bugün

kadın mı? güldürmeyin beni. hangi kadın sabah 8 de işe gitmek zorunda olan ve akşam eve yorgun gelip domuz gibi yatacak ve bütün bu çalışma performansına rağmen 30 40 bin tl maaş alacak bir sünepeyle evlenmek istesin ki? şimdi şuh kahkahalarımı yazmak isterdim 'h' ve 'a' harfleriyle ama formata aykırı.

kesin cuma ve cumartesi geceleri sevişme günleri olup pazarları da yemeğe falan çıkarlar. canım ya çok tatlısınız! hele instagramda paylaşırsanız o yemeğin fotoğrafını sıradanlıktan yenmezsiniz emin olun.

eğer bir kadın vazifesi önemli değil bir memurla evlenmeyi kabul ediyorsa kesinlikle eksiktir, defoludur ve hayattan soğumuştur. böyle sıradan bir hayatı ne yapsın bir kadın sabah 8 de işe gitmek zorunda olan birine erkek denir mi? ya da zorunluluğu olan biri nasıl erkek olabilir? penis sahibi olmanın erkek olmak olmadığını biliyoruz sonuçta. facebookta gezin bu gerçeği toplum kabul etmiş durumda zaten. adamlık denen bir kavram neden türesin ki?

mesela ben, bir kadınla sevişeceksem güzelliğine değil memurlarla arasınin iyi olup olmadığına bakarım. eğer benim gibi onları post-modern zamanın birer kölesi olup görüyorsa onunla muhatap olurum yoksa çişi varsa dahi tuvaletime bile giremez.

tatile gitmek isteyince param ya da yıllık iznim yok diyen bir adamı gerçek kadınlar ne yapsın.

tanım: değişik bir kadın türüdür. ama benim gibi bazı cool erkekler onları kadından saymaz.
© copyright 2005 - 2026