bugün
- tai lung vs gocu23
- true nickli yazar19
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği39
- bir erkek ile yanlışlıkla göz göze gelmek5
- analı avratlı sözlük kavgaları7
- yanlışlıkla plaj şemsiyesine diklemesine oturmak6
- habire1226
- ecevit döneminin kepazeliği4
- kürtler asimile edilmelidir11
- uludağ sözlük adalet sistemi5
- bottega3
- erkek kavgasının çok sıkıcı olması5
- patso3
- seviyenin bugün yükselmesi için ne yaptın5
- epoxis4
- 1 gocu'ya 4 kişi dalması5
- lale belkıs3
- apocalypse tank2
- kavga bitti hadi yatağa3
- mod gelince civciv sürüsü gibi dağılmak3
- nicki 4 harfli olanların tehlikeli olması3
- kanal avrupa2
- tinder algoritması2
- sözlüktekiler kaç yaşında8
- et döner dürüm9
- blendax mavisi2
- gammazlık3
- miiletin annesi namus değil mi3
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum8
- karton bardakta kola cips2
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor21
- diego dur allah ını seversen zaten ortalık karışık2
- eazy e2
- sözlükteki kemaliklerin birbirlerine dalaşması2
- kadir inanır'ın kendi ailesine miras birakmaması6
- introsuyla bizi bizden alan şarkılar5
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- s'i l v'e r m'i s t2
- dinde kabul edemediğiniz şeyler2
- kızlar bakar mısınız3
- sarı poşet kudurtması13
- kanal 32
- evliliği ayakta tutan güçler13
- bitanem diyen kova burcu erkeği3
- manisada okul saldırısı17
- sözlüğü sallayacak itiraf4
- arkadaşlar ben feykime geçiyorum3
- ekşi sözlük7
- orospu çocuğu bir arap olmak3
- gocu isimli erkeklerin ortak özellikleri4
yaptığım anlatım bozukluklarının farkına varmış ve beni uyandırmış yazar kişisi.
hoşgelmiş efendim.
hoşgelmiş efendim.
hatalarımızı farkeden yazar. o olmasa biz ne yapardık.
(#12868694) yoruma gerek yok.
(#12858914) yaratıcı bi entry girerek güldüren yazardır. sevgilerimle .
gurbet ellerde sıla özlemi çeken, gelgelim yine de münferit nedenlerden ötürü içten içe kıskandığım, semi hispanic ve de bir o kadar sempatik insan.
anlatmayı da dinlemeyi de biliyor. yazmayı da tabi...
anlatmayı da dinlemeyi de biliyor. yazmayı da tabi...
hayatımda kendime koyduğum nokta hedefimin neredeyse %90'ını yaşayan insan. kendilerinin yerinde olmak için neler vermezdim ki.
ayrıca çok iyi bir dinleyici ve tavsiye vericidir. kendisinin yorum/tavsiyelerini her zaman dikkate alacağımdan şüphesi olmasın. bu arada bir de ölü dillere ilgi duymam fazlaca şaşırtmış kendilerini.
not: ""45 yaşında kel göbekli ve işten eve gelince sözlük başında çırılçıplak makarna "haşlaması" yiyen bir tip"" değilim de 20 yaşında kapkara saçlı, uzun ve orta kiloda bir öğrenciyim ben. okuldan yurda gelince biraz inekler sonra da makarna "haşlaması" yiyen bir tipim. 5-6 özellikten biri tutmuş yani.
ayrıca çok iyi bir dinleyici ve tavsiye vericidir. kendisinin yorum/tavsiyelerini her zaman dikkate alacağımdan şüphesi olmasın. bu arada bir de ölü dillere ilgi duymam fazlaca şaşırtmış kendilerini.
not: ""45 yaşında kel göbekli ve işten eve gelince sözlük başında çırılçıplak makarna "haşlaması" yiyen bir tip"" değilim de 20 yaşında kapkara saçlı, uzun ve orta kiloda bir öğrenciyim ben. okuldan yurda gelince biraz inekler sonra da makarna "haşlaması" yiyen bir tipim. 5-6 özellikten biri tutmuş yani.
bayadır görmek, okumak istediğim yazıları sözlüğe kazandıran yazar. takibe alıyorum kendisini.
sözlüğün imla kılavuzu olan yazarmış, biraz rötarlı öğrenmiş oldum, isabet de oldu, ama haklı adam.
bana "yakışıklı" diyerek beni kendimden geçiren yazardır. çok teşekkür ederim bebeğim. *
loca people adlı ispanyol yapımı şarkının videosunu izledikten sonra kendisini arayıp, "johnny, la gente esta muy loca !" diyesimi getiren, ailecek kıskandığımız yazar.
o künefeye, biz fiesta'ya hasretiz. o derece...
o künefeye, biz fiesta'ya hasretiz. o derece...
yeni yılını en içten dileklerimle kutladığım,
kendisine sevgi, dostluk ve huzur dolu sağlıklı bir yıl dilediğim uludağ sözlük yazarı.
kendisine sevgi, dostluk ve huzur dolu sağlıklı bir yıl dilediğim uludağ sözlük yazarı.
(#14141278) entrysiyle kadın-erkek ilişkilerindeki anlamsız bir ironiyi çok güzel ifade etmiş yazardır.
kendisi için imla bekçisi diyenler de mevcuttur. bu iyidir aslında.
sözlüğe gereken enfes filologlardandır, nazikçe düzeltsin diye bilerek hatalı başlık açtırasıca yazardır.
ah bir de : (#14274127) yazmak isteyip sonra ''adam anlamaz ki abi'' diyerek yazmadığımı yazarak tekrar gönlümü kazanan yazardır
ah bir de : (#14274127) yazmak isteyip sonra ''adam anlamaz ki abi'' diyerek yazmadığımı yazarak tekrar gönlümü kazanan yazardır
(#14265375) entrisi ile inceden inceye gülümseten nesildaşım.
(bkz: nuno gomes)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar