bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- ona bir cümle bırak4
- gecenin şarkısı4
- pazarda su satmak2
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gençler iş beğenmiyor3
- gazlamak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- eski yazarların emekli yapılması5
Sadece yaptığı tiplemelerin güzelliğinden gülünebilecek tv programıdır. Tekrarları bile tekrar tekrar izlenmeye değerdir. Yeni sezon bölümleri sabırsızlıkla bekleniyordur.
dün akşam ses tiyatrosu 'nda şahane bir başlangıç yapmış olan komik program.
kalıplaşmış esprileri vardır ;
yönetmen: güldürme seyirciyi.
tolga çevik: haa o zaman ağlayalım.
yönetmen: güldürme seyirciyi.
tolga çevik: haa o zaman ağlayalım.
dükkandan içeri girilip bakkal tolgaya "bir kilo karın ağrıtan kahkaha alacadım. veresiye defterine yazan mı?" diye sorularak dükkana gerçek komediyi satma işini yapabileceğiniz eğlencelik program.
yaprak dökümü fanatiği fertlere sahip ailelerde sorun teşkil edecektir. üzgünüm.
müthiş bir hızla yeniden başlamış programdır. gülmekten kramp girdi karnıma arkadaş.
kopartmaya son sürat devam etmektedir...
- tek yanağı sığdırsam yeter mi hocam?
- tek yanağı sığdırsam yeter mi hocam?
biraz daha zengin espriler var gibi.
ilk bölümünde tolga çevik'in hakikaten söylediği kadar özlediğini ve heyecanlandığını hissettirdiği bir bölümle yeni sezon açılışını yapan program.. 'arkadaşım' yeni sezonda askerliğini de bitirip gelmenin cesaretiyle biraz daha kendine güvenen ve yönetmene daha fazla yüklenen bir tipleme olacak sanırım. ilk bölümde şahsen pek ısınamadım, ama ilerleyen bölümlerde illaki oturacaktır karakter..
baya baya özlemişiz.
baya baya özlemişiz.
formatıyla maximum reklamlarına ilham kaynağı olan komedi programı.
söyledikleri komik olmasa bile, mimiklerine bakılarak mutlaka gülünebilecek program. Star tv'deki yeni bölümüyle, askerliğin ondan hiçbir şey götürmediğini kanıtlamıştır. Özellikle, yönetmenin söylediklerini başka tarafa çekince yüzünde oluşan hınzır gülümsemeye bitiyorum.
az biraz tutukluk vardı sanki asker sonrası ilk bölümde, özellikle askerden dönüşü canlandırdıkları kısımlarda. bazı yerlerde anırarak güldüm mü ? valla güldüm. severek izlerim efendim. hoşgelmiş sefa getirmiş.
ya arkadaş bunu izleyip gülmeyen tek insan benmiyim diye düşündüğüm program. tamamen antipatik. allah allah ilginç neyse gençler sevdiyse bize susmak düşer bi yerde.
yarmaya yardırmaya kaldığı yerden devam eden program.
sürekli şaşırma hareketi ile güldürmeye çalışıp, güldürmeyen program. kime göre bana göre.
askerden sonra mükemmel ötesi bir açılış yapmış olan program.
özlemişim valla lan. lost gibi müptelasıydım.
(bkz: herobüs durakları)
özlemişim valla lan. lost gibi müptelasıydım.
(bkz: herobüs durakları)
bu akşam reklamında gördüğüm kadarıyla yarın akşamki bölümü pek komik olucak olan şahane ve orijinal eğlence programı.
ne yaptın müdür, cümlesiyle haytımda yer etmiş vazgeçilmez bir komedi şölenidir.
Yönetmen sanki daha bi ön plana çıkmış denilesi program. Trt ve Tv8 de yayınlanan bölümlerinde Tolga, yönetmen'in cümle hatalarıyla dalga geçtiğinde yönetmen ciddiliğinden pek taviz vermezdi fakat şimdi daha bi şen şakrak ve yapmacık gibi görünüyor. Ama yinede güldüren bir program.
edit: eksi oy veren arkadaşım sana sesleniyorum. neden eksilediğini özel mesajda bildirirsen tartışabiliriz konuyu.
edit: eksi oy veren arkadaşım sana sesleniyorum. neden eksilediğini özel mesajda bildirirsen tartışabiliriz konuyu.
Kanalı değişmesine rağmen aynı kalitede gidebilen ikinci yapım. *
saçma sapan bir takım şaklabanlıklar üzerine kurulu bir program. zamanı değerli olanlar için zaman kaybıdır .
aliş skecinde çok komikti tolga çevik koparttı beni, hele ki müzisyen tavşan kılığına girdiğinde çok sevimli görülmeye değer.
ilk başta ''bu ne biçim program'' dedirten, ama izlendikçe -ciddi manada- yaran gerçek bi komedi programıdır. arka fondaki ses, tolganın performansı tek kelimeyle muhteşem. çok gülüyorum izledikçe. neşe kaynağım kendileri.
güncel Önemli Başlıklar