bugün
- yaşadım demek için ne yapmalı5
- imamoğlu abd ingiliz ve almanların bir projesiydi10
- antidepresan kullanmamış erkek bulmanın zorluğu3
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek8
- dünya kupası'nın artık kimsenin umrunda olmaması2
- i follow rivers2
- kpss 20263
- aylık 283 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- dekolteli çalışan arayan şirketin iş ilanı5
- fransa senegal maçı saat 22 de trt 1 de2
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması8
- çocuğa yabancı isimler vermek6
- son 20 yılın en gıcık lafı15
- yeni biriyle tanışmak6
- hep kendini suçlamak12
- hangi manifest kızısın11
- anın görüntüsü17
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey4
- numb2
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- havalar da ısındı10
- 16 haziran 2026 fransa senegal maçı4
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması2
- türkiye12
- kelle2
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı12
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak7
- ona bir şey söyle19
- konya3
- daha 172
- futbol12
- winamp msn messenger half life windows 984
- istanbul şu an 26 derece2
- yayını geren padişaha ok mu nok mu diyen yeniçeri3
- arkadaşlar bakar mısınız10
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı11
- 2026 dünya kupası8
- dünya kupasında takımları karıştıran spiker2
- yalnız yaşamak12
- aipac'tan iran müzakelerinde israil saldırı hakkı3
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- obsesif kompülsif kişilik bozukluğu2
- kuran-ı kerim3
- true'ya arkadan sahip olmak15
- hazır mantı6
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- güne bir şarkı bırak6
kıs. mahalle
açılımı milli amele hizmet tir.mit in eski adıdır.
halk edebiyatında ay yüzlü sevgili anlamında kullanılan kelimedir.ey mahdiye sevgiliye seslenilir.
farsça, ay mânâsına gelen ve divan edebiyatında sevgilinin yüzüyle benzetmeli olarak kullanılan kelimedir.
sevgilinin yüzü o kadar düzgün, parlak ve güzeldir ki, gece o gizemli karanlığın içinden çıkan bir aya benzer.
sevgilinin yüzü o kadar düzgün, parlak ve güzeldir ki, gece o gizemli karanlığın içinden çıkan bir aya benzer.
çin işi iskambil kartına benzer kartlarla oynanan bir oyun. ayrıntıları hakkında bilgisi olan varsa ahalimizin aydınlatılması bir görev bilinmelidir..
edit: orijinal adın mahjong'muş. öğrenmiş olduk.
edit: orijinal adın mahjong'muş. öğrenmiş olduk.
ks.mahkeme.
(bkz: mach)
(bkz: milli amele hizmet)
5 ocak 1927 tarihinde kurulmuş olmasına karşın 6 temmuz 1965 yılına kadar yasal bir temeli olmayan kurum 644 sayılı yasayla mit adını alır. teknik anlamda kurucusu, alman istihbaratçı albay walter nikolai'dir.
genel merkezi ankara'da olmak üzere istanbul, izmir, adana, diyarbakır ve kars'ta ilk şubeleri açılmıştır. ilk yurtdışı istasyonları viyana, kahire ve tahran'da kurulmuştur. bütçesi başbakanlık örtülü ödeneğinden karşılanan örgütte, sivil ve askerler birlikte çalışmaktadır.
dört ana bölümü bulunmaktadır.
a- istihbarat
b- müdafaa
c- propaganda (bu bölüm sonradan kapatılmıştır.)
d- teknik işler
ikinci dünya savaşı öncesi, mussolini ve hitler'in askeri planlarının öğrenilmesi, fransızların, hatay'ın suriye'ye bağlanması konusundaki çalışmalarının önlenmesi ve hatay'ın anavatana katılması sürecinde ve ikinci dünya savaşı sürerken, türkiye'nin de savaşa çekilmek istendiği bir dönemde başarılı çalışmalar yapmış örgüt.
genel merkezi ankara'da olmak üzere istanbul, izmir, adana, diyarbakır ve kars'ta ilk şubeleri açılmıştır. ilk yurtdışı istasyonları viyana, kahire ve tahran'da kurulmuştur. bütçesi başbakanlık örtülü ödeneğinden karşılanan örgütte, sivil ve askerler birlikte çalışmaktadır.
dört ana bölümü bulunmaktadır.
a- istihbarat
b- müdafaa
c- propaganda (bu bölüm sonradan kapatılmıştır.)
d- teknik işler
ikinci dünya savaşı öncesi, mussolini ve hitler'in askeri planlarının öğrenilmesi, fransızların, hatay'ın suriye'ye bağlanması konusundaki çalışmalarının önlenmesi ve hatay'ın anavatana katılması sürecinde ve ikinci dünya savaşı sürerken, türkiye'nin de savaşa çekilmek istendiği bir dönemde başarılı çalışmalar yapmış örgüt.
Zerdüşt dini takviminde ayın 12. günü.
kısa mesafeli çim yarışlarında çok etkili bir kısraktı.
fransızca ay demektir.
"Göz gördü, gönül sevdi seni ey yüzü mâhım,
Kurbânın olam var mı benim bunda günâhım?"
Kurbânın olam var mı benim bunda günâhım?"
Pillerde mAh diye gösterilen ibaredir; saatte boşaltılabilecek amper değeridir. ingilizcede " miliAmper per hour " olarak ifade edilir.
milli amaçlara hizmet teşkilatının kısaltılmış adı. mahder.org adresinden ziyaret edilebilir.
kafama takıldı ne işe yarar bu mah dedim araştırdım internetde tam detaylarıyla mahın anlamını buldum.
https://www.mobilworx.com/blog/mah-degeri-nedir
buradan bir inceleyin arkadaşlar
https://www.mobilworx.com/blog/mah-degeri-nedir
buradan bir inceleyin arkadaşlar
(bkz: mach) okunusu. 1078 km/sn 1 mach ses hizidir. 1078 katlarinda 2 mach 3 mach gibi hizlardan bahsedilir. Dunya rekoru 6.7 mach-7274km/sn ile x-15 jetine aittir(1967).
emperyalistlere karşı her cephede savaşmış türk silahlı kuvvetlerinin aksine, amerika birleşik devletleri tarafından inşa edilen kurum. resmi ideoloji diye anılan şeyin, türkiye nin güneyindeki cetvelle çizilmiş suriye ve ırak sınırları gibi yine batılılar tarafından belirlenmesi cidden içler acısı bir durum.
https://www.youtube.com/watch?v=tLPCRxG51nk
https://www.youtube.com/watch?v=tLPCRxG51nk
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar