bugün
- ben geldim naneler13
- habire1275
- habire12 adamdır37
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- izmirli kızların verici olması32
- sssilvermist21
- deccal'in sozluge gelmesi10
- claudian clouds kadındır12
- anın görüntüsü17
- bir ay çaylak olmak4
- cilgincapkin13
- ben senin yerinde olsam5
- gece sokağa çıkıp auuuu diye bağırmak2
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- arkadaşlar bi bakar mısınız2
- sözlükteki kavganın amacı5
- mutlu ama uzak olsun3
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- sakız falı2
- arap gel oğlum5
- yarası olan gocudur5
- bankta oturup kola çekirdek keyfi yapmak2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- her yere gocu yazan yazarlar2
- katı sadakat bekleyen erkek2
- gocu dümbüğü2
- en sevilen su markası2
- suca suruklenen cocuk7
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- aşık olmak2
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- yapay zeka bile moderatör oldu3
- düşün ki o bunu okuyor8
- as maca'yi 90'a asmak2
- aslan3
- temmuz6
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- lionel messi9
- sokak köpeği3
- futbol6
- yorgun mermi13
- burhaniye6
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- selam arkadaşlar beni hatırladınız mı4
- liseliler için uyku vakti3
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- vincent van gogh5
- the merich8
msgsü sosyoloji bölümü'nde öğretim üyesidir. derya köroğlu'nun eski eşi ve odtü mimarlık mezunudur.yeni türkü'nün birçok şarkısının sözlerine imza atmıştır.
(bkz: resim)
(bkz: resim)
çocukluğumdan bu tarafa yeni türkü dinlerim de, pek öyle hayranı olmadığımdan olsa, meral özbek ismiyle tanışıklığım birçoklarının aksine yeni türkü sayesinde olmadı. Geçen yıl 14. bilgi üniversitesi nde düzenlenen sosyoloji öğrencileri kongresi akabinde kendi fakültemden bir hoca ile kongrenin kritiğini yapıyorken geçti meral özbek adı ilk olarak. gel zaman git zaman, bu yıl yüksek lisans için mimar sinan'a gidip gelirken ben, tanıştım meral hoca ile. tüm yoğunluğuna ve hakkımda hiç bir fikri olmamasına rağmen uzun süre konuştu benimle ve o süre boyunca belki yardımcı olabilirim düşüncesiyle elinden gelenin fazlasını yaptı. görüşmemiz sonrasında dahi hiç bir yardım dileğimi geri çevirmedi ve elinden geldiğince destek olmaya çalıştı. dünyalar iyisi ve bir o kadar da tatlı bir hanım kendisi. konuşma tarzından tutun da, görünümü, kokusu ve hatta kullandığı sigarası bile yazdığı şarkılara benziyor. bu yaşıma kadar kendi cinsimden bir başkasından bu kadar etkilenmediğimi söyleyebilirim. seviyoruz vesellam.
odtu mimarliktan mezun, sosyolog ve ayni zamanda sair kisi. mimar sinan guzel sanatlar universitesinin rektor yardimcisi olarak gorevini yurutmesinin yani sira, populer kultur ve orhan gencebay arabeski kitabiyla bilinir. derledigi kamusal alan ile de sosyal bilimler ogrencileri icin oldukca faydali bir kitap ortaya koymustur. gecmis senelerde kent sosyolojisi ve kultur sosyolojisi derslerine de girerdi yine mimar sinan'da ama simdi sadece doktora derslerine giriyor diye biliyorum. bir kez olsun dersine giren insan, kendisinin ne kadar dolu bir kisilik ve basarili bir ogretim gorevlisi oldugunu bilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar