bugün
- arkadaşlar bakar mısınız10
- hep kendini suçlamak12
- yeni biriyle tanışmak5
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması6
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- son 20 yılın en gıcık lafı14
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- winamp msn messenger half life windows 983
- hangi manifest kızısın10
- havalar da ısındı9
- çocuğa yabancı isimler vermek2
- ona bir şey söyle18
- hazır mantı6
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak6
- yks'ye öylesine girmek2
- sözlük içi etkileşimin düşük olması3
- kabe'deki skandal izdiham görüntüsü2
- yalnız yaşamak12
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek3
- güne bir şarkı bırak6
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey2
- sigarayı tersten yakmak4
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- devlet bahçeli4
- true'ya arkadan sahip olmak16
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı10
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- yapay zeka ile kod yazmanın getirdiği tembellik2
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- araplaşmış türkler3
- ergenlikten kişilik analizi2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- türkçe ezana kuduran türk3
- eyüpsultan'da cookie dağıtan kız2
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri4
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- götü büyük kadın3
- merhaba arkadaşlar ben geldim2
- baygın koku2
- kuran-ı kerim2
- şapka2
- güne bir söz bırak2
- sadece bayan entrylerini okumak4
- pizzanın kenarını yememek4
- paşa gönlüm bilir2
- çelenk2
- vazgeçmek3
- bir avukatın suçlu olduğu bilinen kişiyi savunması3
kedigillerin en vahşi olan 2 türünün versusudur.
liger ise bu iki türün çiftleşmesinden oluşan devasa ve kısır bir yaratık.
aradaki vs olmak icin bile korktugum karsilasma.
bu iki hayvanın bulabildiğim bütün vs videolarını izledim ve beklentilerimin aksine çoğunu aslan kazandı. Kaplan çevik aslan ise güçlü bir kedi. Kaplan ne kadar hızlı olursa olsun aslanın bir pençe vurmasıyla yere kapaklanıyor.
Ortak yönleri ikisininde insan gibi dünyanın en vahşi,gaddar,acımasız ve mantıksız düşmana sahip olmalarıdır...Biri Asya da diğeri Afrika da insana karşı verdikleri direnişi kaybetmek üzeredirler...
tuy siklet vs agir siklet.
sivas kangalı her türlü alır.
Kaplan: sakalımız yok ki sözümüz geçsin.
Dövüşleri kaplan kazansa da insanların gözünde ormanların kralı aslandır hep. Görüntü, şekil meselesi hayvanlar dünyasında bile yansımalarını gösteriyor.
Dövüşleri kaplan kazansa da insanların gözünde ormanların kralı aslandır hep. Görüntü, şekil meselesi hayvanlar dünyasında bile yansımalarını gösteriyor.
Aslan ve Kaplan daha güçlü olabilirler. Ancak bir Kurt'un sirkte gösteri yaptığına kimse şahit olmamıştır.
görsel
Evet var.
Evet var.
Kaplanın alacağı versus. Gerek yapısı olsun, gerek kemiklerinin iriliği olsun, gerek atletikliği olsun her türlü aslanın eline verir.
bilimsel araştırmalar sonucu kaplanın kas yapısının aslandan daha güçlü olduğu biliniyor zaten. Geçenlerde de hayvanat bahçesinde bengal kaplanı kendi kafesini kırıp içinde iki erkek aslanın olduğu kafese girerek ikisini de öldürmüş.
Yani bazı istisnalar hariç genelde kaplan kazanır.
bilimsel araştırmalar sonucu kaplanın kas yapısının aslandan daha güçlü olduğu biliniyor zaten. Geçenlerde de hayvanat bahçesinde bengal kaplanı kendi kafesini kırıp içinde iki erkek aslanın olduğu kafese girerek ikisini de öldürmüş.
Yani bazı istisnalar hariç genelde kaplan kazanır.
bir belgeselde ikisinin kapışmasını izlediğim versus.
ve aslan alıyordu. kaplan iki ayağının üstüne çıkıp iki pençesini birden atıyor, aslan ise tek pençe atıyordu ama birkaç dakika sonra kaplanın leşini götürüyordu görevliler.
ve aslan alıyordu. kaplan iki ayağının üstüne çıkıp iki pençesini birden atıyor, aslan ise tek pençe atıyordu ama birkaç dakika sonra kaplanın leşini götürüyordu görevliler.
kaplan her anlamda ikiye katlar bence.
bütün kaplanlar aslanları, ya da bütün aslanlar kaplanları yener gibi bir durum yoktur. kapışan iki hayvandan o an hangisi güçlüyse, orada o yener. ama genel olarak bakılırsa, kaplanların aslanlardan daha güçlü olduğu bilimsel bir gerçektir. şöyle de bir laf var; eğer kaplanlar ve aslanlar aynı kıtada yaşasaydı, aslanların sonu gelirdi.
aslan asalet, kaplan zerafet.
güçleri ise kilo cüsse ve o anki sinirlilik haliyle orantılı olabilir, yani aslan da kaplanı alt edebilir ya da diğer türlü. fakat aslan daha heybetli durmaktadır.
güçleri ise kilo cüsse ve o anki sinirlilik haliyle orantılı olabilir, yani aslan da kaplanı alt edebilir ya da diğer türlü. fakat aslan daha heybetli durmaktadır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar