bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin8
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- eski dizileri izlemek3
- gammaz olmuşum13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gecenin şarkısı4
- bizim delilere bakayım4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ses yakışıklılığı2
- gençler iş beğenmiyor3
- pazarda su satmak2
- ona bir cümle bırak4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gazlamak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- gocu26
- şato3
Gerçekten dün kendisini alkışladım...
Kemal kılıçdaroğlu'nun koltuğu devretmesi gerektiğini düşünenlerdenim...
Ama dün tarihe not düştü...
Kendisiyle kutuplaşmış bir partinin başına bir haksızlık geldi ama buna bir parti olarak bakmadı gitti ve yanlarında oldu...
Yanlarında olmaya gitti ama gidip de yalandan bir destek vermedi.
"Demokrasi çok önemlidir " diye başlayıp içi boş klişe cümleler konuşup gitmedi...
Bu başımıza gelenler niye geldi ? Nasıl çözülür ? Sorularına cevap verdi.
Karşısındaki kitleye yanlışlarını söyledi , bir daha yapmayalım dedi....
Hepsini kibarca ,karşı tarafı tahrik etmeden anlattı...
Eminim ki CHP bu duruma düşse kimse CHP 'nin yanında durmaz , bir tekme de kendi vururdu...
O öyle yapmadı ve tarihe adamlık notu düştü...
Kemal kılıçdaroğlu'nun koltuğu devretmesi gerektiğini düşünenlerdenim...
Ama dün tarihe not düştü...
Kendisiyle kutuplaşmış bir partinin başına bir haksızlık geldi ama buna bir parti olarak bakmadı gitti ve yanlarında oldu...
Yanlarında olmaya gitti ama gidip de yalandan bir destek vermedi.
"Demokrasi çok önemlidir " diye başlayıp içi boş klişe cümleler konuşup gitmedi...
Bu başımıza gelenler niye geldi ? Nasıl çözülür ? Sorularına cevap verdi.
Karşısındaki kitleye yanlışlarını söyledi , bir daha yapmayalım dedi....
Hepsini kibarca ,karşı tarafı tahrik etmeden anlattı...
Eminim ki CHP bu duruma düşse kimse CHP 'nin yanında durmaz , bir tekme de kendi vururdu...
O öyle yapmadı ve tarihe adamlık notu düştü...
dün Yenikapı' da o kadar kitlenin önünde konuşamayan, vasıfsız ve kesinlikle bulunduğu konumu taşıyamayan chp' nin karikatürist genel başkanı.
not: chp'liyim
edit: yapmayın arkadaşlar, eksi manyağı yapmışınız, zorunuza gitmesin ama kılıçdaroğlu olduğu sürece chp'den cacık bile olmayacağı su getirmez bir gerçek, üzülerek söylüyorum maalesef.
not: chp'liyim
edit: yapmayın arkadaşlar, eksi manyağı yapmışınız, zorunuza gitmesin ama kılıçdaroğlu olduğu sürece chp'den cacık bile olmayacağı su getirmez bir gerçek, üzülerek söylüyorum maalesef.
Tayyip'in bile Başbakan Kemal sloganı atmasına sebep olmuştur.
Feto ile fotosu olmayan dürüst, halkçı, namuslu milletvekili.
Olanlara oy verenler düşünsün.
Olanlara oy verenler düşünsün.
mitingde diğerleri gibi trübüne oynamamistir.
söylediklerinin orada bulunan insanların ancak 5% tarafindan anlaşıldığını dusundugum chp lideri. kafasına erdoğan yazili bant takan insanlar seni nasıl anlasin be başkan?
hakkariye sahip çıkmış lider.biz hakkarililerde 2002'den beri akp ve hdp'nin götüne takılmaktan başka bi şey yapmadık.hem akp milletvekileri hem hdp milletvekileri bize ihanet etti.
umarım aklımız başımıza gelir.
umarım aklımız başımıza gelir.
hala hdp'nin normal olabileceğine inanıyor.
http://www.habergzt.com/k...u-geregini-yapariz/11894/
saf adam. ya da değil bilerek yapıyor.
http://www.habergzt.com/k...u-geregini-yapariz/11894/
saf adam. ya da değil bilerek yapıyor.
chp'liler olarak hdp'ye olan iyimser yaklaşımından dolayı oy vermeyeceğiz diyoruz hala hdp diyor.
diğer chp'liler buna nasıl tahammül ediyor anlamıyorum. çünkü benim tahammülüm yok.
diğer chp'liler buna nasıl tahammül ediyor anlamıyorum. çünkü benim tahammülüm yok.
adamın dibi adam doğruları öyle güzel söylemiş ki bu gün yine aşık oldum adama bir ona bir Demirtaşa.
hdp konusunda sonuna kadar destekliyorum..
ve iddialıyım chp doğru yolda..
akılla hareket ediyorlar çünkü..
ve iddialıyım chp doğru yolda..
akılla hareket ediyorlar çünkü..
