bugün
- en iyi pizza içeriği6
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız14
- karşı cinsteki en itici özellik16
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin26
- acı gerçekler14
- şahane pazar3
- ayakları çirkin bir kadınla aynı yatağa girmek3
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı3
- ta uzak yollardan2
- anın görüntüsü23
- en lezzetli balık24
- meteoroloji'nin yeni yağışlı sistem uyarısı5
- bol mini etek5
- ağlamak7
- osmanlı döneminde sözlük olsaydı4
- seda bakan'ın parmak arası çizmeleri3
- gammazlar göreve8
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması13
- türbanlı hostes3
- sözlükte aile kurmak8
- sözlükte flört etmemek2
- müzik dinleyen 45 yaş üstü dallama5
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın11
- birikim yapmak7
- 30 yaşından sonra hayattan keyif almanın bitmesi4
- atatürk diyor ki12
- kova burcu erkeği akrep kadını6
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog6
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi10
- motorla kaza yapan kadın7
- yeni biriyle nerede tanışılır13
- sözlük erkeklerinin tipleri4
- demet evgar6
- suya giden eşeğin asıl amacı5
- ata iyi binen erkek5
- sevgili ile deneme kabinine girmek2
- yaz mevsiminin avuçlarımızdan kayıp gidivermesi5
- ellerim bos gonlum hos7
- cinlerin insanlara musallat olma sebepleri2
- hünkar beğendi vs alinazik9
- spk soruşturmasında 387 milyon lira dondurulması6
- ilk buluşmaya 46 adet deveyle gelen kız7
- ortadoğu insanı3
- jagermeister3
- ilişkilerde ortak zevklerin önemi6
- gece çölde deveyle yol alırken dinlenecek şarkılar6
- hostes bacağı2
- büyük istanbul depremi5
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat12
- köy7
Arkadaşlar merhaba size bir konudan bahsetmek istiyorum benim bel ve sırt ağrılarım çok fazla oluyordu son zamanlarda da daha fazla artmaya başlamıştı doktora gittiğimde bana fazla kilodan olduğunu söyledi ve acilen kilo vermem gerektiğini yoksa fıtık olacağımı söyledi bende yemek yemeyi çok seven birisi olarak tabii ki de doğru düzgün bir şekilde diyet yapamadım sonra xbody ile tanıştım ve xbody üzerinde elektrotlar bulunan ve kasların uyarılması için vücuda hafif elektrik akımı ileten bir giysi bu giysiyi giyip haftada 2 gün 20 dakikada 50 kilo verdim herkese çok çok tavsiye ediyorum lütfen bir göz atın * link aşşağıda bakmayı ve ücretsiz vücut analizi için randevu almayı unutmayın
görsel
görsel
likefit başlığını görünce çok sevindim çünkü benim de size anlatacaklarım var arkadaşlar bu ürünü kullandığımdan beri eskiden spor salonlarına verdiğim o bir sürü para ve bir sürü saat,dk vs. hepsine yazık gerçekten yazık kim istemez ki haftada 2 gün 20 dakika ile zayıflayıp sağlığına kavuşmayı ? Fazla kilo sorunu olan arkadaşlar lütfen linke tıklayıp ürün hakkında bilgi alınız işinize yarayacağını 100% eminim hepiniz lütfen bakın sadece kilo için değil sağlık sorunu olan vs. bakmanızı öneriyorum..
merhaba ben konu başlığına yazan arkadaşlar gibi fazla kilo sorunu değil de tam tersi çok zayıftım. Ne yaparsam yapıyım kilo alamıyordum.Yakınlarımın dediği gibi gece tatlı yemek, gece ekmek yemek, kızartma vs. herşeyi denedim inanın ki kilo vermek kadar almak da çok zor o yüzden ben de çok zorlandım bol bol kırmızı et yedim hiç bir işe yaramadı taa ki likefit ile tanışana kadar hayatımın dönüm noktası benim için likefşt ile tanıştığım gün oldu Likefit' in diyeti sayesinde kilo aldım yap dediği egzersizleri yaptım haftada 2 gün sadece 20 dakikamı ayırdım ve 1 senede 20 kilo aldım bu benim için imkansızdı ben kendi hayatımda imkansızı başardım size de tavsiye ediyorum lütfen deneyin kaybedeceğiniz hiç bir şey yok emin olabilirsiniz..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar