bugün

olesiye onyargili yazar..abim bir mesaj alimini acsan ya ?
canım benim, çaylak olmuş yazardır.

acil şifalar diler; antin kuntin yazarlar dururken böylelerinin çaylak olmasına dayanamadığımı tekrar dile getirerek moderatörlere de bir gönderme yaparım.
neeee kız mıymış yazarı.
(#25754472) iyilik valla, sen ne yapıyorsun.

ard arda entry numarası ile başlıkları birbirine yönlendirmiştim. gammazın biri sağolsun, onlarla birlikte onlarca entrim silindi.
sıkı bir gay yazardır. selametle.
sözlüğün en ilgi çekici niklerinden birine sahip. kara kam adlı nick almak kimin aklına gelirdi.
beni dövecek yazar. pardon ama beni kimse dövemez.

adamın var ya ben taağğğhhh ahh aaahhh sırtım.... hayvan kürekle vurulur mu?
Düşünemiyen yazar ilginç.
Ergen yazar. 95 li.
Sanırım an itibari ile ermiş veya muneccim olmuş yazar.
Bu hafta bi loto, altılı , sans topu veya yüklü bir iddia kuponu yapar artık , bunun şerefine .
bir zamanlar "kara kan yine geldi buraya hakkımızı arayıp da sormaya geride kalanları uyarmaya beraber olup da bu karteli kurmaya.." şeklinde mısralarına sahip kartelin şarkısı vardı. onu akıllara getirendir.
kalifiye.
özel mesaja kapalı olsa da çok sevdiğimi ve takdir ettiğimi belirtmek istediğim yazar. her şey gönlünce olsun.
özel mesaja kapalı tikky yazar.
"o byz tnli bi kere tmm mi".
2 mesajlık iletişim trafiğimiz olan yazar. iletişiminin kesilmesinin sebebi imansız olduğundan değil, gereksiz bir konunun uzatılmak istenmemesindendir. tamam deprem oldu güzel kardeşim. ben tatmin oldum o zamanlar. *
erlik han'ın ordusuna katılması gereken dişi yazar. *
hesabını özel mesaja kapatarak takdirimi kazanmış yazar.
Oooo kavga alırım bi dal.
özet geçilmesi gereken bir olayın müsebbibi anladığım kadarıyla.
Kendini ben farkliyim moduna sokan yazarımsı. Nicaltinda dusunceler fikirler yazılır çoğuna saygı duymayan elestiriye uzak yazarımsı. Sürekli varolduguna inandığı kişisel ozelliklerini gereksiz yerlerde dile getirmeye calisiyor. Varoldugunu kesinlikle düşünmüyorum. Evet.
Zekilikle bilgi birikimini ayırt edemeyen yazarımsı.
özel mesajı emniyet şeridiyle çevrelemiş yazar. tam hal hatır soracaktım hayırsıza. bir ara küsmüştük falan.

neyse naber?
(bkz: aç bi konuşcaz)

canım, sağol.
Net ve açık yazar.ama biraz daha esnek olursa hayat ona daha güzel olur sanki*
tanımam etmem, bir iki kelam anca etmişizdir lakin buna rağmen bana büyük yardımı dokunmuştur.

Bunun için kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.

kaliteli bir yazardır. Vesselam.
© copyright 2005 - 2026