bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- meloş nerede sorunsalı5
- gocu bey meh meh bey birader3
- iş kadını yazarlar6
- ideal sevgilinin en önemli özelliği7
- ege waw3
- bully2
- anın görüntüsü12
- kadın motorcunun yol kesip sürücüye saldırması4
- yetersizim diyerek istifa etmek3
- artık ulu sözlüğümüze fotoğraf atılabilmesi4
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi5
- beyaz otomobil satın almak9
- krista allen2
- yaşlılığınız için insan biriktirin10
- ikinci el elbise giymek2
- çok tanrılı dinlerde somut delil yokluğu6
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız12
- hoşgeldin pazartesi7
- sevgiliye en güzel hitap şekli4
- ilişkilerde yapılan en büyük hatalar6
- düşün ki o bunu okuyor4
- ibrahim hacıosmanoğlu5
- pazar günü aktiviteleri4
- nervio'nun memleketi3
- ilk buluşmada sevgilisine mangal yakan erkek4
- 2026 dünya kupasında tutulan takım5
- paris te son tango5
- park etmek sanatı4
- bugün de meme atan olmaması8
- 2026 dünya kupası17
- sol tarafın inzal olması3
- idolün ünlünün bokunu yer misin4
- amy adams2
- göğsüne dilan polat yazdıran başörtülü bacı8
- haksızsam haksızsın deyin2
- ulan orospu seni rüyamda bile görmedim3
- 22 haziran 2026 uruguay yeşil burun adaları maçı5
- kulak arkasını keselemek3
- babalar günü hediyesi2
- entelektüelin teorisiyle pratiğinin çelişmesi2
- lahmacunu elle yiyen kız18
- neredesin2
- yer çekimine küsmek3
- senle sevişmedi diye birine küsmek3
- yedi bela hüsnü'deki cemal2
- kız ismet2
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı47
- engellediğim yuzır başlığıma yazmasın2
- netflix yasaklanmalıdır4
yaptığım anlatım bozukluklarının farkına varmış ve beni uyandırmış yazar kişisi.
hoşgelmiş efendim.
hoşgelmiş efendim.
hatalarımızı farkeden yazar. o olmasa biz ne yapardık.
(#12868694) yoruma gerek yok.
(#12858914) yaratıcı bi entry girerek güldüren yazardır. sevgilerimle .
gurbet ellerde sıla özlemi çeken, gelgelim yine de münferit nedenlerden ötürü içten içe kıskandığım, semi hispanic ve de bir o kadar sempatik insan.
anlatmayı da dinlemeyi de biliyor. yazmayı da tabi...
anlatmayı da dinlemeyi de biliyor. yazmayı da tabi...
hayatımda kendime koyduğum nokta hedefimin neredeyse %90'ını yaşayan insan. kendilerinin yerinde olmak için neler vermezdim ki.
ayrıca çok iyi bir dinleyici ve tavsiye vericidir. kendisinin yorum/tavsiyelerini her zaman dikkate alacağımdan şüphesi olmasın. bu arada bir de ölü dillere ilgi duymam fazlaca şaşırtmış kendilerini.
not: ""45 yaşında kel göbekli ve işten eve gelince sözlük başında çırılçıplak makarna "haşlaması" yiyen bir tip"" değilim de 20 yaşında kapkara saçlı, uzun ve orta kiloda bir öğrenciyim ben. okuldan yurda gelince biraz inekler sonra da makarna "haşlaması" yiyen bir tipim. 5-6 özellikten biri tutmuş yani.
ayrıca çok iyi bir dinleyici ve tavsiye vericidir. kendisinin yorum/tavsiyelerini her zaman dikkate alacağımdan şüphesi olmasın. bu arada bir de ölü dillere ilgi duymam fazlaca şaşırtmış kendilerini.
not: ""45 yaşında kel göbekli ve işten eve gelince sözlük başında çırılçıplak makarna "haşlaması" yiyen bir tip"" değilim de 20 yaşında kapkara saçlı, uzun ve orta kiloda bir öğrenciyim ben. okuldan yurda gelince biraz inekler sonra da makarna "haşlaması" yiyen bir tipim. 5-6 özellikten biri tutmuş yani.
bayadır görmek, okumak istediğim yazıları sözlüğe kazandıran yazar. takibe alıyorum kendisini.
sözlüğün imla kılavuzu olan yazarmış, biraz rötarlı öğrenmiş oldum, isabet de oldu, ama haklı adam.
bana "yakışıklı" diyerek beni kendimden geçiren yazardır. çok teşekkür ederim bebeğim. *
loca people adlı ispanyol yapımı şarkının videosunu izledikten sonra kendisini arayıp, "johnny, la gente esta muy loca !" diyesimi getiren, ailecek kıskandığımız yazar.
o künefeye, biz fiesta'ya hasretiz. o derece...
o künefeye, biz fiesta'ya hasretiz. o derece...
yeni yılını en içten dileklerimle kutladığım,
kendisine sevgi, dostluk ve huzur dolu sağlıklı bir yıl dilediğim uludağ sözlük yazarı.
kendisine sevgi, dostluk ve huzur dolu sağlıklı bir yıl dilediğim uludağ sözlük yazarı.
(#14141278) entrysiyle kadın-erkek ilişkilerindeki anlamsız bir ironiyi çok güzel ifade etmiş yazardır.
kendisi için imla bekçisi diyenler de mevcuttur. bu iyidir aslında.
sözlüğe gereken enfes filologlardandır, nazikçe düzeltsin diye bilerek hatalı başlık açtırasıca yazardır.
ah bir de : (#14274127) yazmak isteyip sonra ''adam anlamaz ki abi'' diyerek yazmadığımı yazarak tekrar gönlümü kazanan yazardır
ah bir de : (#14274127) yazmak isteyip sonra ''adam anlamaz ki abi'' diyerek yazmadığımı yazarak tekrar gönlümü kazanan yazardır
(#14265375) entrisi ile inceden inceye gülümseten nesildaşım.
(bkz: nuno gomes)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar