bugün
- kiraz cicegi kolonyasi34
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle19
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi13
- yazarların en sevdiği sözler9
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı21
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi12
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi11
- yazarların en sevdiği meyve7
- kadın erkek ilişkisinin güncel sorunu2
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu8
- midye8
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen17
- kuran da namazın olmaması21
- mantra grubu6
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- ilk kimin aklına geldiği merak edilen şeyler6
- 10 temmuz 20265
- kadın yazarların kavga etmesi11
- velvet38
- 1000 liralık boxer giymek5
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite6
- kürdistan5
- fas11
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- seksting yapacak yazarlar veritabanı6
- fransa8
- sevgiliyle yemek yaparken sevişmeye başlamak6
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- ayakseverlik5
- 2026 dünya kupası24
- macron koşacak diye park kapatan akepe35
- corona sonrası dünya düzeni4
- uzun ilişki sürdürmenin sırları4
- saraca finch house25
- söylemek istenilenler4
- johnny sinsin araba vurdurması4
- futbol21
- düşün ki o bunu okuyor6
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar9
- tabağında yemek bırakan erkek5
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler15
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan9
- menemen4
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- ctrlx10
- tek şarkı ile müzik zevkini anlat8
- smallville dizisinde ki meteor ucubeleri2
"mesleki eğitim ve öğretim sisteminin güçlendirilmesi projesi"dir... proje kapsamında meslek liseleri bölüm yapılanmaları yeniden oluşturulmuş, modüler öğretim sistemi ile alan/dal düzenine geçilmiştir.
hem sözde hem de özde iyi bir sistemdir. Ancak; ne yazık ki ülkemize özgü aksaklıklar, bu çalışmada da kendini hissettirmiş olup hissettirmeye de devam etmektedir.
http://megep.meb.gov.tr bağlantısından ayrıntılı bilgi alınabilir.
hem sözde hem de özde iyi bir sistemdir. Ancak; ne yazık ki ülkemize özgü aksaklıklar, bu çalışmada da kendini hissettirmiş olup hissettirmeye de devam etmektedir.
http://megep.meb.gov.tr bağlantısından ayrıntılı bilgi alınabilir.
gayet işe yarayan elektrik elektronik konularının kitaplarını
sanal ortama açmak güzeldir ve takdire şayandır.
http://www.megep.meb.gov....elektronik/elektronik.htm
sanal ortama açmak güzeldir ve takdire şayandır.
http://www.megep.meb.gov....elektronik/elektronik.htm
*
--spoiler--
Meslekî Eğitim ve Öğretim Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi 2005 yılında Millî Eğitim Bakanlığı tarafından ortaöğretim kurumlarında başlatılan bir projedir.
Türkiye'de büyük iş verenler ve fabrika sahipleri kalifiyeli işçi bulmakta zorlanıyordu. MEGEP projesi sayesinde ara elemanlar (Tekniker - Teknisyen)'ler daha iyi bir şekilde ve belli bir standarta bağlanmış şekilde okumaya başladılar. Bu eğitim sisteminde bütün kitaplar üniversite hocalarına yazdırıldı.Bu sayede MEGEP kitapları çok kaliteli bir şekilde zengin ve akıcı bir biçimde ögrencilere hem görsel hem teorik hem de uygulamalı bir şekilde eğitim verilmeye başlandı. Avrupa Birliği fonundan 51 milyon Euro (Avro) para destegiyle bu kitaplar (modüller) yazıldı
Ögrenciler bu proje kapsamında önce bölümlere sonra ise dallara ayrılıyor. 10. sınıfta elektrik-elektronik bölümüne giden bir öğrenci 11. sınıfta ise bir dalı seçerek o alanda profosyonel bir şekilde eğitim görecek.
Bu sistemin hedefi Avrupa'da olduğu gibi Türkiye'de meslek liselerinin önem kazanmasını sağlamaktır.
--spoiler--
--spoiler--
Meslekî Eğitim ve Öğretim Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi 2005 yılında Millî Eğitim Bakanlığı tarafından ortaöğretim kurumlarında başlatılan bir projedir.
Türkiye'de büyük iş verenler ve fabrika sahipleri kalifiyeli işçi bulmakta zorlanıyordu. MEGEP projesi sayesinde ara elemanlar (Tekniker - Teknisyen)'ler daha iyi bir şekilde ve belli bir standarta bağlanmış şekilde okumaya başladılar. Bu eğitim sisteminde bütün kitaplar üniversite hocalarına yazdırıldı.Bu sayede MEGEP kitapları çok kaliteli bir şekilde zengin ve akıcı bir biçimde ögrencilere hem görsel hem teorik hem de uygulamalı bir şekilde eğitim verilmeye başlandı. Avrupa Birliği fonundan 51 milyon Euro (Avro) para destegiyle bu kitaplar (modüller) yazıldı
Ögrenciler bu proje kapsamında önce bölümlere sonra ise dallara ayrılıyor. 10. sınıfta elektrik-elektronik bölümüne giden bir öğrenci 11. sınıfta ise bir dalı seçerek o alanda profosyonel bir şekilde eğitim görecek.
Bu sistemin hedefi Avrupa'da olduğu gibi Türkiye'de meslek liselerinin önem kazanmasını sağlamaktır.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler