bugün
- gocunun nerede olması13
- nickten isim tahmini yapmak69
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi6
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler12
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- hikayeyi devam ettir30
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- biber dolması olsa da yesek5
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- yeşilçam filmi izlemek6
- jackie chan2
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- sıla'nın uyuşturucu testi açıklaması2
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- cinsel hikaye yazıyoruz3
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- cioran neden intihar etmedi2
- aziz nikola3
- aylık 100 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- uysaljakoben16
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan3
- aylık 497 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- hayattan zevk alamamak10
- sen true yu savundun2
- penisi en uzun yazar hangisi sorunsalı2
- finike2
- bal porsuğu3
- cem küçük5
- dizel araç devrinin bitmesi3
- sözlüğün kızlık zarı ile imtihanı4
- 11 kişilik kılıçdaroğlu destek yürüyüşü4
- yeni parti50
- nick vermeden bir yazara seslen16
- sözlükçülerin zeka seviyeleri4
- aylık 498 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- yazarların zeka seviyeleri7
- takip edilesi instagram sayfaları2
- kobra dürüm2
- yarrağı boka bulayıp kızartmak5
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- mala vurarak çoluğunu çocuğunu geçindiren baba5
- sünnet olmak3
- habire12 adamdır37
bildiğimiz buz hokeyinin ea sports yapımı oyunu olup fifa 09, nba 09 gibidir; türkiye'de buz hokeyiyle ilgilenen pek olmadığı için bu oyunun adı falan da duyulmaz, o yüzden tanım yaparken bir yandan da oyunun ne olduğunu anlatmaya çalıştım, şebek gibi gözüktüğümün farkındayım tamam. çıkış tarihini bilmiyordum fakat belli ki çıkmış, 2008'in üzerine yama falan diyorlar ama zaten 08-09 farklı olacak gibi değildi. boyutuna bakılırsa müthiş birşeye benziyor, sıkıştırılmış hali 204.15 + 101 mb yer kaplıyor. hesaplayacak olursak 3060 + 101 mb ediyor. sıkıştırma oranı çok düşük sanki, ama yine de 3 gb'tan büyük bir nhl oyunu güzel şeyler olduğunun işareti kanaatimce. çünkü nhl'de detaya girmeye falan da gerek yok, sahasıdır patenidir kaskıdır hepsi aynı; seyirciler de tezahürat yapmaya değil misafirliğe gelmiş gibi maç izlediklerinden karton olsalar da pek bağlamıyor kişiyi.
torrent için aradım aradım bulamadım, 16 part olarak tilkiciğimle* indirmeye kalktım. hacım neymiş bu oyun bakalım diyenler olursa linkleri inci gibi dizebilirim; hevesiniz kursağınızda kalacak ama maalesef başka linki yok bunun. ya da ben özürlüyüm, bunu da rastgele buldum zaten.
daha detaylı inceleme ve bilgilendirmeyi oyunu oynadıktan sonrayı yapmayı ümit eder, huzurlarınızdan saygıyla ayrılırım efendim. esen kalın.
(bkz: entry sıçmak)
(bkz: nhl)
torrent için aradım aradım bulamadım, 16 part olarak tilkiciğimle* indirmeye kalktım. hacım neymiş bu oyun bakalım diyenler olursa linkleri inci gibi dizebilirim; hevesiniz kursağınızda kalacak ama maalesef başka linki yok bunun. ya da ben özürlüyüm, bunu da rastgele buldum zaten.
daha detaylı inceleme ve bilgilendirmeyi oyunu oynadıktan sonrayı yapmayı ümit eder, huzurlarınızdan saygıyla ayrılırım efendim. esen kalın.
(bkz: entry sıçmak)
(bkz: nhl)
serialini bulamadığım için günlerdir oynayamadığım oyun. 4 gb yediğimle kaldım. komedi gibi.
müzikleri ile havaya sokmayı başaran oyun.
yüklerken çok uğraştırdı ama acısını çıkarıcam ben şimdi.
yüklerken çok uğraştırdı ama acısını çıkarıcam ben şimdi.
insanı bağımlı yapan oyun, kuralları da oyunu oynayarak öğrendim ama daha maç kaybetmedim.
türk insanının alışık olmadığı bir spor buz hokeyi ama oyunda yabancılık çekmiyorsunuz hatta gayette zevk alınıyor bu oyunu oynarken.
nhl 2004'ün eline su dökemez kanımca. hit olayı çok dandirik olmuş. nhl 2004'te biraz abartılıydı ama adamı moda sokuyordu. bir de şut olayını ya ben çözemedim ya da çok kısıtlı varyasyonlar var. nhl 2004'ün demosuna bile tercih etmem.
nhl 2008 oynayabilen birisi olarak hala özlediğim, platonik aşkım.
ama olsun lan, 2008 de acayip güzel.
ama olsun lan, 2008 de acayip güzel.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar