bugün

Ajax'a yönetici olarak geri dönmüş.
lakabı Avcı olan, Ajax'da forma giyen Hollandalı millî futbolcudur.
9 sezonluk ayrılıktan sonra yeniden Ajax forması giyecek olan 33 yaşındaki forvet. türkiyeyi sevmez.

görsel
o kadar kızmayın canım, adam medeni ülkelerde yaşamını devam ettirmek istiyor...
roberto carlos gelmiş sivassporu çalıştırmış bu herif hala türkiyeye gelmem diyor. hoşt ulan götüm.
Kendisinin takım kaptanları kuyt , Van Persie ve Sneijder in ayrıca ülkesinin futbol efsaneleri riijkaard , neeskens , Van hooijdonk ve hiddink gibi isimlerin Türkiye de çalıştığını hatırlatmak isteyeceğim futbolcu. Keyfi bilir tabi.
türkiye'yi küçümseyen adam.
gerçekten iyi golcüsün.
eyvallah, lafımız yok.
ama alex, hagi,anelka, carlos,drogba,taffarel, guti, gomez, eto'o, pvh,simovic gibi yıldızlar forma giydi burada.
hepsi de senden büyük topçulardı.
bu kadar kibirlenme aslanım.
"Çöldeki bir kulübe, Çin'e ya da Türkiye'ye gitmem"

https://tr.sputniknews.co...futbolcu-col-cin-turkiye/

(bkz: ay götüm)
hollandalı genç yetenek.
(bkz: semih şentürk)
dün dordmund' a attığı ikinci golde beni benden almış portakal. ulan o nasıl topun dibine girmekti?
12 ağustos 1983 doğumlu hollanda'lı forvet oyuncusu. louis van gaal onun hakkında 'ceza sahası içinde dünyanın en tehlikeli oyuncusu' demişti...
Hint filmi sandım lan.
Zaten galatasaray'a yakışmayacak bir futbolcuydu. Gelmemesi iyi olmuş.
galatasaray'a transfer olmayacağını ve yeni sezonda schalke 04 forması giyeceğini resmen açıklamış futbolcu.

(bkz: acı gerçekler)

kaynak: http://www.kramp10.com/?p=4480
Kendisiyle ilgilenmeyen tek takım su an altımdaki nevresim takımı heralde. Bjk nerden çıktı aq.
Beşiktaş'ın mario gomez ile birlikte ilgilendiği söylenen hollandalı forvet.

Sistem ve taktikleri bi teknik direktör olarak bilemem ama bu adam bjkde iş yapar hemde fazlasıyla yapar.
tamamı ile boş transfer olacaktır. hangi takım alırsa alsın geçerlidir.
gelmeyecek golcudur. onun aklinda katar vari bir son vurgun var. sonraki transferini katar abd cin uclusunden birine yapacaktir.
galatasaray da oynamasını şiddetle istediğim hollandalı golcü.
Ayy ne güzel futbolcu keşkem bizim (Galatasaray) olsaaa..

bkn:güldür güldür (kemgöz adam).
Galatasaray'a gelirse müthiş katkı sağlar dediğim oyuncu. Elmander tarzı geriye de yardım edip top da sürmesi büyük avantaj !
Güzide basınımızın her sezon bir takımımıza transfer ettirdiği Hollandalı.

Bu sezon ise halen hakkında haber çıkmadı.

Korkuyorum sözlük.
schalke'de oynadığının 10'da birini milli takımda oynayamayan dişlek.
Bu yeteneksizlikle hala milli takımda şans bulabildiği için kendini ciddi anlamda şanslı sayması gereken forvet oyuncusu. Ruud van Nistelrooy , Roy Makaay'dan sonra Huntelaar arabadan inip eşşeğe binmek gibi.
Golün asıl sahibi. Dışarı çıkan top kendisine çarpıp kaleyi buluyor.
1234...6
© copyright 2005 - 2026