bugün

/177
Kumandadan sonra gözü sandal küregine diken yazar. Başarılarının devamını diliyoruz.
Bana çok samimi gelen bir yazardır.
(bkz: kurbağa)
büyük ihtimalle şizofren olan yazar.

zall olup da yazamadıklarını kukla olarak yazıyor ki zaten nickinden de her şey belli.
Kişiliksiz ruhsuz insan musvettesi.
bence bu kukla aslında x.

görsel
edit:çaylak değilmiş kendimden utandım.
sanırım sevilen yazar ama çaylakmış hoşgelmiş benim kaderimi paylaşıyo.
Caylak olmasina uzuldum.
seneler sonra görüldüğünde de yine okudukca keyif veren yazar.. formundan dusmemise benziyor.

hep yazmasi temennisiyle.
Test sonucu çıktı. Çift çizgi tebrikler kuki.
uludağ da zor bulunur yazarlardan biri.
Onedio sitesinde kendisini tanimistim ilk. Karşıma çıkınca aradığım kukla bu diyerekten takip ettim. Iyi yazmalar diliyorum efendim.
zall'ın fake hesabı.
Bir beyle ilk buluşmamda,'severek okuyorum, mizahına tapıyorum' diyipte çıkma teklifi yerine çakma teklifi aldırtan yazar.

Kukla okuduğunu saklayam bi dişi....
Bu gün doğum günü olan uuser.
Doğum günün kutlu olsun kuki.
Ben ne dedim simdi ya?
görsel
görsel
Kukla şu lafımı unutma; (bkz: kadınların penisi yoktur)
Bunu bir derdim var butonuna yazsaydı diyoruz bizde yada gitsin yazan kişinin nick altında paylaşsın mesela?
Haddimi aşmak istemem tabi ama gereksiz oldu yani.
(bkz: Attention whore)
Yeni yetme bebelerin nickaltina gelip " olgo vorolom obomozo " diyorlar ya ayar oluyorum. Ilgi istemiyor olm adam ! Kadinsaniz telefon numarasi verin, whatsapp verin ne bileyim gencliginizi verin. Degilseniz uzayin. Evet.
Bunu niye kendi nick altında paylastın ki...
gizli gizli dua edip, etiketine "dini" yapıştırılınca kızan yazardır.

görsel

"beni haramlardan uzak tut. hayırlı bir iş, hayırlı eş, bol kazanç ve helal lokma nasip eyle allahım. amin."
Sevgili yazar kardeşimize sevineceği bir hediye vermek isterim. Tabi biraz kısa ama kalın oluşu bu dezavantajını ortadan kaldırıyor. Hem Ne demişler; "boyu değil işlevi önemli"

görsel
Çaylak değil miydi lan bu?

Sanıyorum Bakir bir yazar. Diline vurmuş.
© copyright 2005 - 2026