bugün
- bir kilo patatesin 50 lira olması6
- true'yi eskorta emanet etmek10
- sinsice kavga izleyen yazarlar6
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı5
- yeni parti31
- reis olmasaydı ismimiz gocutakis uğurtakis olurdu3
- herkesin bir şeye inanma zorunluluğu4
- tai lung6
- imamların maaşı çok diyen öğretmen9
- dünyaya nur gelecek3
- hastane randevusu5
- tepenin gözleri filmindeki seks sahnesi3
- sarhoş olunan gecenin sabahında hissedilenler6
- kasiyer kıza nasıl açılırım20
- pompacı kıza nasıl açılınır8
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz6
- benzetildiğiniz ünlü10
- insan olmaya ceyrek kala18
- sözlük yazarlarından aforizmalar2
- tarihin en başarılı sporcusu4
- adnan oktar9
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse2
- güne bir şarkı bırak6
- yeni parti'nin logosu4
- nasıl gidiyor hayat6
- ideal erkek boyunun 1 84 olması14
- namazında niyazında erkek3
- rakı tokuşturan tipler5
- topluma nasıl faydalı olunur3
- hırt10
- cumhuriyet halk partisi16
- goku vs sarı şeker2
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- chp nin camileri ahır yapması4
- bik bik sözlüğün kraliçesidir4
- ronaldo vs messi2
- barış yarkadaş8
- manyak bey birader ne yapıyor sorusu2
- güne bir soru bırak5
- opel rekord2
- kuteybe bin muslim2
- özlü söz3
- enayimiknatisii4
- bu mudur yani2
- cimer şikayetine sayın cbaşkanım diye başlamak3
- true ahlaksızlığı6
- diamond bosphorus6
- dem parti'nin chp den daha büyük olması3
- irmik helvası5
- kabak yemeği vs hamburger14
resmi seçim sonuçlarının açıklanmasına kadar umutla bekleyecek, sonra da ipe un sermenin yollarını arayacak yazardır. (bkz: elime henüz resmi tebligat geçmedi)
türkiyede partileri mağlubiyetlere doymadığı halde koltuklarını bırakmayan parti genel başkanları bile yerinde dururken akıl küpleri tarafından sözünü yerine getirip yazarlığı bırakması istenen kişisi.
sai baba daha tanrılığını ispat edememişken yazarlığı bırakması istenilen yazar. he bir de dönek diyorlar. yoksa sözünde durmayan herkes dönek mi?
yazarlığı bıraksa bile, farklı bir mahlasla geri dönmesi muhtemel yazar.
mevlana, şeytan için; "kovduğunu sanma hiçbir zaman, farklı bir yüzle geri gelir" demiştir.
aklıma geldi amansız. sonra istiklal'de başı önde yürüyen zafer peker kliplerindeki adamlardan birisini gördüm. üzüldüm.
mevlana, şeytan için; "kovduğunu sanma hiçbir zaman, farklı bir yüzle geri gelir" demiştir.
aklıma geldi amansız. sonra istiklal'de başı önde yürüyen zafer peker kliplerindeki adamlardan birisini gördüm. üzüldüm.
chp'nin ex başkanı daha rodosa yüzmemişken yazarlığı bırakması istenilen yazar. he bir de dönek diyorlar. yoksa sözünde durmayan herkes dönek mi?
(bkz: ak parti yüzde 50 yi geçemezse yazarlığı bırakırım)
yazarlığı bırakması gereken neo yobaz yazar.
yazarlığı bırakması gereken neo yobaz yazar.
sözünde durmasını beklediğimiz yazardır. fakat o da her akp li gibi döneklik yapacaktır tabiki.
(bkz: #12049277)hala hesabını sildirmediyse etek giysin...
http://img.blogcu.com/upl...ikisdelisi_siyah+etek.jpg
http://img.blogcu.com/upl...ikisdelisi_siyah+etek.jpg
(#11957074)nolu entry'siyle duygularımla oynamış yazardır.alacağın olsundur.
küçük allahçık . baya bir allah olma özentisi var.
