1. 1.
    new york'un en ayı hardcore grubudur. 80lerin sonundan beri iniş çıkışlı dönemlerle müzik hayatları devam etmektedir.
    ... rigorx
  2. 2.
    türkiye'deki ilk konserini summer rocks festival'in son günü
    verecek olan grup. işte biletix.com'dan alıntı olan madball'un hikayesi:

    Agnostic Front'un desteğiyle yola çıkan, Uluslararası turnelerle önemli bir hayran kitlesi yaratan Madball'un yolculuğu, 89'da yayınlanan 'Balls Of Destruction' single'ı ile başlamıştır. Uzun yıllar konserler vermelerine rağmen bu ep'den başka materyal yayınlamayan grup, 92'de 'Droppin Many Suckas' adlı ep'leriyle piyasaya hızlı bir dönüş yapmanın ardından dünyaca ünlü ekstrem müzik firması Roadrunner Records ile anlaşma imzalamıştır. '94 yılında 'Set It Off' ve '96da 'Demonstrating My Style' adlı albümleri syesinde albüm başarılarıyla da adlarından söz ettireceklerini kanıtladılar. '98 yılında yayınlanan 'Look My Way' ve 2000 tarihli 'Hold It Down' adlı albümleri yayınlayan grup 2003 yılında da kariyerlerini özetleyen bir Best Of piyasaya sürdü. 2004 yılında çıkardıkları N.Y.H.C. adlı ep'leri herkes için fırtına öncesi sessizlik olarak algılanmış ve hardcore medyası Madball'un bundan sonraki albümü için beklentileri çok yüksek tutmuştu. Grup için bir anlamda tamam ya da devam olacak bu albüm 2005 yılında raflardaki yerini aldığında hardcore tarihi en parlak albümlerinden birini kazanmış oldu. Adı gibi efsane olan 'Legacy' albümüyle hem medyanın hem de dünya hardcore sahnesinin ilgisini üzerine çeken Madball hala 'Legacy'nin başarısı ertesinde çıktığı turnesine devam etmekte.
    1 ... meister writer
  3. 3.
    (bkz: summer rocks festival/#2167372)
    ... sercilong
  4. 4.
    Hardcore icra eden amerikalı grup.

    ---------- diskografi ----------

    1989 - Ball of Destruction
    1992 - Droppin’ Many Suckers
    1994 - Set it Off
    1996 - Demonstrating My Style
    1998 - Look My Way
    2000 - Hold it Down
    2003 - Live Altenberg Oberhausen Germany
    2003 - NYHC*
    2005 - Legacy
    2007 - Infiltrate the System
    ... cheapdeath
  5. 5.
    New York`ta 1980lerin sonuna doğru kurulan Hardcore-Punk grubu.
    ... hasmet ibriktaroglu
  6. 6.
    --- spoiler ---

    there is no place for the weak here
    this is the home of the wicked men
    even if i'm just passing through
    at any time in my life could end
    i will die fighting if i have to
    i will bring one of you with me
    i'm only here for moment in time
    it could become an eternity

    --- spoiler ---

    hayatın bir soundtrack albümü olacak deseler, bu adamlar yapardı bütün şarkıları herhalde.
    1 ... when night surrounds me