bugün
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu26
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek15
- uyudun mu mesajı12
- marmara depremi için ezber bozan açıklama4
- boyumun 2 cm kısalması21
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar9
- sözlük yazarlarına güvenmek15
- arabada sevişmek6
- dövme yaptıran erkeklerin genelde gay olması10
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması2
- fazla samimiyet9
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı23
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler8
- duygusal yorgunluk3
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü22
- bugün elini paylaşan yarın neresini paylaşır7
- otelde sevişmek8
- prenses gibi büyüyen kızlar4
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri13
- gece gece canının adana dürüm çekmesi2
- mossad'ın kullandığı gizli ağ3
- uzun saçlı küpeli dövmeli hukuk okuyan erkek5
- anın görüntüsü26
- nev10
- kiraz cicegi kolonyasi41
- arkadaşlar hoşçakalın sizi terk ediyorum3
- mal mıyım sorunsalı13
- kanepede sevişmek3
- teoman'ın 60 yaşına girmesi6
- gece 3 te boş bir sokakta taksi beklemek4
- 64 5 yaşında yks'ye hazırlanmak4
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- küt saçlı hatun12
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek7
- küpe takan adama kız vermem diyen baba4
- elidor4
- bilinçaltı internet ve yapay zeka etkileşimi6
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- kocanızın kulağını deldirir misiniz4
- kulak memesi delik bir erkeği ciddiye almak4
- gece zurna dürüm söylemek3
- küpe takan bıyıklı2
- ismail kartal34
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı50
- sözlük kızlarının meme savaşı7
- sözlük yazarlarının saatleri8
86 entrysine rağmen hoş geldin almamış yeni bir yazarımız.
hoş gelmiş.
hoş gelmiş.
geleneksel fırın şenliklerine elinden tutup götürülmesi gereken çok sayıda altıncı nesil yazardan sadece biri.
edit: ayrıca bu entry vesilesiyle yaşadığımız kısa diyalogdan gözlemleyebildiğim kadarıyla üslubu takdiri hak ediyor kesinlikle, herhangi bir önyargıya kapılmadan dürüstçe fikirlerini belirtmesi ziyadesiyle saygı uyandırıyor.
edit: ayrıca bu entry vesilesiyle yaşadığımız kısa diyalogdan gözlemleyebildiğim kadarıyla üslubu takdiri hak ediyor kesinlikle, herhangi bir önyargıya kapılmadan dürüstçe fikirlerini belirtmesi ziyadesiyle saygı uyandırıyor.
nijeryalı futbolcudur . bir ara newcastle da oynuyordu , şu an nerede emin değilim . tam adı lumana tresor lua lua dır. gol attıktan sonra havada takla atar.
yazılarıma olan beğenisini dile getirdiğinde yobazların hışmına uğramış, büyük ihtimal aynı kafadan olduğumuz yazar.
''sadece yazmak yeterli değildir çoğu zaman aynı zamanda okumak başkalarının ne düşündüğünü öğrenmek onlardan faydalanıp bilgi ve beceri kümülasyonunu yükseltmek gereklidir;yazanınkisi emek de okuyanınkisi emek değil mi tabiki onunki de başlıbaşına emektir uğraştır.'' sözünü buraya yazdırmayı sağlayan atletik yazarlarımızdandır.
yakında birini öldürüp tv den bana selam söyleyeceğine dair söz vermiş nesildaşım.
doğal ve
içten karşılamasıyla gönlümü fethetmiş sevimli nesildaş...
sen de hoş gelmişen, ben de arkadaş..
içten karşılamasıyla gönlümü fethetmiş sevimli nesildaş...
sen de hoş gelmişen, ben de arkadaş..
sohbeti hoş olan altıncı nesil yazar. her konudan anlıyor.
misyonunun farkında olan her ne kadar benden bi nesil alt devre olsada dil bilgisi ile bana öğütler vermiş on numero yazar. gollerinin devamını bekliyoruz.
ulu muhabbet penceresinde muhabbeti cok sevimli bir o kadar bilgili kişilik, ulu muhabbet ne diye soracak olursanız yazarların geyik platformudur, nasıl katılacagız derseniz [email protected] bu adresi eklemeniz yeterlidir.
uzun seneler beraber yazmak istediğim 6 . nesil yazar hoşgelmiş insallah uğurlar olmaz *
(bkz: herkes haddini bilecek)
(bkz: sen kimsin lan)
edit: şakasını zorla kabul ettirmeye çalışan yazar.birde bana not yazmış.tanımadığın insanlara hoşlanmadığı şakalar yapma arkadaşım. (bkz: zorla güzellik olmaz). ancak acıyorum der geçersin. bende sana acıyorum.şaka yapmayı beceremiyorsan yapma güzel kardeşim.konuşmak istediğin şey neyse buyur konuşalım.bana sağdan soldan davetiye çıkartma.şık durmuyor.
(bkz: sen kimsin lan)
edit: şakasını zorla kabul ettirmeye çalışan yazar.birde bana not yazmış.tanımadığın insanlara hoşlanmadığı şakalar yapma arkadaşım. (bkz: zorla güzellik olmaz). ancak acıyorum der geçersin. bende sana acıyorum.şaka yapmayı beceremiyorsan yapma güzel kardeşim.konuşmak istediğin şey neyse buyur konuşalım.bana sağdan soldan davetiye çıkartma.şık durmuyor.
sol frame üzerindeki tematik çalışmasına ordunun, aman kenan evrenin müdahele ettiği sözlük kullanıcısı. their boys have done it dostum, holly shit. *
arkasından brother lua*lua diye şarkı söylenen.
sabahın erken saatlerinde sol frame ile uğraşmakla meşgul yazar. bir kaç gün önce uyumayın ulan gibi bir seyler yazıyordu. bugunde rakamlara takmış. bakalım önümüzdeki günlerde ne gibi çalışmaları olacak. merakla bekliyorum.
sol çerçevenin amına koymuş yazarımsı. hayır yani amaç ne, onu merak ettim.
sarı sıçtığını kırmızı osurduğunu kanıtlamış yazar, saygı duyuyor ve ayakta alkışlıyoruz. evet, ben gördüm doğru söylüyor. başımızın üztünde yeri vardır, annem onun gibi bir evlatla gurur duyar.
(bkz: sizi birleştirmeye geldim)
(bkz: şüphesiz ki bana inanmayanlar osuruğumla boğulacaktır/osuruk 2.1)
(bkz: şüphesiz ki bana inanmayanlar osuruğumla boğulacaktır/osuruk 2.1)
duyulan rivayetlere göre sıçabiliyormuş. hurafe mi gerçek mi olduğunu yakında öğreniriz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar