bugün
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı16
- hangi şehrin neyi meşhur4
- saç dökülmesi4
- sözlükte sürekli güzel kızların çaylak olması6
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru6
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- yazın yorganla yatan insan4
- gecenin şiiri5
- arkadaşlar bugün kavga yok mu3
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- mikrodalgaya sucuk koymak4
- bu saatte yenebilecek şeyler3
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması4
- en hakiki mürşitteki ilim2
- brad pitt5
- mason greenwood5
- çaylak olunca hissedilenler4
- aylık 442 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- asteğmen7
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı7
- kendi kendine konuşmak2
- yazarların bildiği en kötü küfür4
- kader2
- yastığa sarılarak uyumak3
- memduh bashgan14
- tarhana içen kıroyla işim olmaz yürüü diyen kız4
- nihoşun ölümü16
- artı oy alma yolları3
- moderatörlere sesleniş5
- fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi hasreti3
- klimayı icat eden adam2
- kezoların burada kibirlenmesi2
- tavsiye2
- anderson talisca3
- renault 9 broadway4
- fenerlilerin yine gaza gelmesi2
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
- ilginç rüyalar3
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- tuba büyüküstün7
- aylık 440 bin lira iyi para mıdır sorunsalı4
- simko39
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- rambo ariel ortega8
- gammaz çetesi çökertildi11
- sevmediğiniz iki yazarın kavga etmesi3
- mohamed salah ghaly8
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek11
- g'i l d'e d l'i l y3
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
bayramın ilk günü,dedeme ziyarete gittik.pat!kaza olmuş.merak ya,gittik.çarpan araba park etmiş 2-3 arabaya hasar vermiş,takla atıp kalmış.sahil yolunun hemen yanı.soruyoruz,"bir genç" diyorlar,"yolda yürürken çarpmışlar".arabanın içinde içki şişeleri,yerde savrulmuş bir poşet.içinde bir tanesi ısırılmış yeni alınmış mis gibi boyozlar.yerlerde biraz kan var.o da benim gibi,bizim gibi bir insan diyorum içimden.hayalleri vardı,hayatı vardı onun da.
sonra gazetede okuyoruz,sonra unutulup gidiyor.
dershanede hocaya diyorlar öğrenciniz ölmüş diye.irkiliyorum.ölüm çok yakınımızda aslında.
derken,facebookta sağ köşede bir fan club.murat tüfekçioğlu.tık.allah allah,tanıdığım birkaç kişi burda.fotoğraflar,fotoğraflara bakıyorum.tık.tık.tık?afs kampından tanıdığım abi-ablalarla fotoğrafları var!bileklikler örmüşler onun için,dağıtmışlar.ve,ve muhtemelen o da o kamptaymış,benimle aynı yerde,bizim başımızda olan abilerimizden biriymiş,eski değişim öğrencilerinden.hatırlayamıyorum.
hemen ayrıntılara bakıyorum.anneannesini ziyarete gidiyormuş o gün.ısırılmış boyoz,sıcak hırlayan motor.kanlı bir fotoğraf,bugün bayram.ağlıyorum.
mekanı cennet olsun.
sonra gazetede okuyoruz,sonra unutulup gidiyor.
dershanede hocaya diyorlar öğrenciniz ölmüş diye.irkiliyorum.ölüm çok yakınımızda aslında.
derken,facebookta sağ köşede bir fan club.murat tüfekçioğlu.tık.allah allah,tanıdığım birkaç kişi burda.fotoğraflar,fotoğraflara bakıyorum.tık.tık.tık?afs kampından tanıdığım abi-ablalarla fotoğrafları var!bileklikler örmüşler onun için,dağıtmışlar.ve,ve muhtemelen o da o kamptaymış,benimle aynı yerde,bizim başımızda olan abilerimizden biriymiş,eski değişim öğrencilerinden.hatırlayamıyorum.
hemen ayrıntılara bakıyorum.anneannesini ziyarete gidiyormuş o gün.ısırılmış boyoz,sıcak hırlayan motor.kanlı bir fotoğraf,bugün bayram.ağlıyorum.
mekanı cennet olsun.
bugün o kazanın (!) üzerinden bir sene geçti. lise arkadaşım, üniversite arkadaşım. dünyanın en güzel gülen insanı sıralamasında ilk 3e girebilecek kapasitedeydi. ve dahi, dünyanın en şanslı insanlarından biriydi. artık yok, zira geçen sene bugünden tam 2 gün sonra ne kadar güçlü olsa da vücudu, bıraktı direnmeyi.
evimin dibinde oldu herşey ve ben olayı o öldükten sonra öğrenebildim anca. sarhoş, ehliyetsiz ve aşırı hız yapan bir katilin maktulü. o şuursuz katilin ebeveynleri, murat'ı tanısa eminim veremezdi anahtarları katil çocuklarına. verdiler ama... sonra murat öldü, kaldırımda yürürken. hala sevdikleri sık sık ziyaret ediyorlar, bu murat'ın aslında ölmediğinin kanıtı zaten.
ieü kantininde geçen sene, yakın arkadaşları bileklik yapıp sevenlerine hediye ediyorlardı. bu anma çalışmasının ilk günü kız arkadaşı takmıştı bunlardan bileğime, bugün o günden beri ilk kez çıktı bileğimden o. sonra hatırla, tüm geçmişi... saçma... kızı da liseden tanırdım, olayın ilk günlerinde yüzüne bakmaya çekinirdim yine de.
1 sene sonra... bazıları hayattan çalıyor be güzel insan. umarım iyisindir, iyi olduğuna inanmaya ihtiyacı var insanların.
evimin dibinde oldu herşey ve ben olayı o öldükten sonra öğrenebildim anca. sarhoş, ehliyetsiz ve aşırı hız yapan bir katilin maktulü. o şuursuz katilin ebeveynleri, murat'ı tanısa eminim veremezdi anahtarları katil çocuklarına. verdiler ama... sonra murat öldü, kaldırımda yürürken. hala sevdikleri sık sık ziyaret ediyorlar, bu murat'ın aslında ölmediğinin kanıtı zaten.
ieü kantininde geçen sene, yakın arkadaşları bileklik yapıp sevenlerine hediye ediyorlardı. bu anma çalışmasının ilk günü kız arkadaşı takmıştı bunlardan bileğime, bugün o günden beri ilk kez çıktı bileğimden o. sonra hatırla, tüm geçmişi... saçma... kızı da liseden tanırdım, olayın ilk günlerinde yüzüne bakmaya çekinirdim yine de.
1 sene sonra... bazıları hayattan çalıyor be güzel insan. umarım iyisindir, iyi olduğuna inanmaya ihtiyacı var insanların.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar