bugün

Keşke önce bir sorsaydın.

Arkadaşlar bu bağlamda, bu sözlükte 15 tane yetkili var. Her çaylak olan bizden bilirse yandık.

Şunu da açıklayayım, ben caylagi, karşılıklı atismalarda, atismayi başlatan, kavga ilerleyişi ve cevap ağırlığı olarak 2 kişiye de keserim. Net olan budur.

Son olarak da, benim kadar çaylak yapmamak için direnen de yoktur. Millet istediği gibi at koşturur ama hakaret edemez. Başkaları benim kadar sabırlı değil, bilginize...

Cokocum emi...

Evet
Hoş geldin abla <3
Gocunun götü hakkında ileri geri konuştuğum için sen yapmış olabilirsin sonuçta onun kankisisin Senden şüpheleniyorum. Evet.
Cokamelo kimi yapmışım de bakim?

Evet
Geldi gene çaylak yapma meraklısı.
Hoş geldin bacııım. *
hoş gelmiş kraliçemiz.
Cansın. Sagolsun, arayan soran...

Evet
Kraliçe gelmiş.
Uyanınca, kanatlı haliyle bakar aynaya...
Hava kuresel havası, koku kuresel kokusu.
Bir güneş gibi parlayan.
Yamyammmmmmmm yamyammmmmmmm, neden şok oldun öğrenebilir miyim?

Evet
Kararlarını sorgulamayın hanım aplamın.

O ki, şüphesiz en doğrusunu bilendir.
--spoiler--
Çünkü eşeğin zikinden dolayı.
--spoiler--

Şok oldum.
Sözlüğün harem ağası olacaktı ama karı kız kalmayınca koğuş ağası olması gerekti. Onu suçlayamam.

Yoruldun biliyoruz reyiz ama sensiz olmaz.

Ccc küresel reyiz ccc
Çünkü eşeğin zikinden dolayı.

Tisikkirler.

Evet
iremga niye çaylak
Sudekiray ne zaman serbest bırakılacak
Açıklama yapsın evet.
Sen varken uysalın yokken hırçının olayım.
Gîsû mevce mevce yarabbi.

Ne güzel saçlar öyle.

Umarım yapmaz çaylak...
Piki.

Evet
Artık ıkınmayı bırak da patlat gitsin. Küresel patlat. toz duman olsun herşey, Moleküllerimize bölünelim.
Global anlamina gelen söz.
Ragnarcım, bir ıkınırım, hiçbir sey kalmaz uzulme puahahajsk.

Evet
Bir zamanlar insanların bilinçaltına çok fazla pompalanan dünya ticari ve siyasi konjönktürü. Dtö üyeliği sonrasında bu Küreselcilik anlayışından hem teknoloji ve sermaye transferi hem de ticari olarak en çok istifade eden ülke çin olmuştur.
Tabi bu sam amcanın hiç ama hiç hoşuna gitmemiştir ve çekerim emaneti sikerim küreselciliği diyerek çin'le ticaret savaşlarını başlatmıştır. Sonrası çorap söküğü gibi gelmiştir zaten hep birlikte yaşadık ve gördük. Daha da beterlerini göreceğiz.
© copyright 2005 - 2026