmen beynim çorba oldu. ne zormuş lan bi ürün incelemesi yapmak. güzel telefon alın kullanın gerçi benim gibi 7 sene boyunca nokia 6020 kullanan ondan önceki telefonu da nokia 3410 olan (ondan önce siemens c45) biri için bu telefon uzay mekiği gibi geldi.
sikerim yapamıyom lan ben inceleme falan. dağılın şimdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar