bugün
- 186 boyundaki erkek16
- bursalı erkekler5
- kabak yemeği vs hamburger4
- sivaslı yiğidolar6
- kürt erkek4
- adıyamanlı erkekler5
- alevi erkek4
- erzincanlı erkekler4
- ahmet sezer bey9
- tavuk döner ısmarlayan erkek5
- geceye bir tavsiye bırak3
- izmirli kızlar4
- gocu27
- antalyalı erkekler4
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- kadının kadından hoşlanması3
- avrupalıları sevmemek2
- hayatın öğrettiği şeyler2
- nervio'ya aşık olmak5
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır9
- seat leon fr2
- din tartışması7
- abla deme lazım olur3
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- ben ahbap derneğine güveniyorum4
- erdoğan ın dünya lideri olması3
- g'i l d'e d l'i l y20
- 32 yaşına girmek12
- büyük bir pipiye sahip olmak4
- marc cucurella'nın saçlarının sırrı2
- ideal erkek boyunun 1 84 olması3
- doların düşmesi3
- ciguli kral7
- en büyük korkunuz4
- terlik giyen erkek5
- zengin olsanız ne yapardınız9
- ilk buluşmada ne getirilmeli2
- konyalı erkekler2
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- nevriye binti gammaz3
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- ilk buluşmada tavuk döner ısmarlayan 1 86lık erkek2
- üç kedi bir dilek3
- aylık 381 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- nervio'nun kedisi3
- pavlov un köpeğine isim önerileri3
- rizeli erkekler2
- ıspartalı erkekler2
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- era7capone3
öyle anlar vardır ki. kuracağın cümleler yapacağın hareketler, yanında yer alacağın taraflar seni hiç olmadığın yere götürür.
ismi bilenler vardır muhtemelen ancak ben biraz geriden geleceğim ve kişisel yorumumu katmadan sadece bilgiyi paylaşacağım.
özel kuvvetler komutanlığına hareket etmekte olan ve semih terziyi taşıyan helikopterde yer alan isimlerden biri mihrali atmaca.
karargaha girerken ömer halisdemir semih terziyi kurşunlayarak öldürüyor ve ilk cevabı veren isim mihrali atmaca oluyor. 2 kurşun ile halisdemiri şehit ediyor.
buraya kadar darbeci bir subay.
peki sonra ne oluyor.
Tim Komutanı Yüzbaşı Kemal Yılmaz, Semih Terzi, Fatih Şahin, Ümit Bak ve M. Ali Çelik'in ‘hain' olduğunu en son Korgeneral Zekai Aksakallı'nın teyit etmesi üzerine; Oğulbey Kışlası'ndaki Üsteğmen Mihrali Atmaca'yı arayarak bilgi verdi. Orada Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı kontrol eden Ümit Bak, M. Ali Çelik ve Fatih Şahin'in gözetim altına alınması emrini verdi. Üsteğmen Atmaca; Tim Komutanı Yılmaz'dan aldığı emir neticesinde yanına Başçavuş ismail Çınar ve Astsubay Muhammed Demirci'yi aldı, saat 03:10'da Yarbay M. Ali Çelik'i gözaltına aldı. Saat 03:14' te hareketlerinden ve M. Ali Çelik'in gözaltına alınmasına itiraz etmesinden şüphelenilen Başçavuş Turgay Usanmaz gözaltına alındı. Saat 03:20'de odasında bulunan Albay Ümit Bak gözaltına alındı.
bir darbenin içinde yer aldığını bilmiyor olduğu gibi zekai aksakallının teyidi ile tim halinde karargahtaki darbecileri gözaltına alıyor.
ökk darbecilerin elinden bir şekilde bu isimin komuta ettiği tim tarafından kurtarılıyor.
ifade ve tanıkların beyanları sonucu ifadenin doğru olduğunu kabul edersek; çok acı bir olayın yaşandığı ortaya çıkıyor. şehit halisdemir suikastçi sanılarak şehit edilirken, mihrali atmaca darbe anında darbecilerle farkında olmadan hareket ediyor.
kardeşi kardeşe kırdırmak dedikleri şey eğer ifade doğru ise tama olarak budur.
ismi bilenler vardır muhtemelen ancak ben biraz geriden geleceğim ve kişisel yorumumu katmadan sadece bilgiyi paylaşacağım.
özel kuvvetler komutanlığına hareket etmekte olan ve semih terziyi taşıyan helikopterde yer alan isimlerden biri mihrali atmaca.
karargaha girerken ömer halisdemir semih terziyi kurşunlayarak öldürüyor ve ilk cevabı veren isim mihrali atmaca oluyor. 2 kurşun ile halisdemiri şehit ediyor.
buraya kadar darbeci bir subay.
peki sonra ne oluyor.
Tim Komutanı Yüzbaşı Kemal Yılmaz, Semih Terzi, Fatih Şahin, Ümit Bak ve M. Ali Çelik'in ‘hain' olduğunu en son Korgeneral Zekai Aksakallı'nın teyit etmesi üzerine; Oğulbey Kışlası'ndaki Üsteğmen Mihrali Atmaca'yı arayarak bilgi verdi. Orada Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı kontrol eden Ümit Bak, M. Ali Çelik ve Fatih Şahin'in gözetim altına alınması emrini verdi. Üsteğmen Atmaca; Tim Komutanı Yılmaz'dan aldığı emir neticesinde yanına Başçavuş ismail Çınar ve Astsubay Muhammed Demirci'yi aldı, saat 03:10'da Yarbay M. Ali Çelik'i gözaltına aldı. Saat 03:14' te hareketlerinden ve M. Ali Çelik'in gözaltına alınmasına itiraz etmesinden şüphelenilen Başçavuş Turgay Usanmaz gözaltına alındı. Saat 03:20'de odasında bulunan Albay Ümit Bak gözaltına alındı.
bir darbenin içinde yer aldığını bilmiyor olduğu gibi zekai aksakallının teyidi ile tim halinde karargahtaki darbecileri gözaltına alıyor.
ökk darbecilerin elinden bir şekilde bu isimin komuta ettiği tim tarafından kurtarılıyor.
ifade ve tanıkların beyanları sonucu ifadenin doğru olduğunu kabul edersek; çok acı bir olayın yaşandığı ortaya çıkıyor. şehit halisdemir suikastçi sanılarak şehit edilirken, mihrali atmaca darbe anında darbecilerle farkında olmadan hareket ediyor.
kardeşi kardeşe kırdırmak dedikleri şey eğer ifade doğru ise tama olarak budur.
Bu hain fetönün yeğeni falan mı aq. Ne bu kadar reklamı yapılıyor. Ömer Halisdemir'in naaşını kurşunlamış bir haindir bitti gitti. Göte gelince kripto olaylarına geri dönmüştür.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar