bugün

nba'de milwaukee bucks takımında oynayan, 1,88 boyundaki 79 kiloluk çaylak,yedek oyun kurucu. kendisini teke tek maça davet ediyorum, hem de hotdog ına
fenerbahçe ülker'in yeni transferi.08-09 sezonunda euroleague'de 22 maçta 12.2 sayı, 1.7 ribaund ve 1.6 asist ortalamaları ile oynamış.

marques green'den sonra ilaç olacaktır kanımca.
1.88 boyunda ve 1979 doğumlu abd'li basketçi. fenerbahce ulker' in olympiacos' dan yeni transferi. cok kaliteli bir oyuncu, green' in gonderilmesi haberinin ardindan ikinci guzel haber.
murat murathanoğlu nun adını nasıl telaffuz edeceği merak edilen basketbolcu.
(bkz: layn gıriir)
geçen sene euroleague final four'nda takımının skor yükünü taşıdı.fenerbahçe'nin geçen sene eksikliğini hissettiği tarz bi basketbolcu.oyun sıkıştığı anlarda şutlarıyla oyunu rahatlatabilir.ayrıca oyunu iyi yöneten guardlardan.
sahadaki rahat tavirlariyla dikkat ceken nba patentli guard.

birde durmadan agzindan cikardigi dislikleri var ki ben televizyondan bakamiyorum.

ama yine de seviyoruz kendisini.
az önce tüm sahayı dolaşıp turnike atmıştır.
küçük lynnden büyük adımlar görüyoruz.
(bkz: yetersiz)
(bkz: yetersizdi)
(bkz: yeteri kadar beceriksiz)
an itibari ile fenerbahçe ülkerden yollanmıştır. resmi açıklama geldi.
fenerbahçe ile olan sözleşmesi karşılıklı olarak sona erdirilmiştir.
unics kazan'a transfer olmuştur.
bir zamanlar idea slask wroclaw takımında 25 sayı ortalama ile eruloeague'in amına koymuşluğu vardır. vardı yani, o kadar.
Fenerbahçemize karşı kendini kaybetmiş basketbolcu. Her çizgiye gidişinde sayı yaptı neredeyse. ayrıca 32 sayı nedir abi. Ayıptır günahtır. Böyle ibne gibin puşt gibin bi şeydir.
(d. 23 Ekim 1979, Philadelphia) Amerikan profesyonel eski basketbolcu. 1.88 m (6 ft 2 in) boyundaki oyuncu, 2009-2011 yılları arasında Fenerbahçe Ülker'de oynadı.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Lynn_Greer
Amerikalı profesyonel eski basketbolcudur.
© copyright 2005 - 2026