12 haziran seçimlerinde akp yüzde 50'yi geçemezse sözlükten gidecekmiş.
not düşülür.
not düşülür.
içmeden kafası güzel olmak. şunun formülü bir bulunsa bütün torbacılar işi bırakacak.
(bkz: ak parti ye oy vermeyenin müslümanım demesi/#12044262)
zırvalayan, zırvalamaktan vazgeçmeyecek olan bir varlık.
yahu başkasının dininden sana ne? laiklik kadar insan haklarına uygun bir düşünceyi benimsemiş bir topluluğun dinini sorgulamak senin haddine değildir.
saygılar.
zırvalayan, zırvalamaktan vazgeçmeyecek olan bir varlık.
yahu başkasının dininden sana ne? laiklik kadar insan haklarına uygun bir düşünceyi benimsemiş bir topluluğun dinini sorgulamak senin haddine değildir.
saygılar.
amelenin önde gideni.
kimseyi peygamber falan sandığı yoktur, entryleri beyni yerine başka yerleriyle yorumlayan zavallılara da gülüyordur.
sözlükte son peygambermiş gibi dolaşmaktadır.
Beyni yıkanmış olan ve bir de üstüne trollük yapmaya çalışan yazar.
Burada abuk subuk entryler gireceğine sakalını sıvazlasa, yeni cüppeler alsa, hacıyağ sürüp kendine genelevden kuma bulsa çok daha iyi olur.
Sözde kendisi çok müslüman geçiniyor da, ölmüş olan Atatürk'ün arkasından konuşuyor; hasbam.
Hasbam da değil bildiğin piç kurusu işte.
Ve hala yazar, nasıl iştir lan nasıl puştluktur a.k. ?
Burada abuk subuk entryler gireceğine sakalını sıvazlasa, yeni cüppeler alsa, hacıyağ sürüp kendine genelevden kuma bulsa çok daha iyi olur.
Sözde kendisi çok müslüman geçiniyor da, ölmüş olan Atatürk'ün arkasından konuşuyor; hasbam.
Hasbam da değil bildiğin piç kurusu işte.
Ve hala yazar, nasıl iştir lan nasıl puştluktur a.k. ?
atatürk'ü sevmeyen bu yüzden de sevmediğim bir yazardır.
atatürk'e hakaret eden kalitesiz. nasıl olur da hala yazar olarak ortalarda dolaşabiliyor anlamış değilim.
laikçileri üzen insan müsveddesi yazar. amına koyayım çok ayıp ediyor.
ne idüğü belirsiz bir şekilde silik istenmesi gereken yazarmış.
ha bu gerekli insanlar, taş atılmasını gayet normal bir şekilde demokrasi olarak görenler adamın sadece eleştirel yazılarından dolayı tc düşmanı görür olurdular. size küfür etmek bile istemiyorum. daha eleştiri ile hakaret arasındaki farkı bile anlamayacak düzeyde bilginiz var. bu sözlükten gidecek biri varsa o da sizsiniz.
ek olarak, adamın söylediklerinin hiçbirinde yanlış yok. hepsi doğrudur.
ha bu gerekli insanlar, taş atılmasını gayet normal bir şekilde demokrasi olarak görenler adamın sadece eleştirel yazılarından dolayı tc düşmanı görür olurdular. size küfür etmek bile istemiyorum. daha eleştiri ile hakaret arasındaki farkı bile anlamayacak düzeyde bilginiz var. bu sözlükten gidecek biri varsa o da sizsiniz.
ek olarak, adamın söylediklerinin hiçbirinde yanlış yok. hepsi doğrudur.
kaliteli yazardır. vesselam..
#11984630 entry ile sıçmış birileride sıvamıştır. her görüşe saygım vardır ama akıldan yoksun sadece zırvalamak/saçmalamak bir görüş değildir. bunuda öğrenmesini umut ederim.
insan artığıdır.bunu silmeyen modlar ne işlerle uğraşıyorlardır merak konusudur. bizi çaylak yapmakta üstlerine yoktur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar