bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- ona bir cümle bırak4
- gecenin şarkısı4
- pazarda su satmak2
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gençler iş beğenmiyor3
- gazlamak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- eski yazarların emekli yapılması5
mihrimah, mehmet ve mustafanın 9 ayda nasıl geliştiklerini hayretler içinde izlediğimiz dizidir. ayrıca mustafa nın rengi mi açıldı ne?
--spoiler--
hatice sultan ile vezir-i azam pargalı makbul ibrahim paşanın aşkıyla aşktan nefret eden ve aşkı unutmuş biz insanlara aşkı yeniden sevdirebilme ihtimali olan dizidir.
ayrıca nigar kalfanın ölüm ihtimali bile bizleri üzmeye yetmişken onu değil de şu gülşahı öldürseniz çok da makbule geçer hani sayın senaristlerim.
--spoiler--
hatice sultan ile vezir-i azam pargalı makbul ibrahim paşanın aşkıyla aşktan nefret eden ve aşkı unutmuş biz insanlara aşkı yeniden sevdirebilme ihtimali olan dizidir.
ayrıca nigar kalfanın ölüm ihtimali bile bizleri üzmeye yetmişken onu değil de şu gülşahı öldürseniz çok da makbule geçer hani sayın senaristlerim.
--spoiler--
aynı götüme benzeyen dizi.
gülşah a neden kızıldığını anlamadığım dizi.lan hürrem ortalığın amına koyuyor.istese devletin koordinatlarını taşıtacak sülümana gülşah ne yapsın sırf mahidevran a sevgisinden yapıyor gidipte hürreme yalakalık mı yapsın?.şu sikko ayrıntı için bile entry girdim ya vay aq.
19.bölüm fragmanından anlaşıldıgı üzere Meral teyzemizin bir haftada yamuk yaptıgı dizidir.
tamam yeniçeriler harika.
Cem bender gitmemiş, süper.
ayaz paşam'ın mikemmel sesi bagır çağır, şahane.
lakin nedir o ibrahimin hali teyzem, olacak iş mi?
sen deli divane aşık profilini sok gözümüze gözümüze, sonra adamı böyle yapıştır alemlere dansözlere, aşkı yerle yeksan eyle.
(oldu olacak muhsine de gelsin. tövbe tövbe)
4 entry yukarıda sana hitaben yazdıgım özür,teşekkür her ne var ise geri alıyorum.
hele bölümü izleyelim, ibo bir halvet yapsın elin dansözüyle,bak ben sana neler yazıyorum.
tamam yeniçeriler harika.
Cem bender gitmemiş, süper.
ayaz paşam'ın mikemmel sesi bagır çağır, şahane.
lakin nedir o ibrahimin hali teyzem, olacak iş mi?
sen deli divane aşık profilini sok gözümüze gözümüze, sonra adamı böyle yapıştır alemlere dansözlere, aşkı yerle yeksan eyle.
(oldu olacak muhsine de gelsin. tövbe tövbe)
4 entry yukarıda sana hitaben yazdıgım özür,teşekkür her ne var ise geri alıyorum.
hele bölümü izleyelim, ibo bir halvet yapsın elin dansözüyle,bak ben sana neler yazıyorum.
kanuninin ısrarla avusturya üzerine sefere çıkmayıp, haremde cariye dırdırını çektiği dizidir.
her bölümünde bir sultanin gebe kaldigi dizi..
bu diziye göre konuşuyorum; o zamanlarda bebek kıyafetleri satan bir dükkan olsa kesin saraydaki hamileler yüzünden köşeyi dönerdi. bu ne arkadaş her hafta bir tanesi hamile. bi de hepsi çatır çatır doğuruyor, arkadaş hiç birinizde ağrı falan olmuyor mu? ben şahsen sırt ve bel ağrısından ölüyorum bunlar boyuna doğuruyor. tam başbakana göre bayanlarmış o zamankiler toplam 5 yılda değil 3, 5 tane verir kucağına.
cariyelerin haremdeki tepişmelerini anlatan dizidir.
ilk duyduğumda hah demiştim. sonunda tarih temalı öğretici bir film çıktı bari tv dizilerine bakış açım değişir. ama hayır. yine olacak olan oldu. sarayın sadece haremi gösteriliyor. allah aşkına osmanlı deyince ilk akla gelen şey savaştır. hele kanuni söz konusu ise avrupa ile mücadeleleri anlatılmalıydı. kanuni hürrem ile daha çok mücadele etti de bize yanlış mı öğrettiler.
kanuni'nn hürremin üzerine kaftanını bile atsa hamile kalacağı dizidir ..ne oliii lan..
18 tonluk koca dökme topları, ancak bu dizi de iki adet ata çektirebilirlerdi. yaptılar vallahi.
seyredilesi tarihi filmlerdeki asgari teknolojiye sahip olmayınca kolayına kaçıp kadın dedikodusu düzeyinde karar kılınan yüzeysel aşk diziciği.
--spoiler--
pargalı'nın nigar kalyafa yapıştığı bölümle ekrana gelecek olan dizi.
http://www.hurriyet.com.t...zyon/17807254.asp?gid=380
--spoiler--
pargalı'nın nigar kalyafa yapıştığı bölümle ekrana gelecek olan dizi.
http://www.hurriyet.com.t...zyon/17807254.asp?gid=380
--spoiler--
tarihi haremden ibaret sanmamıza neden olabilecek dizidir.
tamam nigar ı seviyoruz, paşam a zaten laf yok. lakin, o öpüşme neyin nesi ya? hatice ye olan aşkına ne oldu paşam? sen o aşk uğruna ölümü göze almıştın. inşallah hayal ya da rüyadır.
başlama sürecinde bangır bangır yaptıkları reklemlara, tartışmalara inat bir kere dahi seyretmediğim evde aileme de seyrettirmediğim dizi.
"Dizi" Olmasına Rağmen Tartışılan gülünç olay. Kurtlar vadisi dururken...
çok fazla kostüm olan dizi. böyle bi kostüm kostüm olan yani anlatamam ama anlayan anlar artık.bir de sanki 8.henry nin sarayı da kadınlar memeleri açık geziyorlar.
bu kadar basit anlatılıp, bu kadar ilgi çekmesini anlayamadığımdır.
izliyorum.
izliyorum.
özetini izlemekle dizinin kendini izlemek arasında fark olmayan dizidir. Özetinde de aynı şeyler oluyor bölümün kendinde de. Fakat anlaymadığım bir biçimde özet yarım saat, bölüm bir saat.
sümbül ağa karakterinin döktürdüğü dizi. ayrıca bu bölümde şu konu işlenecek muhtelemelen; (#392069).
an itibariyle hürremin basım basım basıldığı dizi bakalım nasıl kıvıracak. Reklamlardan sonraaa...
deli gibi reklam almış dizi. Reklamlardan izlenmiyor.
güncel Önemli Başlıklar