/68
ergen şarkıcı. lan bu çocukta ne bok var bu kadar hayranı var anlamıyorum. kimse bana yakışıklı karizmatik falan demesin abi. lan ben o yaştayken buna bin basardım kimse beni keşfetmedi amk.* kahpe dünya.
hayranlarım olmadan asla diyerek beni bir kez diye kendine tav bırakmış harbi liseli.
bu yaşta bu kadar ün,şöhret ,her şeyin dibine vurmuş bir hayat yaşıyan ergen.

tatlı yemenin acı acı çıkarması olur diyorum.
(bkz: amerikan gençliğinin tek bedende vücut bulmuş hali)
(bkz: tam dayaklık)
Biberi kalksa tam olacak.
paranın her kapıyı açtığının canlı ispatıdır.
eline 5-10 lira tutuşturup berbere göndermek istediğim ergen sanatçı.
kendisini eşekler kovalasın ardından gergedanlar siksindir.
(bkz: justin bieberi kıskanmak)
yıl sonuna doğru resimli anı kitabı çıkaracak olan ergen. bebekken çok ishal olurmuşum falan dicek herhalde. 5 yaşında varsın yoksun, ne anısından bahsediyosun sen ya.
(bkz: liseli alert)
ergen kızların (özellikle SBS cilerin) hastası olduğu kanadalı şarkıcı.
bi şarkısında onbin kere "baby baby uuu baby baby" geçiyor diye bu kadar tapınılan başka insan evladı görmedim.
senbenimyigenekarismissin'ın içten içe çok beğendiği odada gizlice dinleyip, içip içip adını haykırdığı lö bebe.
bebedir bebe

(bkz: kedidir kedi)
adını ilk gördüğümde soyadını biber olarak okuyup "vay be babası türk heralde tipe bak.. " yorumunu yaptığım kanadalı popçu çocuk.
türkiyeye gelecekmiş * seneye.görürsem çok pis laflar hazırladım kendisine bilmiş olsun.
(bkz: gavat)
inşallah günün birinde yağız delikanlı şahin k ile karşılaşır. o zaman görür dünyanın kaç bucak olduğunu.
baby şarkısında bi yerde "you're my first love" diyor. Hacı sen zaten 13 yaşındasın,daha ergenliğe girmeden kaç defa aşık olucaktın ki?
amerika'nın yeni oyuncağıdır. başka da bir bok değil.
çarliston biber i hatırlatan, genç kızların * pek sevdiği çocuk.
liseli piçin tekidir. küçük ibo'nun daşşaklarını yesindir. *
Türkiye'ye gelirse bir şişe de benden hediye gelecek olan velettir.
cry me a river coveri ile ünlü olmuş velet.
her sitede gördüğüm bebedir. yeter artık demek geliyor içimden.
© copyright 2005 - 2026