bugün

(#4161330)

silik olmasında büyük ihtimalle yukarıdaki entrysinin de payının olduğu yazar.
ağlatan yazar.
ilgi: #4348005

harbiden hüzün bastırdı ya!
hakan şükür nefretiyle sivrilen yazar.
insanların kendisinden nefret etmesi için değişik yöntemler deneyip sonunda nefreti elde eden garip yazar, bir nevi sawyer. kendi iç problemlerini çözüp, entry'lerini bir hışımla yazmaktan vazgeçmesini beklemekteyim. özellikle hakan şükür konusunda.
(bkz: #4281440)
(bkz: hele otur bi soluklan yeğenim)
kimi yazdıkları tekme etkisi yaratan yazar. her "inanılması güç" fikire "troll bu adam" şeklinde yaklaşan bir kesimi yine rahatsız etmiştir. silinmesi yakındır.
karması nihilist olan yazardır.
(#4275435) ile uluslararası ilişkiler gerçeklerini katletmiş yazardır.
türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük golcüsü hakan şükür'e bok atarak prim yapmaya çalışan yazar.

şu bkz uygun düşer kendisine;

(bkz: 249)
faşizmin zirvesinde bayrak sallayan şahıs.
cumhuriyeti kutlamanın neresi yalakalık?
madem aşıksın, ne diye o zaman sana gelen kutlama mesajını küfür olarak algılıyosun?
cumhuriyet lafını duyunca içten içe köpürdüğün için mi bu ağzındaki tükürükleri saçarak millete çemkirmen yoksa aşık olduğun için mi?
senin eski nickin neydi kuzum?

şeklinde türlü türlü sorular yöneltmek istediğmi yazar.
ha, evet.. çok komik kendileri.
(bkz: celebrityliğe soyunan yazar)*
sadece yalaka sevmeyen yazardır. cumhuriyet yalakası dahil. zira cumhuriyet aşığıdır. ama yalakalık etmsini bilmemektedir.
moderasyonu yazarlarınca en çok sevilen sözlüğün yazarı. ben böyle birşey görmedim arkadaş. bir yazar böyle mi linç'e uğrar moderasyona laf etti diye.
günün kazananı. ulan 2 seneye yakındır burdayım, şöyle bi olay yaratamadım mına koyam. işi biliyor.

edit: aha, ikinci adım olan mağdurum ben tribine de girdi. artık önü açık.

edit2: üçüncü aşamaya geçti: kıvırma aşaması: be aslında cumhuriyet aşığıyım...
fake olduğumu düşünenlere öneriyorum; açın bakın bu sözlükte ne zamandan beri yazarım ve bu süre içinde kaç tane entry girmişim. eğer sizin moderasyon yalakası girilerinizden az ise hepinizi yalaka ilan edeceğim. haberiniz olsun.

tanım: yalakaları sevmeyen yazar...
dün sözlük yönetiminin yolladığı yazının komiklik abidesi olduğu konusunda hemfikir olduğum yazardır.
benim çok acayip komik gördüğüm nokta "285 yıl, 850 yıl" olayıydı, belirteyim.

(#4156299)
yazarların cumhuriyet bayramını kutlamak için moderasyonun yazdığı yazıdan rahatsız olan yazar. adama sorarlar 'zoruna mı gitti' diye.
kunkfu yapan adam. satan da olabilir. kendi nickaltına yazan mal bir insan da olabilir. moderasyondan nefret ettiği için tembellik edip yazmayan da olabilir. neslini de bilmiyor olabilir. her yazdığı iki dakka sonra silik olarak çöpe gittiği için yılmış olabilir. canı sıklımış da olabilir bilmiyorum.
tanım: moderasyona hayran yazar.
hoşgelmiş taze yazar. uzak dogu sporlarına olan ilgisinden mütevellit bir nicke sahip gibi görünüyor.
hoşgelmiş nesildaş yazar.
© copyright 2005 - 2026