bugün
- yazarların on üzerinden komiklikleri47
- eve atılan kızın ekşici çıkması6
- birine geç kalmak9
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor8
- cayır cayır yanan kız13
- m r e r e c t o12
- beyazsemsiyeliyabanci48
- larisalisa10
- aşkım daha önce hiç patlıcan yemedim diyen kız4
- insanlardan nefret etmek8
- seni ne mutlu eder sorusu6
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- satranç haram yasaklansın17
- uludağ sözlük discord grubu7
- gir içime hünharca12
- abd'nin iran füzelerine müdahale etmemesi3
- güvenli bir omuz arar bazen insan4
- yer sofrası5
- sabah sekizde okulda olmanın felsefi anlamsızlığı2
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- eşime sormam lazım kadınları3
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- arkadaşlar bakar mısınız8
- bruce lee4
- güzel bir kadını terk etmek5
- parcalandim toparlanamiyorum4
- yalnızlık güç değildir4
- çocuğum olmuyor ne yapmalıyım4
- yorgun mermi22
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- afganistan islam emirliği4
- park sorunu6
- gocu43
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- chery2
- kürt mutfağı7
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak4
- togg'a lpg taktırmak11
- en sevilen meyveler8
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi11
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- timsah4
- filmlerde dövülen adamın güçlenip geri dönmesi3
- aziz yıldırım13
- dul kalmak4
- müzik haramdır5
kadın mı? güldürmeyin beni. hangi kadın sabah 8 de işe gitmek zorunda olan ve akşam eve yorgun gelip domuz gibi yatacak ve bütün bu çalışma performansına rağmen 30 40 bin tl maaş alacak bir sünepeyle evlenmek istesin ki? şimdi şuh kahkahalarımı yazmak isterdim 'h' ve 'a' harfleriyle ama formata aykırı.
kesin cuma ve cumartesi geceleri sevişme günleri olup pazarları da yemeğe falan çıkarlar. canım ya çok tatlısınız! hele instagramda paylaşırsanız o yemeğin fotoğrafını sıradanlıktan yenmezsiniz emin olun.
eğer bir kadın vazifesi önemli değil bir memurla evlenmeyi kabul ediyorsa kesinlikle eksiktir, defoludur ve hayattan soğumuştur. böyle sıradan bir hayatı ne yapsın bir kadın sabah 8 de işe gitmek zorunda olan birine erkek denir mi? ya da zorunluluğu olan biri nasıl erkek olabilir? penis sahibi olmanın erkek olmak olmadığını biliyoruz sonuçta. facebookta gezin bu gerçeği toplum kabul etmiş durumda zaten. adamlık denen bir kavram neden türesin ki?
mesela ben, bir kadınla sevişeceksem güzelliğine değil memurlarla arasınin iyi olup olmadığına bakarım. eğer benim gibi onları post-modern zamanın birer kölesi olup görüyorsa onunla muhatap olurum yoksa çişi varsa dahi tuvaletime bile giremez.
tatile gitmek isteyince param ya da yıllık iznim yok diyen bir adamı gerçek kadınlar ne yapsın.
tanım: değişik bir kadın türüdür. ama benim gibi bazı cool erkekler onları kadından saymaz.
kesin cuma ve cumartesi geceleri sevişme günleri olup pazarları da yemeğe falan çıkarlar. canım ya çok tatlısınız! hele instagramda paylaşırsanız o yemeğin fotoğrafını sıradanlıktan yenmezsiniz emin olun.
eğer bir kadın vazifesi önemli değil bir memurla evlenmeyi kabul ediyorsa kesinlikle eksiktir, defoludur ve hayattan soğumuştur. böyle sıradan bir hayatı ne yapsın bir kadın sabah 8 de işe gitmek zorunda olan birine erkek denir mi? ya da zorunluluğu olan biri nasıl erkek olabilir? penis sahibi olmanın erkek olmak olmadığını biliyoruz sonuçta. facebookta gezin bu gerçeği toplum kabul etmiş durumda zaten. adamlık denen bir kavram neden türesin ki?
mesela ben, bir kadınla sevişeceksem güzelliğine değil memurlarla arasınin iyi olup olmadığına bakarım. eğer benim gibi onları post-modern zamanın birer kölesi olup görüyorsa onunla muhatap olurum yoksa çişi varsa dahi tuvaletime bile giremez.
tatile gitmek isteyince param ya da yıllık iznim yok diyen bir adamı gerçek kadınlar ne yapsın.
tanım: değişik bir kadın türüdür. ama benim gibi bazı cool erkekler onları kadından saymaz.
güncel Önemli Başlıklar