bugün
- yeni parti55
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur7
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri3
- tekne turu8
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- muz yiyen erkek4
- askeri ücretle evlenebilir mi5
- true'nin çaylak olması2
- imam maaşları2
- yeni parti için isim önerisi5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- ordu merkez3
- aykirikadin7
- tiramisu yiyen erkek3
- nickten isim tahmini yapmak72
- 64 yıl ilişki yaşayıp evlenmeyi kabul eden kadın4
- hayden panettiere2
- 2002 yılını özlemek3
- kel erkeklerin karizması3
- galericiler taksiciler emlakçılar ve telefoncular2
- herkesin birbirini fake hesapla suçlaması5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak5
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- ucuza geliyor diye zinaya yönelen erkek2
- dhkp c'li ev arkadaşı2
- aynı bokun laciverti2
- yeni partinin amblemi2
- atatürk'ün alevi dedelerine de karşı olması5
- atm den para yollayanlar3
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- fakir erkeğin karımı çalıştırmam demesi2
- eski kitaplar3
- mehdinin pforzheim da olması3
- çocuk kanallarının çok çocuksu olması2
- şeriatsız dünya2
- keki kabarmayan sözlük kızı3
- islam medeniyetinin varlığı2
- kova dolunayı4
- kel erkekler çirkinse johnny sins ne o zaman2
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- 24 tane fake hesabı olan yazar6
- ben gerizekalıyım demenin en kolay yolu2
- bir erkeğin aşko demesi5
- açım diyen insana verikecek cevaplar2
- çağımızın hastalığı8
- hangi yazar hangi başlığa ait5
- sözlükteki herkesin 2 hesap kullanması6
- biraz şımardım6
- çikolata soslu ıslak kek2
nba'de journeyman olarak tabir ettikleri o takım senin bu takım benim gezen elemanlardan biridir kendisi. indiana, chicago, toronto, new york benim aklıma gelenler. bir sezon daha kontratı olmasına rağmen, alması gereken 16.9 milyon dolar kendisine ödenerek knicks tarafından serbest bırakılmıştır.
nba in gezgin, sol elli, cılız guard ı. en iyi performansını 2001- 2002 sezonu chicago bullsta ve 2000-2001 sezonunda indiana pacers forması altında sergilemiştir.
http://www.nba.com/player...en_rose/career_stats.html
http://www.nba.com/player...en_rose/career_stats.html
phoenix suns la anlaşmış guard.
chicago bulls tarihinde, bir maçta son çeyrekte en çok sayı atan oyuncudur (25 sayı) *
phoenix suns'ta takımın genel yapısı dış şuta dayanmasına rağmen doğru düzgün oynama şansı bulamayan oyuncudur. süre alamadığı için sayı ortalaması da 3,6 gibi bir sayıda kalmıştır ki kariyerinde bir sezondaki en kötü sayı ortalaması 7,3 olan genel kariyer ortalaması 14,7 olan ve bu sayıların çoğunluğunu da dış şuttan elde eden bir skorer sözkonusu olan. kendisi suns'ta ya mike d antoni ile ya da pası kendisine ulaştıracak steve nash ile bir uzlaşmazlık içinde olmalı ki bu son takımında bir skor opsiyonuna dönüşemedi.
phoenix suns takımının oyununun tamamen hızlı hücüma dönük olması sebebiyle fazla süre alamayan oyuncu. sezon sonu veya takasta ayrılması muhtemeldir. şu ana kadar oynadığı takımlarda bu sistemde hiç oynamamıştı, dolayısıyla oynamaması normaldir. ancak kendisi anlaştığı zaman sadece şampiyonluk yüzüğü takmak için geldiğini belirtmişti.
(doğum 30 Ocak 1973; Detroit, Michigan) emekli Amerikan profesyonel basketbol oyuncusu. Rose'un biyolojik babası Jimmy Walker draftta 1. sıradan seçilmiş bir basketbolcuydu. Walker akciğer kanserinden 2007 yılında öldü.Babasıyla birkaç kez telefonla konuştuysa da, Rose babasıyla hiç tanışmadı.
Rose, NBA kariyerine Denver Nuggets tarafından 1994 NBA Seçmeleri'nde 13. sıradan seçilerek başladı. Daha sonra Denver Nuggets (1994–1996), Indiana Pacers (1996–2002), Chicago Bulls (2002–2003), Toronto Raptors (2003–2006), New York Knicks (2006) ve Phoenix Suns (2006–2007) takımlarında oynadı. 1994'te başlayan kariyerine 2007'de nokta koydu.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Jalen_Rose
Rose, NBA kariyerine Denver Nuggets tarafından 1994 NBA Seçmeleri'nde 13. sıradan seçilerek başladı. Daha sonra Denver Nuggets (1994–1996), Indiana Pacers (1996–2002), Chicago Bulls (2002–2003), Toronto Raptors (2003–2006), New York Knicks (2006) ve Phoenix Suns (2006–2007) takımlarında oynadı. 1994'te başlayan kariyerine 2007'de nokta koydu.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Jalen_Rose
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar