bugün
- sözlükte erkekleri istemiyoruz12
- beyazsemsiyeliyabanci47
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği6
- günaydın şarkısı3
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar6
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak5
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi5
- togg'a lpg taktırmak4
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır4
- yorgun mermi26
- d'i s c o film2
- aziz yıldırım13
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- bugün mükemmel bir gün olacak2
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler3
- gammazlama yapmamak13
- 7 haziran 2026 türkiye venezuela maçı2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- haysenin1212
- gina carano13
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- aşık olmak9
- satranç haram yasaklansın7
- heyt bea3
- bu köyden olsam ne olacak8
- kızının düğününde oynayan baba5
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- taylor sands3
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- yapay zeka moderatörü15
- en gey özelliğiniz15
- anın görüntüsü21
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- sözlükteki deliler3
- 8 haziran 20262
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- katatespizartmasi15
- uysaljakoben31
- çağrı isimli yazar4
- sözlükteki vatan hainleri4
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- kabalcı3
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- omurgasız tekerlek5
- buddy dude17
matrix olmak cümlesini bizlere kazandırmış yazar. kafa olmak gibi bir şey olsa gerek.*
bu şehir susmuş biz susmayalım zirvesinde yine bir bomba patlatmış yazardır.*
kendisine "arkadaş arap mı?" sorusunu birdaha sormak istediğim yazardır.*
buradan itiraf edeyim kendisine. ilk guest vakanı ben yaşattım sana. *
11 ekim tarihli zirvede meslektaşım olarak bulunmuş, ama pek sohbet imkanı bulamadığım yazar. eminim farklı ortamlarda tekrar buluşuruz. mesela bir fotoğraf zirvesi bekliyoruz.
elindeki fotoğraflarımı magazin programlarında yayınlatmakla tehdit eden yazar insanı.*
bir evvelki zirvede tanıştığım; muhabbeti güzel, kendi güzel, tabii saçı da bir başka güzel olan yazar.
umarım bir başka zirvede daha karşılaşırız, bana lolipop alcaktı unutmaz ama hatırlatıyım dedim swh.
umarım bir başka zirvede daha karşılaşırız, bana lolipop alcaktı unutmaz ama hatırlatıyım dedim swh.
hayat müjj'ü neden yoruyorsun.
tanrı'ya seni ben şikayet ettim. *
nannnn sanmayın ki kankası en sona kaldı dona kaldı. doğum gününden yarım saat önce kapısına dayanıp 00.00da heepii de börtdey tuu yuu diye kutlamalara başlayıp, doğum gününün 21saatini birlikte geçirdikten sonra mide spazmı geçirmek üzere olduğundan kendi haline bırakmıştır o hiçbir şey yazıp çizmeyen kankası. sever o turanjını. her zaman yanındadır, mesai saatleri dışı*. candan öte, dosttan öte, aileden biridir ki kavgalar dakikada rotasını gülme krizlerine çevirir.** 6yıl oldu lan, hala kahrımı çekiyosun ya, helal olsun sana. dostluk zor bulunuyor be yavrum. çok şey gördük geçirdik. buldun mu bazı değerleri bırakmamalısın, öğrendik. hani hayat yoruyor ya bu enzi'yi, baba da uzaklarda ya şimdik, çıktı içindeki çocuk ortaya, yorgunluğunu hissettiriyor hayat. enzi onu yapar bunu yapar, ama bilirsin özünü, es geç mujj. ama, beni bırakma. hayatım boyu dostum, kardeşim olarak varlığını hissetmek istediğim varlık, kutlu mutlu olsun doğum günün. ne dersin bu yaşın hayatındaki bazı şeyleri değiştirir mi? aslında değişim seninle başlar. karar vermenle, kafana koyp harekete geçmenle. güç versin allah sana veyanında olsun güzel günler için... seni seviyorum dostum. iyi varsın. iyi ki doğdun.
p.s.: lisenin başında yıldızları barışmayan iki insan olarak gören ve bunu da yüzümüze vuran dönüm noktasındaki berna hocamıza teşekkürü borç bilirim.*
son olarak bir şarkıyla veda ediyorum; unchain my heartt !
p.s.: lisenin başında yıldızları barışmayan iki insan olarak gören ve bunu da yüzümüze vuran dönüm noktasındaki berna hocamıza teşekkürü borç bilirim.*
son olarak bir şarkıyla veda ediyorum; unchain my heartt !
kendisi her ne kadar ingiliz ve fransız erkeklerinin hayranı olsada bir türk erkeği ve türk arkadaşı olarak doğum gününü kutlamak istediğim çakma turuncu insandır*.
ingilizce çok klişe olacağı için sana eşsiz aksanımla fransızca kutlamak istiyorum ayrıca.
Joyeux anniversaire.
ingilizce çok klişe olacağı için sana eşsiz aksanımla fransızca kutlamak istiyorum ayrıca.
Joyeux anniversaire.
özle'y'en kişidir. nedense -şaşırtıcı-.
gidecek olan...
bir kaç ay sonra ben de gideceğim belki, o yüzden gitmesi öyle ya da böyle fazla önemli olmamlıydı benim için ama ne bileyim işte ankara eksildi lan şimdiden.
fazla uyanık ama aşırı derecede saf nasıl olunura örnek,
frekans uyumunun canlanmış hali...
bok var sanki istanbul'da?
ankara artık daha gri be.
bir kaç ay sonra ben de gideceğim belki, o yüzden gitmesi öyle ya da böyle fazla önemli olmamlıydı benim için ama ne bileyim işte ankara eksildi lan şimdiden.
fazla uyanık ama aşırı derecede saf nasıl olunura örnek,
frekans uyumunun canlanmış hali...
bok var sanki istanbul'da?
ankara artık daha gri be.
(bkz: gitme kal bu şehirde)
artık istanbulda olan yazan kişi.
latin dansları atraksiyonuna girmeyi planladığım partnerim. kaptık hatunun hasını, oh mis! *
latin amerika'ya götüreceğim partnerim, kaptık koyverdik, oh mujj.
ozlenen...
yazara not: ihtiyacim var sana duduk kafali.
yazara not: ihtiyacim var sana duduk kafali.
o değil de bugün aklima geldi. her cümle başında da kullanılır mı yahu... ne fal at bayirlar atlatmıştık. ben bir tane, şeyy ııı.. neyse ya, anladi sen beni. ok bay! *
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar