bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- ona bir cümle bırak4
- gecenin şarkısı4
- pazarda su satmak2
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gençler iş beğenmiyor3
- gazlamak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- eski yazarların emekli yapılması5
oğlu asker olan chp genel başkanı.
kötü siyasetçi vs ama oğullarına bedelli yaptıran diğerlerinden bu konuda ayrılıyor.
kötü siyasetçi vs ama oğullarına bedelli yaptıran diğerlerinden bu konuda ayrılıyor.
Siyaset yapamayan muhalefet partisi kavramını bilmeyen ve Türkiye Cumhuriyetinin en eski partisin de şans eseri genel başkanlık yapan şahıs. (bkz: ne olur git ya)
"Afrin'e gideceğiz' diyenler kendi çocuklarını askere göndermez"
http://www.gercekgundem.c...uklarini-askere-gondermez
http://www.gercekgundem.c...uklarini-askere-gondermez
chp'li filan değilim de bi arkadaş chp'nin parti içi muhalefetinin yoğunluğu nedeniyle silinip gideceğini iddia ediyor. ancak boş iddiadır. bütün dünyadaki sol partilerde hizip çatışması vardır. sol partiler istenildikten sonra en kolay bölünebilecek partilerdir fakat bölünmezler. çatışmalar partinin altında gerçekleşir ve gruplaşma yoğundur. bunun nedeni sol partilerin genelde iktidara tek parti olarak çıkması ve bölünmelerin parti içinde gerçekleşmesi sebebiyle bir anane haline gelmiştir. çatışmalar bölünmeye sebebiyet verirse sonuç çıkmaz. sonuç ancak sağ partilerin bölünmesiyle gerçekleşir. çünkü sağ partiler liberalizmi özümseyebilmişlerse bölünmekten korkmazlar çünkü biliyorlar ki destek göreceklerdir.
hiç bir şeyini begenmesemde ulusalcılara haddini bildirmesine bayıldıgım reyistir..
yani başka bir topluluk bu kadar aşagılansa bence harakiri yapardı bunlar hala re rö rö diyor..
yürü be kılıçdar
yani başka bir topluluk bu kadar aşagılansa bence harakiri yapardı bunlar hala re rö rö diyor..
yürü be kılıçdar
yeni hiçbir şey vaat edemeyen, parti içi muhalefete tepkisini gösteremeyen siyasetçi.
Akp'nin içinde bulunduğu büyük buhrandan da yararlanamıyor. Nasıl oluyor ben anlamıyorum.
Akp'nin içinde bulunduğu büyük buhrandan da yararlanamıyor. Nasıl oluyor ben anlamıyorum.
facebook resmi sayfasında 2.027.636 takipçisi olan chp lideri.
Yine yeniden kaybedecek siyasi aktör.
07.02.2018 Kılıçdaroğlu : "Türkiye’nin güvenliğini alabilecek noktaya kadar gitmeli ama ben Afrin’e girilmesini asla doğru bulmuyorum.”
18.03.2018 Kılıçdaroğlu : "Kahraman ordumuza şükranlarımızı sunuyoruz, Biz ordumuza her zaman güvendik".
18.03.2018 Kılıçdaroğlu : "Kahraman ordumuza şükranlarımızı sunuyoruz, Biz ordumuza her zaman güvendik".
Ana muhalefet liderinden çok sosyal medya trollü gibi konuşan şahıs.
şimdi üniversitede şehitler için lokum dağıtan öğrencilere saldıran diğer öğrencilerin okuma haklarının ellerinden alınmasına karşı çıkmak mı daha büyük bir suç?
yoksa o askerleri şehit edem örgütün liderini kırmızı halılarla mecliste alkışlatıp paçavrlarını türk bayrağının yanında dalgalandırmak mı daha büyük bir suç?
önce erkek gibi delikanlı gibi şu sorunun cevabını verin,ondan sonra gelin kılıçdaroğlu'nu konuşalım.
yoksa o askerleri şehit edem örgütün liderini kırmızı halılarla mecliste alkışlatıp paçavrlarını türk bayrağının yanında dalgalandırmak mı daha büyük bir suç?
önce erkek gibi delikanlı gibi şu sorunun cevabını verin,ondan sonra gelin kılıçdaroğlu'nu konuşalım.
ya geri zekalıdır, ya kripto akp'li...
partinin başına nasıl geldiği ve bir insanın bu kadar geri zekalı olması mümkün olmadığına göre; net olarak kripto akp'lidir...
kendi başını ye, umudumuz azrail...
partinin başına nasıl geldiği ve bir insanın bu kadar geri zekalı olması mümkün olmadığına göre; net olarak kripto akp'lidir...
kendi başını ye, umudumuz azrail...
"Bir ülkenin sanatçıları diktatörün karşısında asla ve asla boyun eğmezler. Afrin'de 52 şehidimiz var. 52 şehidimizin daha kanı kurumadı. Toplanmışlar bir grup davul zurna klarnet, şarkılar türküler..."
görsel
görsel
bugün kendisi bir partinin genel başkanı tarafından "devletten aldığı maaş dışında tek kuruş kazanmamış" olarak eleştirilmiştir. yeminle 40 yaşındayım ağzım açık kaldı.. adamın aşağılanmaya çalışıldığı konuya bak yaf...
Projedir.
Akp genel baskaninin sadece maas ile gecinmesiyle (calip cirpmadigi icin) sucladigi insan.
Rte ye bahçeli dışında en çok destek veren kişidir kendisi.
CHP nin başından onu indirmeye kalkanı ilk olarak rteyi bulur karşısında diye düşünüyorum.
CHP nin başından onu indirmeye kalkanı ilk olarak rteyi bulur karşısında diye düşünüyorum.
Dünyanın en saçma ana muhalefetine liderlik ediyor.
Bir Proje.
Başkanlığa adaylığını açıkla da şaşırt bizi be. Kaybedeceksen de böyle kaybet.
güncel Önemli Başlıklar