bugün
- brezilya6
- para mı aşk mı sorunsalı8
- futbol11
- süper lig7
- türkiye5
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı18
- sözlük yazarlarının en son okuduğu kitaplar5
- araplar kuzey kıbrıs'ı neden tanımıyor5
- türkiye savaşa girerse yanında yer alacak ülkeler2
- gezicilerin polisten dayak yerken çıkardığı sesler7
- türkiyede korku yazarının olmaması3
- telekinezi3
- yaprak3
- kanada3
- nasreddinhoca3
- türkiyenin savaşta olduğu gerçeği2
- sürekli peki neyse diyen kız2
- 22 ağustos 2026 çorum kasımpaşa maçı5
- milan skriniar8
- üniversite okumanın gereksiz olması9
- kafede yalnız oturan insan2
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi4
- alçak puşt3
- kasımpaşa4
- 70 sene sonra burası ölü insanların anısı olacak2
- çorum4
- kasımpaşa sk4
- çorum fk4
- en sevdiğiniz türkçe kelime2
- laik teyzelerin fenotipi2
- 22 ağustos 2026 rizespor samsunspor maçı3
- fabrikada tütün saran kız2
- fenerbahçe21
- nervio varıdı nerede o11
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi3
- arkadaşlar sizce bu kürt nasıl3
- samsunspor2
- çaykur rizespor2
- truenun amı olması3
- sözlük yazarlarının favori dizisi7
- atatürkün kurduğu düzeni devirmek2
- osuruktan şiirler89
- rasim ozan kütahyalı3
- arkadaşlar sizce bu kürk nasıl4
- imralı basılsın apo piçi asılsın6
- velvet50
- tai lung26
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi13
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- sözlük kızlarının babaları5
evrim e inanmış, iman etmiş ey komünist,
* ilk insan ı bırak, kendi var olmanı çöz, derim ben, annen e konulmuş tek bir sperm den, sperm i koyanın aynı sacı kafası gözü, sesi, huyu, benzeyen bir insan nasıl oluşuyor, dna deme, beni yeme aslanım, evrimle açıkla.
* dünya da yer çekimi varken neden suyun içine girildiginde yer çekimi kuralı degilde suyun kaldırma kuvveti kanunu nasıl oluşuyor, tersi halinde dünyayı düşünmek bile istemeyiz bence, denizde de yer çekimi olsa, tam bi bataklık hali olmaz mıydı?
* ilk insan ı bırak, kendi var olmanı çöz, derim ben, annen e konulmuş tek bir sperm den, sperm i koyanın aynı sacı kafası gözü, sesi, huyu, benzeyen bir insan nasıl oluşuyor, dna deme, beni yeme aslanım, evrimle açıkla.
* dünya da yer çekimi varken neden suyun içine girildiginde yer çekimi kuralı degilde suyun kaldırma kuvveti kanunu nasıl oluşuyor, tersi halinde dünyayı düşünmek bile istemeyiz bence, denizde de yer çekimi olsa, tam bi bataklık hali olmaz mıydı?
- değişmeyen tek şey değişimse neden galatasaray 9 yıldır kadıköy'de fener'i yenemiyor?
-allah neden tüm kutsal kitaplarda kendinden söz ederken ben diyor da, biz demiyor?
-sayınız iddia edildiği kadar azsa ve komünizm çöktüyse, hala size saldırarak neden gündemde kalınmaya çalışılıyor?
-anglikan klisesi " galiba marx haklıymış, kapitalizm insanları sömürüyor " derken, hidayete ermiş mi oluyor? yoksa bu sözü allah mı söyletiyor?
-allah neden tüm kutsal kitaplarda kendinden söz ederken ben diyor da, biz demiyor?
-sayınız iddia edildiği kadar azsa ve komünizm çöktüyse, hala size saldırarak neden gündemde kalınmaya çalışılıyor?
-anglikan klisesi " galiba marx haklıymış, kapitalizm insanları sömürüyor " derken, hidayete ermiş mi oluyor? yoksa bu sözü allah mı söyletiyor?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar