bugün
- nickten isim tahmini yapmak69
- gocunun nerede olması13
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler13
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi5
- hikayeyi devam ettir30
- türk kızlarına bir öğüt bırak3
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor3
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- biber dolması olsa da yesek5
- cioran neden intihar etmedi3
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu2
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler2
- yeşilçam filmi izlemek6
- çağımızın hastalığı2
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- jackie chan2
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- sıla'nın uyuşturucu testi açıklaması2
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- cinsel hikaye yazıyoruz3
- uysaljakoben16
- aziz nikola3
- aylık 100 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan3
- hayattan zevk alamamak10
- aylık 497 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- sen true yu savundun2
- penisi en uzun yazar hangisi sorunsalı2
- cem küçük5
- bal porsuğu3
- finike2
- sözlüğün kızlık zarı ile imtihanı4
- dizel araç devrinin bitmesi3
- yeni parti50
- 11 kişilik kılıçdaroğlu destek yürüyüşü4
- nick vermeden bir yazara seslen16
- sözlükçülerin zeka seviyeleri4
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- aylık 498 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- yazarların zeka seviyeleri7
- yarrağı boka bulayıp kızartmak5
neden olduğunu bilmediğim, ama şahsıma küstüğünden bir şekilde haberdar olduğum yazardır. bir istisna olarak bu durumdan haberim olmuştur * . benide rasim ozan kütahyalı nın kumda oynayanı versiyonu olarak adlandırmış. kütahyalı ile ne alıp veremediğini bilemem ama ben bu durumdan gocunmam. ben yinede kendisine prematüre çölaşan yakıştırması yapmıyacağım.
dipnot : sevgili stepne yazarı, meksika plajı şeysi, yanlaması, bardak altlığı. gözünü seveyim durumdan vazife çıkarma. sakın bana çemkirme.
dipnot : sevgili stepne yazarı, meksika plajı şeysi, yanlaması, bardak altlığı. gözünü seveyim durumdan vazife çıkarma. sakın bana çemkirme.
10.03.2010 tarihi itibariyle hesabı ele geçirilen (hack lenen diyor bazıları), birtakım kanıbozuk dinci müsveddelerinin saldırısına uğrayan yazar.
yazılanlara bakıyoruz, tamamen kemalizme, laikliğe, cumhuriyete ortaokul öğrencisi seviyesinde düşük cümlelerle saldırmalar, çemkirmeler vesaire. yapabilecekleri, zeka seviyeleriyle doğru orantılı.
peki n'oldu şimdi? boyunuz mu uzadı? güya benim hesabımdan millete küfrettiniz. beni çaylak etmekten başka elinize ne geçti? bir iki heyecanlı 7. nesil haricinde herkes o satırların benim klavyemden çıkmadığını anladı. insanlara çirkef yüzünüzü göstererek, hergün yediğiniz tonla küfürü iki katına çıkarmakla kalmadınız, kim ne kadar uğraşırsa uğraşsın tanrının herkese bahşetmediği o insani özelliklere bir türlü sahip olamayacağınızı da kanıtladınız.
başarılarınızdan dolayı sizleri kutluyorum.
edit: vallah komplo billah komplo. pek dikkatli yazar arkadaşların gözünden kaçmamış. illa afişe mi edeceksin canım benim, özel mesaj deyü birşey yok mudur. sevinmişsindir şimdi, muzaffer komutan. ne dikkatliymişsin sen yhaa. şak şak şak.
yazılanlara bakıyoruz, tamamen kemalizme, laikliğe, cumhuriyete ortaokul öğrencisi seviyesinde düşük cümlelerle saldırmalar, çemkirmeler vesaire. yapabilecekleri, zeka seviyeleriyle doğru orantılı.
peki n'oldu şimdi? boyunuz mu uzadı? güya benim hesabımdan millete küfrettiniz. beni çaylak etmekten başka elinize ne geçti? bir iki heyecanlı 7. nesil haricinde herkes o satırların benim klavyemden çıkmadığını anladı. insanlara çirkef yüzünüzü göstererek, hergün yediğiniz tonla küfürü iki katına çıkarmakla kalmadınız, kim ne kadar uğraşırsa uğraşsın tanrının herkese bahşetmediği o insani özelliklere bir türlü sahip olamayacağınızı da kanıtladınız.
başarılarınızdan dolayı sizleri kutluyorum.
edit: vallah komplo billah komplo. pek dikkatli yazar arkadaşların gözünden kaçmamış. illa afişe mi edeceksin canım benim, özel mesaj deyü birşey yok mudur. sevinmişsindir şimdi, muzaffer komutan. ne dikkatliymişsin sen yhaa. şak şak şak.
çaylak olmuş yazar.
troll dür. tepki vermezseniz gider.
hangi beyin yıkama aletiyle yıkanmışsa adını söylesin o aletin bir koşu alıp gelelim. belki bizimde işimiz yarar o alet.
'ne kadar çok dolmuşsun sen böyle' dediğim yazar. an itibariyle döktürmüştür adeta. sanki birileri kuyruğuna basmışcasına. sakin ol koç. laikçi nedir var mı lugatta böyle bir şey diyorum kendisine, ayrıca mustafa kemal'i tanıyor musun? o hani kurtuluş savaşında vardı, komutandı falan? gel kendine başlıktan sıçmaktan vazgeç dediğim yazar. sayesinde siyaset meydanına dönmüştür sözlük.
(#7497056)
(#7497022)
(#7496978)
(#7496966)
(#7496909)
edit: (#7496945) entrysi ile kendiyle çelişmiş, beni gülmekten yarmış yazar. doğru dedin bölüyor ikiye, aynı sen gibi.
(#7497056)
(#7497022)
(#7496978)
(#7496966)
(#7496909)
edit: (#7496945) entrysi ile kendiyle çelişmiş, beni gülmekten yarmış yazar. doğru dedin bölüyor ikiye, aynı sen gibi.
şu an yazdıklarına bakıldığında kendisi ile çelişen ya da milletle dalga geçen yazar.
diğer olasılık da şu an yazanın gerçek jigsaw2 olmayışıdır.
diğer olasılık da şu an yazanın gerçek jigsaw2 olmayışıdır.
can sıkıntısından biraz da burdan yardıralım demiş yazar. iki günde hidayete erdiyse bilinmez tabii.
başkasının cehennemde azabını görecek yazar. çünkü kendiside oraya gider bu sadistlikle.
içine hocaefendi kaçmış, yazıyorum buraya bu o değil.
eskiden bircok dusuncesine katilirken artik fikirleri 180 derece degistirmistir.
kendisi cemaat katildigini soylemisti inanmamistim fazla. sanirim kafasini orada yikadilar.
kendisi cemaat katildigini soylemisti inanmamistim fazla. sanirim kafasini orada yikadilar.
(bkz: waste of ammo)
(#7496617) aşmıştır.
kelime oyunlarıyla, şımarık tavırlarıyla cool olmaya çalışan üye. yazarlara küfür ettiğini söylediğim için neden üstüne alındın ki diyerek algı seviyesini ortaya koymuştur aynı zamanda. * bir de "neden gocundun, yoksa?" diyerek proveke etmeye çalışması niyetini ortaya koyuyor zannedersem. herneyse yazsın velakin, biz de okuyalım. ama tavrını değiştirmeli.
yazarlara orospu çocuğu demeyen, kendisine aynı kelimeyle yapılan bir saldırı üzerine cevap veren yazardır. o şahıs kendini iyi biliyor canım benim, sen niye üstüne alınıyorsun. neden gocundun anlamadım şimdi. yoksa?
(bkz: immune to moderation)
Yazarlara orospu çocuğu diyebilecek kadar taşşaklı bir üye.
trollerin troll olduğunu ayna koyup gösteren yazar.
ama troller o kadar troll ki farkına bile varamıyorlar.
kendisinden osho'nun farkındalık kitabını hediye etmesini istiyorum malum kişilere.
araya bi de nutuk sıkıştırırsa iyi olur.
ama troller o kadar troll ki farkına bile varamıyorlar.
kendisinden osho'nun farkındalık kitabını hediye etmesini istiyorum malum kişilere.
araya bi de nutuk sıkıştırırsa iyi olur.
haddimizi aşınca! haddini aşıyorsun özel mesajı ile bizi uyaran kendini mod sayan yazarımsı.en manalı,bilgi yoksunu entyrleri için yazarların nickaltına bakmak yeterlidir.
(#7402816)
sosyalist takılıyor heralde bu yazar arkadaş.
neyse hevesini alsın da bırakır.
(bkz: yapma demiyorum hobi olarak yine yap)
neyse hevesini alsın da bırakır.
(bkz: yapma demiyorum hobi olarak yine yap)
ben görmem de; ben öldükten sonra, bilgi içeren ve insanlara katkıda bulunan bir tek entrysine rastlarsanız gelin benim mezar taşımı sallayın, haberim olsun. son yazdıklarına baktim, insanlarla kavga etmekten ve laf sokmaya çabalamaktan gayrı bir iş yapmamış. helal olsun, edebi muhalefet yapabilir ve deniz baykal'ın yerine ilk göstereceğim adaydır.
bir arkadaş bunun için vatansever demiş. bizler vatan hainliğine devam ediyoruz hala...
bir arkadaş bunun için vatansever demiş. bizler vatan hainliğine devam ediyoruz hala...
kaliteli yazar kaliteli insan.
gece gündüz darbe rüyaları gören ve üç öğün cuntacı postalı yalayan klavye delikanlısı yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar