bugün
- s'i l v'e r m'i s t'in kullandığı ucuz parfüm5
- türkler ile moğollar kardeştir11
- emeviler5
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok7
- parcalandim toparlanamiyorum37
- sözlüğün bitmesine seyirci kalmak4
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar18
- başlık açma3
- taksicinin iltifatına maruz kalmak5
- şarapçı'nın taksici fantezileri4
- vajina içinde basur çıkması2
- claudian clouds43
- çok güzel bir kız havla deyince havlamayan erkek5
- game of thrones taki kerhaneci17
- 20274
- ortaçağda kadına yüklenen değer4
- ups boobs'un 67 gündür entry girmemesi5
- ölümden korkuyor musunuz34
- anın görüntüsü25
- şeriat ile yönetilmek isteyen kadın4
- kadınların çok konuşmasının nedenleri2
- akşam trafiği3
- istanbul u özlemek5
- güne bir alıntı bırak3
- türkiye selefilere kalsa harabeye dönüşmüştü5
- şabos goy3
- en son ne yediniz5
- mekkeli müşrikler5
- okan buruk13
- sözlük kızları dertleşiyor14
- ittihat terakki döneminde gerçekleşen soykırımlar5
- istanbul da para harcanacak çok yer olması2
- türkiye'deki gündemin yarısı israil hakkında6
- zorunlu eğitim6
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor9
- yazarların vasiyetleri3
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı28
- dyson5
- genel ev sloganları5
- barzani'nin bağdat'tan silah ve bütçe istemesi2
- savunma sektörü3
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı16
- arkadaşlar kova erkeğinden olur mu8
- kedi güzellemesi yapmak için ayet uydurmak4
- kendi halkını katleden iran3
- bir kızın ardarda salak aptal gerizekalı demesi2
- penguenlerin asıl amacı3
- burhan özfatura4
- melis sezen'in memeleri5
- waffle2
başbakan recep tayyip erdoğan'ın eylem yapanlar için sarfettiği söz.
dün gece şöyle bir baktım da hakikaten başbakan haklı sanırım. kızılay'ın göbeğinde gecenin bi vakti deniz gözlükleriyle geziyoruz?!
dün gece şöyle bir baktım da hakikaten başbakan haklı sanırım. kızılay'ın göbeğinde gecenin bi vakti deniz gözlükleriyle geziyoruz?!
son günlerde kulağımın çok aşina olduğu, tayyip efendi ve koyunlarının ağzında sakız olan bir söz öbeği.
hayır anlamı ne onu çözemedim ki... en basit anlamıyla marjinal; toplumda daha uç kesimlerde yaşayan, değişik/orjinal, farklı insanlar için kullanılan bir kavram. grup ise topluluk demek.
zihnimde şöyle canlanıyor "küpeli küpeli, pastel renk pantolonlu erkekler, piercingli renkli saçlı kızlar, gayler, lezbiyenler bir araya gelip çantalarında bulunan oje, dildo, buzlu bademler ile polise saldırıyor".
ama asla, yasa dışı demek değildir. terörist hiç değildir. akp'ye oy vermeyenler anlamında kullanılıyor sanırım, anneanneme sen marjinalsin desem kafama terlik yerim demek ki bu da değil.
bilemedim ki marjinal grup nedir?
akp'lilere göre, (bkz: puşt gibin ibne gibin bi şey)
hayır anlamı ne onu çözemedim ki... en basit anlamıyla marjinal; toplumda daha uç kesimlerde yaşayan, değişik/orjinal, farklı insanlar için kullanılan bir kavram. grup ise topluluk demek.
zihnimde şöyle canlanıyor "küpeli küpeli, pastel renk pantolonlu erkekler, piercingli renkli saçlı kızlar, gayler, lezbiyenler bir araya gelip çantalarında bulunan oje, dildo, buzlu bademler ile polise saldırıyor".
ama asla, yasa dışı demek değildir. terörist hiç değildir. akp'ye oy vermeyenler anlamında kullanılıyor sanırım, anneanneme sen marjinalsin desem kafama terlik yerim demek ki bu da değil.
bilemedim ki marjinal grup nedir?
akp'lilere göre, (bkz: puşt gibin ibne gibin bi şey)
bazıları iktidarda dahi olabilen marjinallerdir.
Marjinallik ile malligi birbirinden ayirmak gerek.
Sen anarsizm faaliyetlerinle kaos ortami olusturup, cevrendeki cocuklari uyarip uzaklastirmiyorsan ve olumune sebep oluyorsan en buyuk katil ve vicdan yoksunu sensin.
O kadar asagilik varliklar ki bunlar, olen cocuk diye cemkiren insan kiligina burunmus adeta seytan bunlar.
Bu tur mahluklar cocuk oldu diye degisik faaliyetler duzenleyip baska cocuklarin tekrar ayni duruma dusmesine sebep olurlar.
Akabinde ise celiskiye bakin ki, kardeslikti ,baristi hikayeleriyle bebek katili ve sempatizanlarini destekliyorlar. Ne icin? Dikta rejime bir son vermek icin. Yani kotu biseyi bitirmeye calisirken hepten bokun icine girer bu guruh. Cunku bunlar milli suur yok.
Sen anarsizm faaliyetlerinle kaos ortami olusturup, cevrendeki cocuklari uyarip uzaklastirmiyorsan ve olumune sebep oluyorsan en buyuk katil ve vicdan yoksunu sensin.
O kadar asagilik varliklar ki bunlar, olen cocuk diye cemkiren insan kiligina burunmus adeta seytan bunlar.
Bu tur mahluklar cocuk oldu diye degisik faaliyetler duzenleyip baska cocuklarin tekrar ayni duruma dusmesine sebep olurlar.
Akabinde ise celiskiye bakin ki, kardeslikti ,baristi hikayeleriyle bebek katili ve sempatizanlarini destekliyorlar. Ne icin? Dikta rejime bir son vermek icin. Yani kotu biseyi bitirmeye calisirken hepten bokun icine girer bu guruh. Cunku bunlar milli suur yok.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar