bugün

inna çalar bol bol. hele bi' yaz gelsin bakalım. inna mevsimi açılır.
bu tur müzikler insan pisikolojisinde etkisi olan müziklerdir.fast food mekanlarında daha hareketli müzikler çalarlarki insanlar daha hızlı yiyip içip çıksınlar diye. *
telif hakkı satın alınmış şarkılardır. çok pahalı olduğu için genellikle 4, 5 tane alırlar. bütün gün ard arda aynı şarkılar çalar. çalışanlar için daha sinir bozucudur.
daha kurumsal şirketlerde, müdür yerine insan kaynakları yöneticisinin ilgilendiği müziklerdir.
bazen de sadece bir radyonun yayınıdır. dj in geyik sohbetine de kulağınız takılabilir.
(bkz: migros)
ise modernize katmak amaciyla yapilan bir yontemdir. sesin cok acilmadigi durumda magaza sahibine pozitif etki saglar.
sürekli dinlenildiginde artık sinir bozucu hale gelen müziklerdir, hele çocuklara yönelik magazalarda çalan müzikler daha da sinir katsayısını arttırır.
(bkz: beste ve elma şekerleri)
(bkz: toys r us)
akıllara zarar tekno müziklerdir genellikle. bunun yanında birde kapının önünde bekleyen baştan sona sahte marka giysilerle bezenmiş genç eşantiyonudur bu mağazanın.
winamp'ın kısır döngüsüne kapılmı$ zavallı parçalar... kimse tarafından dinlenmediğine üzülüyorum, ke$ke onu icra eden sanatçı bunu da göz önünde bulundurabilseydi.
bir anda ve var ne yok almaniza sebep olabilecek hareketli kıpır kıpır parçalardır. **
bu şarkıları maalesef mağaza müdürü belirler. üstelik mağaza çalışanları da her gün aynı sinir bozucu şarkıları dinlemekten şikayetçidirler. müşterinin zihnini maşgul etmemesi, aksine uyuşturması için de sözleri genelde anlamsız, yabancı ve ritmik şarkılar tercih edilir. bir de 10 saatlik sürede maksimum 2 cd değiştirilir.