bugün
- kötü biri olduğunu bilmek6
- borçlarınızın ne zaman biteceğini biliyor musunuz2
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- en iyi antidepresan7
- true denilen yazar10
- ben bu yazıyı oğluma yazdım2
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- deli olduğunun farkına varmak6
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn2
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- diyanetin abd'deki villaları8
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- arkadaşlar nasılsınız6
- acıkmamak için öneriler5
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- determinizm2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- kontrat fosfor karburator5
- gammazlar çetesi18
- cilgincapkin221
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı2
- chp'nin hali ne olacak49
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- gecenin şarkısı5
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- sarı yeleli aslan trump8
- soğuk suda duş almak2
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- iç sesin sürekli konuşması3
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- anın görüntüsü18
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- zallın fake hesabı var mı9
- mor semsiyeli yabanci14
- zaman baba birader bey birader4
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- hababam sınıfı semra hoca7
- yazarları gülümseten şeyler6
- gocu26
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
4 te 4 yaparak bir ay sonra mezun olacağıma inandığım, insanı öğretmenlikten soğutan bölüm.Harçlar bir yandan, aile bireylerine laf anlatamamak bir yandan( bu nasıl bir bölüm sorulardan bıkarlar genelde iölpzedeler). normal açıköğretimlilerle aynı kefeye konup sanki 95 ingilzice netiyle gelen bizler değilmişiz gibi 2.sınıf insan muamelesi yapılan, öğrencilerine yurt, sağlık, her şeyi geçtim öğrencilerinin okulun yemekhanesinde yemek yemesini bile engelleyen, biran evvel kapanır inşallah dediğim Anadolu Üniversitesi geçim kaynağı.
insanın okuduğuna okuyacağına pişman olacağı kesin olan bölümdür.Anadolu üniversitesinin ek gelir amacıyla açtığı bölümdür(ne ihtiyacı varsa artıkın).harç olarak tıptan bile fazla para isteyen ama dönüt olarak sadece kampüste 5dk volta atmaya izin verecek hadde gelen bölümdür. normal öğrenci muamelesini geçtik,bu bölümdeki öğrencileri, su ürünleri yada ev ekonomisi bölümünde okuyan diğer açıköğretimli kardeşlerimizden bile (!) aşağıda gören bölümdür.. harcı alırken iyi imkanlardan faydalanalım be hocam deyince "naah alırsınız imkanı falan" diyen bölüm. araba çarptı mesela 2 hafta yoğun bakımda kaldın okula gelemedin ilk iki seneki süreçte, "öl banane, çarpmasaydı araba falan, gelseydin topal topal" diyen bölüm. hastane raporu falan kabul etmiyo zira.
geçme notu yetmişse ben nasıl geçeyim
iki günde altı dersi nasıl vereyim
bu ayıbı hanemden ben nasıl sileyim
jeremy harmer senin ananı skeyim
geçme notu yetmişse ben nasıl geçeyim
iki günde altı dersi nasıl vereyim
bu ayıbı hanemden ben nasıl sileyim
jeremy harmer senin ananı skeyim
anadolu üniversitesinin insanı bunalıma sokan, yarım puanla bile tek dersten bırakıp yılları çalan, bununla da yetinmeyip harçlar sayesinde cepteki paraları da alıp götüren, çevredekilerin nasıl okul bu yahu, okula gitmeden nasıl okuyorsunuz siz gibi sorularına maruz kalınmasına sebep olan, anlatılsa da sistemi kafa karıştıran, bir türlü anlaşılamayan bir bölümüdür.
an itibariyle okumayı sürdürdüğüm bölümdür. edindiğim bilgilere göre eğitim binası iki eylül kampüsüne taşınarak öğrencilerini bir nebze daha domaldan bölümdür. 69.4 ile kalınır mı lan .
anüs kaslarının aşırı zorlanmasıyla alınan yüksek öss puanına rağmen, soranlardaki 'açıköğretim fakültesi mi? hmmmm :/' ifadesinden asla ve asla kurtulamayacağınız, alttan bir tane ders bırakmamış olsanız bile son senedeki staj uygulamasında yaşattığı sıkıntıları, uğrattığı haksızlıkları, puanlamadaki usulsüzlükleriyle nefret edeceğiniz bölüm. daha düşük netlerle fen edebiyat fakültesi mezunlarının atama önceliğinde sizden önce geldiğinden ve devlet hazinesine gitse ülkede tam bir ekonomik refah yaşatacak deve yükü harçlarından bahsetmiyorum bile.
ilk iki senesinin oynaya zıplaya geçildiği ama son senede ilk iki senenin acısını çok fena halde çıkaran anadolu üniversitesi bölümüdür.
açılımı için;
(bkz: ingilizce öğretmenliği lisans programı)
açılımı için;
(bkz: ingilizce öğretmenliği lisans programı)
hatrı sayılır bir hoccamızın ''sizden neredeyse imkansızı istitorlar '' dediği bölümdür
o kadar entryden sonra bile tam adını öğrenemediğimiz bölümdür. google sayesinde öğrenmiş bulunuyorum ki bölümün adı "ingilizce öğretmenliği lisan programı"ymış.
(bkz: bunlar babadan oğula nesil herhalde)
(bkz: tuu orospu çocukları)
sonunda bitti amına kodugum okulu. *
(bkz: tuu orospu çocukları)
sonunda bitti amına kodugum okulu. *
amk iölp denilesi bölüm.
öğrencilerinin ekserisinin facebook profillerinde eğitim gördükleri okulda okudukları yalanını uydurdukları bölümdür. açıköğretim yazınca sizi iplemiyorlar mı tatlılarım?
kapatılmıştır, önümüzdeki seneden itibaren öğrenci alınmayacak olan bölümdür.
ikinci sınıf gramer ve ileri okuma ve yazma becerileri final sınavını kim hazırladıysa o adama ya da adamlara sözlüğün kafası girsin dediğim bölümdür.
güncel Önemli Başlıklar