bugün

/26
Sempati duyuyorum, hizmetine devam etsin.
şüphesiz ki fikirleri ile akp ekseninde olan sevgili dinli yazarımızın 23 nisan 2015'de 1 günlüğüne başbakan olmasını ve de sözlüğümüzü temsil etmesini isteyen dimaların haykırışı. televizyonumun uzaktan kumandasından arıyorum şu anda başbakanın danışmanlarını. hadi yine iyisin. evet.
yeni ateist olmuş ergenleri deşifre ettiği için yeni ateist olmuş ergenler tarafından saldırıya uğrayan yazar.
Sanki bir tek kendisi müslümanmış gibi iktidarı eleştiren herkese yeni ateist olmuş ergen şeklinde yaftalama yapmaktadır. Bu gibilerin genel özelliği devran dönüp iktidara komunistler gelse o anda en koyu kızıl olacakları gerçeğidir.
mehmetler demektir.
kendisine yapılan memoş yakıştırması güldürmüştür.
tamam, babanın bir yunanlı olmamasını sağlayan atatürk'ü sev dedik ama bu kadar da demedik.

görsel
yeni ateist olmuş ergenlere ayar veren zeki yazar. sakalını yerim.
Yeni ateist olmuş ergenlerin kıl olduğu yazardir. Hakkında bu kadar entry girdiklerine gore de bayagi canlarini yakmistir.

Meydani bos bulup islam dusmanligi yapan tifillar hazetmez kendisinden.

Biz sizi taniyoruz.
troll olayım derken kafir olmak . üç şeyin şakasıda ciddidir ,ciddiside ciddidir . talak , yemin küfür .
atatürkü peygamber olarak gören yeni ateist olmuş mehmetstir.

(img:#763570)
bu adamı hiç tanımıyorum ama tanımadan nefret ettim. bunun gibileri sözlükte imza falan toplayıp attıramıyor muyuz? duy sesimizi zall...

edit: lan donuz tuşu vardı, hepten aklımdan çıkmış. donuz bölümümün en nadide maskotu olacaksın!
gelecekte bunun gibi adamları hastanelerde yedek parça olarak kullanacaklar. oksijen israf etmelerine izin vermeyecekler.
(#27418316) Böyle başlıklara böyle entryler girer ondan sonra size özelden "ben akpli diiilim kiii ihihihihi" diye mesajlar atar. Yalancı çoban kibin bi şey.
Bu terste bir işlik vardır.
mehmets mehmets kim bu yeni metres dediğim atayiz.
mehmets olunmaz mehmets doğulur diyerekten al aşşa ettiğim ateyizdir.
Hepimiz allah'ın cooluyuz mehmet hepimiz...

Bir yazar.
Hepimiz cooluz bir sen değilsin memoş. Seni görsem amma döverim ha. Neyse dilimi tutuyorum ki mod amcalarına şikayet etme.
ateist olduğunu unutup da başkalarını ateist olmayla itham etmeye başlayan kişiler için kullanılan bir yazar tabiri.
herkese ergen diyen ergen.

kelime dağarcığı yeni x olmuş ergenden ibarettir.
bu zekayla nasada bile çalışır.
Beneğimdir, canını sıkan olursa sivilceli ergen sıfatını çok pis rencide ederim.
bebeğimdir, canını sıkanın canını sıkarım.
(bkz: yeni hasta olmuş ergen)

bi dakka lan bu böyle değildi.
öhom neyse geçmiş olsun.

serumuda çokta şey yapma sen.

tanım ocağımıza düşmüş hasta yazar.
paralelci kardeştir, yazardır. ak troller içindeki muhbirimizdir aynı zamanda, allah razı olsun.
© copyright 2005 - 2026