Sünni terör örgütü fetö'ye müzahir cuntanın darbe girişimi sonrası halkla ilişkiler kampanyalarına hız vererek maamazakar kitlelerde de görüşlerine taraftar bulan bilge türkmen beyi.
iş çevremdeki hasta akpliler bile cuntacı subayları atayan akp yerine kemal beyin chpsinin daha sağlıklı bir personel rejimi uygulayacağını dillendirir oldu.
Helal olsun.
iş çevremdeki hasta akpliler bile cuntacı subayları atayan akp yerine kemal beyin chpsinin daha sağlıklı bir personel rejimi uygulayacağını dillendirir oldu.
Helal olsun.
gerçek bir muhalefet adamı.
duruşuna bak şu yiğidin. o gözler, o kaşlar paşa gibi mübarek.
duruşuna bak şu yiğidin. o gözler, o kaşlar paşa gibi mübarek.
Bala mala yırtmıştır.
iyi bir lider mi bilmem ama iyi bir insan olduğu kesin.
büyük geçmiş olsun.
büyük geçmiş olsun.
Bu yaza girerken işe aldığı emekli özel harekatçıların hayrını bugün gören seyyid lider. Adamlar dağın başındaki pkklı teröristi ta nerden vurdu indirdi maşallah.
işte böyle adamları işe alacaksın sayın başkan. Yok falancanın işsiz oğlu, yok filancanın ipsiz sapsız damadı... bunlardan olmaz. Alacaksın özel harekatçıyı, kaliteli yaşayacaksın.
işte böyle adamları işe alacaksın sayın başkan. Yok falancanın işsiz oğlu, yok filancanın ipsiz sapsız damadı... bunlardan olmaz. Alacaksın özel harekatçıyı, kaliteli yaşayacaksın.
Ana muhalefet başkanı.
kendisine geçmiş oldun dileklerimi iletmekle birlikte
artık partisindeki kürtçüleri ermeniçileri uzaklaştırmasını umuyorum.
kendisi de artık terör örgütlerine terör örgütü demeyi öğrenir terör örgütlerine karşı devlet yanında yer alıp onların anladığı dilden konuşması ve icaplarına bakılması gereğini anlamıştır diye umut ediyorum.
Tekrardan geçmiş olsun.
artık partisindeki kürtçüleri ermeniçileri uzaklaştırmasını umuyorum.
kendisi de artık terör örgütlerine terör örgütü demeyi öğrenir terör örgütlerine karşı devlet yanında yer alıp onların anladığı dilden konuşması ve icaplarına bakılması gereğini anlamıştır diye umut ediyorum.
Tekrardan geçmiş olsun.
Kemal amcama gecmis olsun. Mutevazi tavirlariyla kendisini severim. Oyle baskalari gibi buyuklenmez, gulec yuzludur. Ona el uzatanlarin kollari kirilsin. Pis hainler.
Suikasta uğrayan genel başkandır.
hiç olmazsa sık sık,
" aldatıldııımmm, aldattılar beniii.. "
laflarını duymuyoruz..
pardon, bende mi pot kırdım ney ?
" aldatıldııımmm, aldattılar beniii.. "
laflarını duymuyoruz..
pardon, bende mi pot kırdım ney ?
sayesinde chp terörist sever bir parti oldu. ya parti temizlenmeli ya da bırakıp gitmeli.
Şu sözlukte hep kariyla kizla ilgili genel gecer seyler yazdim. Ama hangi akil, hangi zihniyetle bir insanin suikastine sevinen bir kitle olabilir. Karsinizdaki insan kisiligi tarafindan herkes tarafindan saygi goren biri. iyi bir siyasetcisir, muhalefettir, liderdir tartisilir. Ama kisiligi bazilarinin ki gibi ayakkabi kutularindan cikmamaktadir... Herkes haddini bilsin ona gore yorum yapsin.
Gecmis olsundur. Bu memlekette iyi, kotu, sagci, solcu hic bir lider olmeyi hak etmiyor.
Gecmis olsundur. Bu memlekette iyi, kotu, sagci, solcu hic bir lider olmeyi hak etmiyor.
güncel Önemli Başlıklar