bugün
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı22
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan33
- ben geldim naneler8
- gerçek cin musallatı belirtileri5
- rafael leao31
- aleksey batrakov9
- menzil cemaati ne üretiyor7
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi20
- sözlük yazarlarının nahları9
- para harcamayı sever misiniz6
- galatasaray8
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- s'i l v'e r m'i s t4
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- hayatı dar eden aile3
- melih gökçek4
- arkadaşlar sıkıldım3
- bir şey soracağım4
- eninde sonunda eski nickine dönen yazarlar3
- fenerbahçe24
- sarapci koala'nın akp'li olması2
- göztepe4
- arkadaşlar hesabı silicem14
- kuşatma kayıtları2
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- sigara3
- tai lung36
- mauro icardi5
- ak partililerin anayasayı değiştirmeye çalışması5
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- murat ağırel2
- günün sözü24
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- ceyda düvenci4
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı7
- velvet23
- atatürkçü bir ailede doğmak3
- miss world 20262
- sarapci koala71
- deccal7
- ölürken dinlenecek müzik6
- israiloğulları vs ismailoğulları4
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- arapça küfür edilse amin inşallah diyecek kitle4
- türkiye21
- neden sosyalist oldun sorusuna verilecek yanıtlar4
- rafael leao victor osimhen leroy sane8
- türkiye toplumu ile anlaşamamak4
- yılmaz güney7
eşinin başına gelmiş en güzel şey, en büyük mucize olan adam.
adamlıgın kitabını yazıp, kendini adam sananların g.tüne soksa yeridir yani o derece.
sabah sabah kendisi için "helal olsun" diye kac kez dedi şu bünyem acaba!
o'nun sayesınde hayatının en acı olayını yaşamış bir kadın, bugün mutlu..
bir kadın daha mutlu yani bu ülkede..adam gibi bir adam sayesinde mutlu!
ne desem az! ne yazsam boş, yetmez!
mutlulugunuz daim olsun büyük adam.
adamlıgın kitabını yazıp, kendini adam sananların g.tüne soksa yeridir yani o derece.
sabah sabah kendisi için "helal olsun" diye kac kez dedi şu bünyem acaba!
o'nun sayesınde hayatının en acı olayını yaşamış bir kadın, bugün mutlu..
bir kadın daha mutlu yani bu ülkede..adam gibi bir adam sayesinde mutlu!
ne desem az! ne yazsam boş, yetmez!
mutlulugunuz daim olsun büyük adam.
(bkz: #18005205) numaralı entrysi ile bende olayı bitirmiştir. nokta.
adamsın "adam".
(bkz: helal olsun).
adamsın "adam".
(bkz: helal olsun).
(#18005205)
ben 28 yıldır bu toprakların üstünde, bu toplumun içindeyim. erkeğim. bu "camia"nın da içindeyim yani, o yüzden iyi bilirim erkek düşüncesini.
toplum erkekleri olarak yaptığımız en kolay şey, delikanlılık naraları atarak dolaşmak. bunu 8 yaşındayken de yaparız 78 yaşında da. herkes adamdır, herkes delikanlıdır. en mert o'dur, en yanlışsızın önde bayrak tutanıdır.
el değmemiş kızla evlenmek önemlidir. bekaret çok önemlidir. "benden önce başkalarına teslim etmiş kendini nası kabullenicem lan bunu" lafları cirit atar beyinde. kazara dillendirir de tepki görürse bu kez de "olm çok seviyorum da ondan" diye savunmaya geçer. yine delikanlıdır.
özetle, her halükarda adamlığı, delikanlılığı elden bırakmayan bi camianın mensubuyum ben. hep doğru olan, hep temiz kalan türk erkeği modelleriyle konuşuyorum aşkı, evliliği.
boşanmış bi kadınla birlikte olduğunu duyunca yavşak yavşak göz kırpıp "şşşşş iyisin hee çöpsüz üzüm hesabı" diyenlerle.
yalan yok, benim de böyle ilişkilerim oldu. ama onları hafif yapan evlenip boşanmaları, malum tabirle 0 km olmamaları değil karakterleriydi.
amma yazdık amk doluyum ben de biliyo musun.
demem o ki birader, şu bizim camiada çoğu adamın yapamayacağı şeyi yapmışsın. az sayıda yapacak adamın düşeceği tereddütlerden bahsetmiyorum bile. biz çok adamız aga. en delikanlı biziz. delikanlılık kontenjanını biz doldurduk ama görüyorum ki insanlık sana nasipmiş. en delikanlı bizsek, insan olan da sensin. helal olsun.
ben 28 yıldır bu toprakların üstünde, bu toplumun içindeyim. erkeğim. bu "camia"nın da içindeyim yani, o yüzden iyi bilirim erkek düşüncesini.
toplum erkekleri olarak yaptığımız en kolay şey, delikanlılık naraları atarak dolaşmak. bunu 8 yaşındayken de yaparız 78 yaşında da. herkes adamdır, herkes delikanlıdır. en mert o'dur, en yanlışsızın önde bayrak tutanıdır.
el değmemiş kızla evlenmek önemlidir. bekaret çok önemlidir. "benden önce başkalarına teslim etmiş kendini nası kabullenicem lan bunu" lafları cirit atar beyinde. kazara dillendirir de tepki görürse bu kez de "olm çok seviyorum da ondan" diye savunmaya geçer. yine delikanlıdır.
özetle, her halükarda adamlığı, delikanlılığı elden bırakmayan bi camianın mensubuyum ben. hep doğru olan, hep temiz kalan türk erkeği modelleriyle konuşuyorum aşkı, evliliği.
boşanmış bi kadınla birlikte olduğunu duyunca yavşak yavşak göz kırpıp "şşşşş iyisin hee çöpsüz üzüm hesabı" diyenlerle.
yalan yok, benim de böyle ilişkilerim oldu. ama onları hafif yapan evlenip boşanmaları, malum tabirle 0 km olmamaları değil karakterleriydi.
amma yazdık amk doluyum ben de biliyo musun.
demem o ki birader, şu bizim camiada çoğu adamın yapamayacağı şeyi yapmışsın. az sayıda yapacak adamın düşeceği tereddütlerden bahsetmiyorum bile. biz çok adamız aga. en delikanlı biziz. delikanlılık kontenjanını biz doldurduk ama görüyorum ki insanlık sana nasipmiş. en delikanlı bizsek, insan olan da sensin. helal olsun.
ramazan bayramını en içten dileklerimle kutladığım, kendisine nice bayramlar dilediğim uludağ sözlük yazarı...
(#16580492) bu girdisi ile yardıran.
şehvet dolu mesajlarla beni benden alan 9. nesil. uuu beybi, ohyyşşşş. *
tehlikeli mesajlar atan, saygı duyulası yazardır.
(#16508020) kadınları çözmüş yazar.
nesildaş yazar hoş geldin.
hoşbulan yazar.
sözlüğe geç katıldığı için üzülmüş olan yazar.
sözlüğe geç katıldığı için üzülmüş olan yazar.
yepyeni 9. nesil yazar. hoşgelmiştir koştursun efenim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar